היכל התהילה

melancholy man

New member
היכל התהילה

פרוייקט חדש- מהאנשים שהביאו לכם את פרוייקט האלבומים
במהלך שיחה עם הליידי נזכרנו שהרבה זמן לא ספרנו כלום וכך הגענו לפרוייקט חדש שהינו רוצים להציע לפורום:"היכל התהילה של אגדות רוק", הרעיון מאוד דומה לפרוייקט האלבומים רק שבמקום אלבומים נבחר את היוצרים והמבצעים הגדולים של הרוק (בתחומי הזמן של הפורום הזה). מידיי שבוע יוצג לפורום תחום של יצירה בו נבחר את 10 הגדולים באמצעות הודעות בפורום, כמו בפרוייקט האלבומים כל גולש יבחר בין 8 ל 15 והעשרה שיקבלו את מספר הקולות הגדול ביותר יבחרו ל"היכל התהילה שלנו", בשביל לפקח על הפרוייקט, יבחרו חמישה גולשים שיהיו מעיין חבר שופטים שיפקחו על תהליך ההצבעה ויצגו ויסכמו כל שבוע. נכון להיום הקטגוריות שחשבתי עליהם הן:
האבות המייסדים
אנחנו בד"כ מתחילים את הספירה שלנו לגבי הפורום עם צ'אק ברי, אבל נדמה לי שלצורך העניין אפשר להרחיב את היריעה גם ליוצרים מוקדמים יותר שהשפיעו על עולם הרוק, כמו בי בי קינג מאדי ווטארס או אפילו ג'וני קאש או וודי גאט'רי.
רוק אנד רול
האנשים שעשו את המהפכה מצ'אק ברי ועד הפלישה הבריטית כל אלה שהכניסו את הרול לרוק אנד רול.
פסיכדליה בריטית
פסיכדליה אמריקאית
רוק מתקדם
רוק כבד
רוק אמריקאי
הרוק הכבד והרוק המתקדם, היו בעיקר בריטיים במהותם במקביל באמריקה צמחו ג'אנרים מקבילים אך שונים באופן מהותי, כמו הרוק הדרומי, הפולק הרך (סטייל האיגלס) הFאנק רוק וסתם ארינה רוק,
singer/Songwriter
פולק רוק
כן כן גם לחברים של יקי יש מקום, החל מהפולקיסטים האמרקאים ועד לבריטים הקסומים.
פאנק רוק
וגם לחברים של גרימבל עם הפירסינג והקרחת.
רוק ישראלי
גיטריסטים
כאן התחלנו עם קטגוריות חברי הלהקות, הכוונה להכניס גם כאלה שלא נכנסו עם הלהקה שלהם וגם כאלה שכן, אבל לא כאלה שנבחרו אישית בקטגוריה אחרת (למשל אם ג'ימי פייג' נכנס כחבר בלד זפלין הוא יכול להכנס אישית כגיטריסט אבל אם ג'ימי הנדריקס נכנס באופן אישי בפסיכדליה הוא לא יוכל להכנס שוב כגיטריסט).
סולנים
ע"ע הסעיף הקודם.
חברי להקות
תמיד דופקים את הבאסיסטים המתופפים והקלדנים, אז גם הפעם, הם כולם יאלצו להצתופף באותה קטגוריה...
מקצה שיפורים
כל מי שנשכח וצריך היה להגיע וכל מי שלא התאים לשאר הקטגוריות כולם יוכלו לקבל הזדמנות נוספת. זהו זו ההצעה שלי, אשמח לקבל הערות הארות וכו' וכמו כן גם מתנדבים לשמש בחבר השופטים של הפרוייקט, אני הייתי מעוניין להחיל אותו בעוד חודש חודשיים תלוי במידת הענות שלכם. אתה מוזמנים גם להעיר לגבי הקטגוריות או אופן הבחירה, זה שלב ראשוני לגמרי של הפרוייקט כך שהכל עוד יכול להשתנות.

אישית אני מעדיף

להיות יצור לבן ושמנמן עם חברים היפים ובית גבוה בצורה מחשידה, אבל היי, זה אני.

oded 19

New member
תזכיר לי שוב...

למה אתה לא מנהל? אחלה רעיון. אני מקווה שיצא לי להשתתף בפרויקט ה\ה (שכנראה יכה גלים בכל רחבי עולם המוזיקה כמו אחיו פרויקט 100 האלבומים).

melancholy man

New member
מי שצריך לדעת ב../images/Emo43.gif יודע

ונוווש עושה אחלה עבודה (אגב זה באישורה ואני מקווה שגם בהשתתפותה המלאה) אני גם מקווה שיהיה לך זמן להשתתף בבחירות.

ThE RhythM

New member
נשמע טוב

בעיקר בהתחשב בעובדה שכשפרוייקט 100 האלבומים התקיים אני הייתי טרי בפורום ולא ידעתי כלום על כלום (והרבה בזכות אותו פרוייקט עכשיו אני יודע קצת יותר
)

pasteran

New member
I am the autorita

נטייתי הקרטמנית לפשיזם גורמת אותי להתנדב לחבר השופטים. בהנחה שעדיין מותר לי להציע...

Abbe Faria

New member
הקרן לחיילים משוחררים

גם לי אין שום בעיה להיות שופט...

Miss CB

New member
מגניב ../images/Emo13.gif

רק שאלה קטנה: עברתי על הקטגוריות והגעתי למסקנה שרק בחלק די קטן מהן יש לי מספיק אמנים לרשום, ובחלקים אחרים אני לא מכירה הרבה אומנים (או בכלל), אפשר להשתתף ככה חלקית? או שמי שמשתתף בבחירה חייב לתת בחירות לכל קטגוריה ויותר מ8 כל פעם?

avivs

New member
יש לי תחושה שגם כאן, כמו באלבומים

הולכים להתעלם מrush לחלוטין... הפעם לא, אני כאן....

melancholy man

New member
לא לכל הקטגוריות

אבל מי שמשתתף בקטגוריה מסויימת בהחלט צריך לתת לפחות 8 מועמדים, נראה לי שזה מעיד על איזשהי פרספקטיבה שמאפשרת בחירה של הכי טובים.

Miss CB

New member
כל עוד

זה בסדר שאני אשתתף רק בחלק מן הקטגוריות... מקסימום אשבור את הראש קצת ואמצא איזה שמונה שאני מכירה

Abbe Faria

New member
מה עם

אנשי מוסיקה שהם לא נגנים/להקות לאנשים כמו פיל ספקטור, בריאן אפשטיין וכו לא מגיעה קטגוריה?

Boo9ie

New member
שוב....

כמו כלום, גם אני מוכנה להצטרף למאבק הפרוייקטי ואפשר להכניס את המוסיקאים שהם לא נגנים ולא נעליים במקצה שיפורים. תחשבו על זה... איזה כיף יהיה לאלו שיזכו בהיכל התהילה שלנו - הם הטביעו את חותמם על העולם (ועל הפורום בפרט)

למעלה