לי זכור שאמרו לי ששנקר מזמינים את הבובות מאנגליה, אבל הכי טוב זה באמת למדוד את הבובה
L lirola New member 25/7/08 #17 לי זכור שאמרו לי ששנקר מזמינים את הבובות מאנגליה, אבל הכי טוב זה באמת למדוד את הבובה
ת תומריקוש New member 25/7/08 #18 ../images/Emo51.gif על המידע../images/Emo70.gif את יכולה בבקשה לשאול אותה פעם הבאה שתדברו לגבי המחירים של הזינגר והאוברלוק?? תודה ושבת שלום
../images/Emo51.gif על המידע../images/Emo70.gif את יכולה בבקשה לשאול אותה פעם הבאה שתדברו לגבי המחירים של הזינגר והאוברלוק?? תודה ושבת שלום
N niznaz333 New member 26/7/08 #22 תמונוווות ../images/Emo3.gif התמונות לא יצאו משהו =/ אני אברר לגבי המחירים של המכונות. אני מבינה שבארנק מספיק דבק וזהו אבל בתיק יש כובד ואז אני לא בטוחה שרק דבק יספיק ... הכוונה היא לדבק בדים ? כי בסרטון ראיתי שהיא השתמשה בגוטרמן.
תמונוווות ../images/Emo3.gif התמונות לא יצאו משהו =/ אני אברר לגבי המחירים של המכונות. אני מבינה שבארנק מספיק דבק וזהו אבל בתיק יש כובד ואז אני לא בטוחה שרק דבק יספיק ... הכוונה היא לדבק בדים ? כי בסרטון ראיתי שהיא השתמשה בגוטרמן.
N niznaz333 New member 26/7/08 #24 עוד.. הגדול והקטן... לא רואים בתמונה אבל בגדול יש תבליטים של עלים ופרחים