היכן את, ליידי פנלופי?

היכן את, ליידי פנלופי?

מה לי פמלה אנדרסון או ג`ניפר לופז? בחלומותי הכמוסים עדיין מככבת בת האצולה הקרירה בעלת הקארה הבלונדי המוקפד - שאף שערה אחת ממנו לא הוסטה אחור, גם כשהבנטלי הכסופה (או שמר רולס רויס? ערפילי השכחה מתחילים לעשות את שלהם) פילחה בשריקה חרישית את האוויר הלונדוני הקריר, נהוגה בידיו האמונות של פרקר הדיסקרטי ("הום, מיליידי"? "וואי סרטנלי פרקר, באט פירסט טו דה רויאל קלאב, פליז"). אז מה אם ניתן היה לראות את החוטים שמפעילים אותה? ביג דיל. זה לא מנע ממנה לזמבר באלגנטיות את הסוכן הסיני הרשע (פרקר, בלחיצה אגבית על כפתור נסתר בלוח המחוונים ספון העץ, היה מביא עליו מטח קטלני של טילי נ.ט. ישר מהאגזוז), וכל זה תוך פלירטוט קליל עם מיסטר טרייסי עב-הגבות - המנהיג הנערץ של ארגון האינטרנשיונל רסקיו. אח, איפה הם היום?! מישהו חושב ברצינות שעם טנדר בירד 1 (סקוט הנחוש) ו-2 (וירג`יל העשוי ללא חת) באוויר, היה בכלל סיכוי לכנופיית בן לאדן להיכנס בתאומים? כינים, ובאחריות. על האללה אכבר הראשון ברשת הקשר הם היו מושמדים חיש קל באמצעות קרן לייזר פטריוטית, ישר מטנדר בירד 4 (אי-שם במשימת חילוץ בערפילית 5647 בגלקסיית אלפא סנטאורי, אבל היי, כמה מליוני שנות אור אף פעם לא עשו רושם על מריונטות חלל). אז זהו. הגיע הזמן להוציא את הראש מתחת לשמיכה, לגשת בצעד בוטח אל המקרופון ולשגר את הקריאה - "קולינג אינטרנשיונל רסקיו, קולינג אינטרנשיונל רסקיו, אובר". זהו, סדאם חביבי, הלך עליך. טנדר בירדס אר גו!

magy

New member
אתה לא כועס שלא הבנתי

איך זה משתלב בפורום....? אתה בסדר...... כנראה שאני לא כל כך... עובדה, לא הבנתי.

נו טוף. מצ"ב תרגום

סתם, בצוק העיתים נזכרתי ב"כנפי הרעם", סדרת מד"ב בריטית ששודרה בתחילת שנות השבעים. המון מריונטות וטכנולוגיות מסעירות. נוסטלגיה זעירה, נו.

magy

New member
סליחה.....באמת לא הבנתי...

כנראה, שלא ראיתי מספיק את הסידרה...... כעת , אחרי ההסבר.........אני מבינה שיש לי חור גדול בידע.... היא עדיין משודרת....נכון?????? תודה על ההודעה..........וסליחה........

B T1

New member
הסידרה הנ"ל לבנים בלבד!

בגלל זה לא ידעת על קיומו.

magy

New member
איזה יופי שאתה מגן

על חוסר הידע שלי. אבל ישבתי עם הבנים שלי..... אולי לא התרכזתי מספיק......

magy

New member
מהיום אקרא לך "רוֹבּין"

לאבא שלי קוראים רוּבּין אתה יודע מה קרה בשנת שישים ושתיים? יש תכנית נהדרת כל יום בערוץ עשר......בשעה שש.....בערב. "מה קרה" ...כך קוראים לתכנית..... היום דיברו על מרלין מונרו, אדולף אייכמן,משבר הטילים בקובה , ויוסלה שוככמאכר זה מה שקרה בשנת 62. מרלין מונרו התאבדה.....אדולף אייכמן נתלה....אחרי משפט משבר הטילים חוסל בקובה.....ויוסל´ה....הוחזר הביתה.... כל יום עוסק בשנה נוספת...... מחר.......63 שווה צפיה.....מדי פעם מופיע בתכנית גם אלי אשד.....תלוי בנושא.....

שנת 1962

דיברו גם על עיצובים בעגול בעקבות קסדות החלל של האסטרונאוטים. דיברו על מוצרים מןכספים ג"כ בעקבות מוצרים חלליים. ברוריה אבידן בריר סיפרה על אבו-עגלה ואופנה שכללה עקבים בגובה 10-15 ס"מ. המי והמי גם אז היו דוגמניות, כמו עלמה פורת. דיברו על חנוכת איצטדיון בלמפילד שנקרא בתחילה "באסה". דיברו על בית האוכל הראשון בארץ שנקרא סטקייה "לויקו מושיקו" המיתולוגי. בין הראשונים שהגישו "כבש נמוך"... במוסיקה, להקת "האריות" שחבר לה אותו סבן שלימים הגיע להוליווד ונעשדה מיליונר כבד. והכי הכי הזכירו את משפחת שמחון השמיעו את קולו של רודנסי עם ה-: "יש אוכל? נאוה בבית?... " והראו גם קטע מהסרט בכיכובו של מאיר מרגלית שלא הצליח מי יודע מה... תוכנית נהדרת, פעם ראשונה שצפיתי בה, הנאה צרופה!!!!!

magy

New member
טוב מאד עשית

את רואה שאת זוכרת יותר ממני? איזה מין זיכרון סלקטיבי יש לי????? בזאת התמנית לרשֶמֶת הרישמית.......של "איך היה".

magy

New member
הייייי גלושה.........

מאלאן תלפי´ם תודות...... עוד מעט אתפנה להציץ.....בכל הממתקים שהבאת.........

גלי®

New member
BKF ... אגב : בקשר לחתימה שלך,

נראה לי , שעד שיבוא השלום , כולנו "נפסיק לעשן" , בצורה זו או אחרת ...

magy

New member
לזה התכוונתי.....

עוד מעט יעשנו אותנו....עד שייצא לנו עשן....מכל החורים.........

B T1

New member
מפעם לפעם...

אני צופה בתכנית שהזכרת. את רב הדברים הנאמרים אני זוכר בגוף ראשון (יעני לא כהיסטוריה-- אלא כזכרון אישי) גם ללא מעורבות. הצלחת התכנית תלויה לא בארועים שהיו אלה באנשים היושבים בפנל, לכן בעיני יש עליות וירידות ולא מוצדק יום יום לשבת ולצפות. הקושי שאין לדעת מראש את מענינותו של אותו יום, אלא לאחר זמן מה. כן---את יכולה לקרוא לי "רובין" אבל לא ע"ש של כריסטופר רובין (פו הדב) אלא ע"ש "הוד---מ-יער שרווד". ותודה על ההקשבה.

magy

New member
בודאי ש....הוּד.....

אפילו הוֹד מעלתו........ כל שתבקש........

שתהיי לי בריאה, גלי

איזה יופי!! תודה רבה, בבת אחת שוגרתי שלושים שנה לאחור. גדול! ואפילו נזכרתי שטעיתי, כמובן, וטנדר בירד 3 (ולא 4) זה הכלי החללי. עשית לי את היום :)

למעלה