היכן את?

canadian

New member
היכן את?

מתוקה שלי, לאן ברחת, לאן הלכת? יום ביומו אני לך מחכה, מקווה שנתראה. אך את אינך שם. ליאתוש מתוקונות, כבר שבוע וחצי עבר בלי מילה.. לא יודע למה.. אני אוהב אותך כל כך מכל נשמתי! אני לא יכול לחכות לקיץ שקרב ובא! יהיה כל כך נפלא! עוד תראי! ליאתוש, רציתי לך לומר, שילדה כמוך עוד לא הכרתי. מדהימה, יפה, מצחיקה וטובת לב כמו לא יודע מה! יש בך כל כך הרבה אהבה לתת לעולם.. כולם צריכים להכיר אותך ולדעת שיש עוד תקווה בעולם, שיש עוד אהבה.. אלוהים נתן לי את ההזדמנות להכיר אותך, ואני מודע לו מכל ליבי. הוא ענה לתפילותי. ממי שלי, את נשמתי. להתראות, אוהב לנצח, צחי

תותי-בת

New member
צחי שלי יקירי, לא ברחתי, לא הלכתי, הנני כאן... הייתי זקוקה לחופשה קצרצרה ומסויימת.... התחלתי לעבוד במקום מקסיקני שקוראים לו פאהיטס בעזריאלי - שיהיה לי קצת הרבה כסף לבזבז חוץ מהכסף שמקבלים מאבא ואמא , מת לי האי סי קיו לכמה זמן, לא יכולתי לכתוב לך את מה שהבטחתי, היה לי לחץ אטומי, בקושי שאני מוצאת זמן לבוא לפה אפילו, מצטערת שאתה מחכה כל כך הרבה יקירי. אני אוהבת אותך ה-מ-ו-ן-! ובקשר לקיץ, אני בטוחה בכך שיהיה נפלא ומדהים וקסום... :cool: צחוש תפסיק להחמיא לי כ``כ הרבה, אני בסוף אחשוב שאני באמת כזו... :p תשמור על עצמך, למעני ולמענך, אוהבת אותך בלב עמוק עמוק עמוק, שלך תמיד, ליאת

למעלה