היכונו

ganja man

New member
היכונו

למרות שזה לא כל כך קשור מחר יוצא הדיסק החדש של הפו פיטטרז באירופה(וכנראה גם בארץ), ואוסף הלהיטים של נירוונה יצא בארץ ממש בתחילת נובמבר(אם הקדימו את היציאה שלו אז בימים הראשונים של נובמבר ום לא אז ב11 לנובמבר) תהנו משני הדיסקים שיוצאים כי אני יודע שאני יהנה

space girl

New member
JE SAIS

LES CHANSONS : You Know You´re Right About A Girl Been A Son Sliver Smells Like Teen Spirit Come As You Are Lithium In Bloom Heart-Shaped Box Pennyroyal Tea Rape Me Dumb All Apologies THE MAN WHO SOLD THE WORLD אהההההההה הצרפתית משתלטת עלייה בלעעעעעעעע אני שונאת צרפתית צרפתית = קקי בלעעעעעעעעע
ודרך אגב - יציאת הדיסק הוקדמה ל28.10

האלבום של הפו פייטרס מ-ע-ו-ל-ה!

הוא לא אמור לצאת היום? או שאולי זה רק בחלקים אחרים של העולם. אני כבר לא יכול לחכות, אני שומע אותו נונסטופ בימים האחרונים. הרבה, הרבה יותר טוב מהאלבום האחרון של הקווינס אוף ד´ה סטון אייג´, ואפשר רק לומר תודה על כך שדייב בחר לא להזניח את הפו פייטרס. one by one באמת מומלץ בחום! הרבה יותר טוב מהאלבום הקודם של הפוז גם כן. ואם תגיע לארץ המהדורה עם הדי.וי.די, פעמיים כי טוב.

ganja man

New member
תאריכי יציאה

16.10- אמסטרדם 17.10-יפן 21.10-אירופה 22.10-ארה"ב וקנדה

space girl

New member
נשמע נחמד ...

אבל .... אני מניחה שהורדת את הדיסק דרך הרשת , גם אני מורידה דברים ברשת , אבל זה פשוט לבוא ולקחת מהאמן שאתה אוהב את הכסף שמגיע לו על ההשקעה שלו ... משמע - גניבה , ועוד לאמן שאתה אוהב ... אולי קשה לנו לראות את זה בתור גניבה , בגלל שזה ברשת וקיים רחוק. אך זה מה שזה ... *סתם נקודה למחשבה ...*

De-Panther

New member
אבל חברי הלהקה לפי מה שהבנתי לא....

מרוויחים הרבה מהשיר האחרון והם בעצמם אומרים שהעיקר שישמעו את המוזיקה שלהם ולא שיקנו את הדיסקים וכל הבלה בלה הזה והיום באוטובוס לתיכון שלי אמרו ברדי שישמיעו את השיר החדש של נירוונה וקודם שיר של להקה אחרת ושמו את השיר של הלהקה האחרת ואחרי זה היה חדשות בכלל
ואנשים כניראה לא מבינים שזה לא שיר חדש של נירוונה אלא שסוף סוף הוא יצא באופן חוקי!!

made in china

New member
אני אגיד משהו שמישהו חכם אמר לי פעם

מה עדיף ללהקה, כסף או מעריצים?..

ganja man

New member
מעריצים

כי מעריצים נותנים כסף אבל כסף לא נותן מעריצים אבל זה לא משנה להקה זה בשביל הכיף לא בשביל הכסף והמעריצים באים לפי איכות הלהקה

space girl

New member
ברור שמעריצים

אבל אנחנו בתור מעריצים באים וגונבים להם מהכיס .... THINK ABOUT IT אבל לדעתי הרשת פתחה להרבה אומנים בלתי מוכרים דלתות רבות , ואפשרה פרצת דרך ענקית בעולם המוסיקה בפרט ובעולם התרבות בכלל . רק ציינתי עובדה ....

De-Panther

New member
אה... באמת לא שמעתי כל כך כי היה...

רעש... אולי באמת אמרו שזה יהיה ב10 לא נורא...

ganja man

New member
מדינה של הבזול

תנחשו מתי יצא הדיסק של פו פייטרז בארץ. הוא לא יצא אתמול כמו בכל אירופה, הוא לא ייצא היום כמו בשאר העולם(חוץ מבמדינות של הערבים כי שם לא שומעים אותם ובמדינות אפריקה), הוא אפילו לא ייצא מחר הוא ייצא רק בעוד שבועיים עד חודש. איזה ביאוס, ציפיי שלפחות טאוור רקורדס יביאו את הדיסק בזמן לארץ אבל כרגיל לא

למעלה