היכל הבושה - The hall of shame

טים ג

New member
היכל הבושה - The hall of shame

תרשמו כל הפרקים, כל הסדרות וכל הסרטים שהיוצרים שלהם צריכים להתבייש לא רק מס"ב. נ.ב.-ים 1. אני רוצה להודות לאנשים שגרמו לי ליצור את השירשור הזה : היוצרים של הסרטים בבילון 5 : אגדת הרנג'רים, ICE PLANET. 2. אבקש לא למתוח ביקורת על הפרק VOY3.15 , שלא יוצר. אי-אפשר למתוח ביקורת על מה שלא קיים. תבקרו את כל האחרים 3. אבקש מהמנהלים , אחרי זמן מה ליצור סקר שיבדוק למי מגיע מקום ראשון בהיכל הבושה, בהתבסס על התגובות

TOMPARIS

New member
ויאג'ר 3x15 הוא blood fever ../images/Emo5.gif

אם אתה מתכוון ל2x15 (וורף 10) אז ניתן להבין ואף יש בדיוידי של עונה שניה אקסרה על זה ובו ברנן בראגה אומר כי זה היה פשלה או "סטינקר" כפי שהוא קורא לזה.

טים ג

New member
ושכחתי להגיד : תתחילו לרשום ../images/Emo70.gif

תזכורת : פרקים , סרטים סדרות שיוצרים שלהם צריכים להתבייש

שמישהו יחזיק אותי... לפני שאכתוב...

אנטרפרייז!!!! סתם. סתם. איציק!!! די עם העגבניות שם! אווו! זה כואב. אמרתי שזה היה בצחוק! האמת שאם יש פרק שמגיע לו להיכנס לשם זה shades of grey מTNG. ואה, כן, זה בDS9 שהם משחקים בייסבול. איכסה.

itstzar

New member
אהם, אהם, אני לא אגיב, אני אתאפק

אתעלם, אני אשתוק, אני אהיה ה"בוגר" שביננו, טוב נו shade of grey באמת לא משהו, מי לעזאזל נותן לרייקר להוביל פרק (משה בשוק, איציק אומר משהו רע על TNG
) ונילי, צפי פגיעה :p (על אנטרפרייז כמובן :p )

n i v1

New member
תרשה לי לומר

שאתה לא מתכוון ברצינות. חברים- הוא לא מתכוון ברצינות

טוב, בשבילך אני אפרט:

בעונותיה הראשונה והשנייה אנטרפרייז היתה סדרת טרק חלשה באופן כללי. היו פרקים טובים, אבל הרוב היה פרקים טובים פחות. בעונתה השלישית (ולמרבה האירוניה, כשקיבלה את הכותרת Star Trek), הפכה אנטרפרייז לסדרת מד"ב/אקשן בינונית-טובה, אבל איבדה את הזכות להיכלל בקאנון הרודנברי.

itstzar

New member
אהם אהם

אולייי, כי אם אני רוצה לראות מד"ב עם אקשן, אני אלך לראות את מלחמת-הכוכבים...... כשאני רואה מס"ב אני מצפה לסיפור טוב, האפקטים זה רק להוסיף לאמינות של הסיפור, הם לא הסיפור נו מה צמי, היה לך קשה להגיד את זה לבד? בשביל זה צריך להעיר אותי?

למעלה