היכל התרבות ורבין:)

RoieL

New member
היכל התרבות ורבין:)

קשור בדרך זו או אחרת
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=540575

קמילעעע

New member
יוווו דיי נמאס לי מהםםםםם!!

די כברררררררררררררררררר!!!! נמאס לי מהםם! מכל הכתבים המפגרים האלה.. מכל אלה שבאים לפה.. ואומרים שהיכל התרבות מועתק מארץ נהדרת... מכל אלה שכל הזמן עולים על היכל התרבות! יאללהההההההה לא נמאססס?!?!!? די כבר לעלות בכל הזדמנות על היכל התרבות! יום הזכרון בכלל היה ביום שני!!!!!! ואחרי היכל התרבות הראו כתבה על רביןן!! אז מה אתם רוציםםםם השם ישמור!?!? כל הזמן מחפשים הברקות מתחת לאדמה איך לעלות עליהם עוד ועוד..!! דיי נמאסתםם כולכםםם!חלאסס כברר! תנו להנות מהתוכנית! תפסיקו כבר כל הזמן לעלות עליהם.. יש אנשים שאוהבים את זה... אז די די די די די די די כבר עליתם לי על העצבים! וכל אלה שאמרו שהיכל התרבות העתיקו מארץ נהדרת.. עלקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!! ארץ נהדרת יותר יבש ממדבר סהרה! עלקקקק... הצחקתם אותי! היכל התרבות יכולים לעשות לכולכםםם בצפר! אז סתמו כבר ת'פה.. ושבו בשקט! זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב!

אבל למה איכפת לך?../images/Emo118.gif

זה מה שהתקשורת מחפשת, לעקוץ ולהפיל- ואם הם פוגעים במעריצים אז הם מרגישים חזקים.. זה באמת מזיז לך?
אני לא רואה שומדבר דומה בין היכל התרבות וארץ נהדרת.. שניהם שונים לגמרי

עדנונית

New member
ד"א

דווקא אתמול ישבתי אצל חברה שלי ואז היא העבירה לארץ נהדרת ובדיוק היה שם חיקוי של גשש בשש ונראה לי אם אני לא טועה הוא עשה ביצבץ מהמסך בדיוק כמו שציון חיקה אותו ואחר כך מדברים על חיקויים

CrazyYoYo

New member
קמילה, אמרנו משהו על שפה כזו

זאת אזהרה אחרונה לפני שאני מוחק.

MineraL

New member
ככה:

בצורההההה עדינהההההההההההההה ולאאאאאאאאא להיוותתתתת פאקצההההה!!!111111

קמילעעע

New member
מה הקשר לפקאצה?

יווו אתם משגעים אותי! מה הקשרררר מה הקשר?!?!?!?!? די לקרוא כבר לכל אחד שלא לטעמכם פקאצה או ערס! זה מגעיל.. לא יודעים גרוש מהחיים שלהם וכבר הולכים ומתייגים אנשים בלי להכיר אותם בכלל.. גועל נפש...

CrazyYoYo

New member
לא משנה אם זה מעצבן או לא

אבל אני לא אסכים שיהיו כאן קללות. לפני כל פעם שאת רוצה להגיב תספרי עד 10 ותשתי כוס מים. ככה תיהי רגועה יותר ובאמת יוכל להיות לנו כאן פורום

tome5

New member
מגיע לך תעודה מהעורך של היכל התרבות

וגם כמה נשיקות ..... מציון ואסי ושלום....

למעלה