היכן אפשר למצוא...

niznaz333

New member
היכן אפשר למצוא...

היי לכולן! חם חם חם ! ובא לי לתפור תיק עם סוגר זהב כזה כמו בתיקים והארנקים של פעם.. בסידקיות בחיפה כמובן לא מצאתי כלום, מחר אני בנחלה אז רציתי לדעת איפה אפשר למצוא? אני מוסיפה תמונה שיהיה יותר ברור למה אני מתכוונת.. שמעתי שיש איזה קנולר באיזור שמוכר ציוד לתיקים, אשמח אם תכתבו לי היכן הוא נמצא ואם יש לו כאלו למכירה בבודדים.

אני מצאתי וקניתי

הם לא בדיוק אותו דבר אבל הרעיון הוא אותו הדבר מצאתי אצל קנולר המחיר עד 10 שקלים

ayala26

New member
יש 2 סוגים

כאלו עם חורים לתפירה ותופרים ידנית וכאלו בלי חורים ואז מדביקים את הבד ודוחפים אותו לתוך המסגרת. בתמונה ארנק קטן שאני הכנתי עם הדבקה

הסבר על חיבור של הנרתיק

יש פה 'קישור לבלוג של בחורה חביבה שמסבירה איך לחבר את זה אני ניסתי אבל טיפל'ה הסתבכתי כי לא גזרתי את הגזרה כמו שצריך

niznaz333

New member
תודה רבה :)

אז הייתי היום אצל קנולר ויצאתי ממש מרוצה! אחרי שנכנסתי לחנות עם קרטיב קרח וכעסו עלי שאני לא אלכלך להם את החנות =/ ניגשתי לחפש את הסוגרים באחד הכוכים בחנות,בין כמה ארגזים מבולגנים מלאים באבק חלק מהם עוד היו עטופים בעיתונים צהובים של פעם ונראה שלא נגעו בהם שניייים ממש התלהבתי אז קניתי אחד קטן לארנק, כמה בינוניים ואחד גדול. מחר אני אוסיף תמונות של השלל! המחירים: לקטן-6ש"ח בינוני-10ש"ח גדול-20ש"ח ובסוף יש עוד תוספת מע"מ. ביררתי גם על מכשיר הניטים כי קראתי שכתבתן על זה בזמן האחרון, הוא עולה 160ש"ח והשטנצים האלה אם אני זוכרת נכון שככה קוראים להם עולים ממש יקר, לדוגמא שטאנץ לניטים בגודל עדשים עולה בסביבות 300 ש"ח. בכל מקרה תגיעו לשם מצויידות במגבונים, הידיים שלי היו שחורות אחרי החיפוש! עוד שאלה בלי קשר-בובת דיגום במידה אירופאית 10 מה זה אצלנו?? 38? 40? שוב תודה לכולן

ayala26

New member
למיטב ידיעתי המידות האירופאיות לבגדי מבוגרים

זהות למידות בישראל. לא שמעתי מעולם על מידה 10 באירופה.

אפשר את הכתובת של קנולר??

וכן הם יש מלבד הגדלים השונים, צורות שונות?? צבעים שונים??

puppylove104104

New member
רוב המידות האירופאיות

זהות לאלו שלנו - חוץ מאיטליה (שם המספרים מתחילים מסביבת המידה 40, והיא ממש לא המידה 40 אצלנו) ואנגליה (שם המידות מתחילות מ2 או 4). מכיוון שהמידה האירופאית היחידה שנספרת כ10 היא האנגלית, כנראה זו הכוונה, אבל חשוב לברר. 10 אנגלי זה 38 שלנו. המידות האנגליות והאמריקאיות כמעט זהות בספירה, אבל המידות האנגליות קטנות בשתי מידות - 10 אנגלי זה 38, 10 אמריקאי זה 40. הקפיצות הן בשתיים, כמו שלנו, כך שקל לחשב את המידות האחרות.

niznaz333

New member
זאת בובת דיגום שאני חושבת לקנות

הבחורה שמוכרת אמרה שהיא קנתה אותה משנקר לפני כמה שנים, הם מכרו את הישנות וקנו חדשות.. כנראה כתוב על הבובה מידה 10, עכשיו השאלה אם זה אמריקאי או אנגלי! אני פשוט אגיד לה שתמדוד לי את ההיקפים וזהו.. היא סיימה שנקר ולפי מה שהבנתי עברה לתחום התכשיטים אז היא מוכרת גם מכונה תעשייתית זינגר ,אוברלוק 4 חוטים, קונוסים של חוטים וכל מיני סרטי תחרה וקישוט למיניהם אמרתי לה שתיסגר על מחירים ואז אני אכתוב לכם פה אם מישהי מעוניינת. בקשר לקנולר זה בנחלה כשיורדים יש פניה שמאלה לרחוב מונטיפיורי-מ'ס 22 בגדלים הקטנים הם מצופים בבד,יש בבורדו כחול ולבן מלוכלך! בבינוניים והגדולים יש בזהב וכסף ויש כל מיני צורות פשוט צריך לנבור בארגזים, היו כל מיני צורות מוזרות שלא הצלחתי להבין איך מחברים בכלל לתיק אז לא לקחתי. אחרי ששמים את הדבק ומכניסים את הבד לחריצים בסוגר לא צריך גם למעוך את הברזל עם פלייר??

רות מלר

New member
לגבי הסוגרים-דבק / פלאייר

1. תלוי בסוג הדבק- אנחנו נועלים נעליים, הסוליות אינן נפרדות מהעליון למרות שאנחנו כבדים 2. פלאייר- ללחוץ מאוד בעדינות על מנת שלא ליצור עיוותים

ayala26

New member
בקישור שפיבי הרטי צרפה בהודעה שלה

רואים בדיוק איך להתדביק לסוגר. עדיף לא למעוך עם פלייר כי זה ברזל קשה ומעיכה בהכרח תגרום לעיוותים. חוץ מזה שאין צורך. מדובר הרי בבד חיצוני ובטנה כולל השוליים המקופלים - 4 שכבות לפחות (בארנק שלי שצרפתי תמונה יש גם שכבת מילוי דקה כדי ליצור הקשחה). הם יכנסו יפה מאוד לסוגר וישארו דבוקים (מנסיון) גם בלי ללחוץ עם פלייר.

ayala26

New member
עם דבק שמדביק הכל

יש דבקים שמדביקים כל דבר והם מאוד חזקים.

למעלה