היכונו חברים ...Aparejavos amigos

faridi

New member
היכונו חברים ...Aparejavos amigos

por otruna nochada de kantes en ladino,ke va tener la partisipasion en la kaza de "Arkadash" en Yeud,kon ayudo del D-o, son neder.Puede eser despues de Lag Baomer היכונו לערב נוסף של שירת לדינו והפעם במוזאון למורשת יהדות טורקיה-"ארקדאש" ביהוד, בעזרת ה' בלי נדר. יתכן אחרי ל"ג בעומר. להת'

faridi

New member
Alora amigos

Aparejavos para la nochada de kantes en ladino.La nochada tendra lugar en el mozeo\club "Arkadash" en 18 .de Mayo a la ora 20:30 en la kaye Tenenbaum 15 en Yeud Ken pensa arivar?Yo aspero repuestas היכונו לערב שירת לדינו שיתקיים אי"ה במוזאון/מועדון "ארקדאש" בכ' איר ה'תשס"ו (18 למאי) בשעה 20:30 ברח' טננבאום 15 יהוד. מי מתכנן להגיע? אני מצפה לתשובותיכם. להת'

שימו לב! נותרו מעט מקומות

ורצוי מאוד להתקשר ולשמור מקום... הנה הטלפונים חברים יקרים הערב השלישי בסדרת "שירקונצרט" של התזמורת האנדלוסית לכבוד המשוררים שלי אלקיים ומשה בן הראש. יתקיים ביום א' 30/4/06 במרכז מונארט באשדוד בשעה 19:30 בהשתתפות אורחים ואמנים שיקראו משיריהם. מצורף להלן לינק לתכנית הערב: אם הנכם/ן מעוניינים/ות להגיע אנא התקשרו לאשר הזמנה זו בטלפון: 0544376035 או 1800693693 (יפית) על מנת שנוכל לשריין מקומות

יפיקה

New member
אני מאוד רוצה להגיע, אבל

היות שבפעם הקודמת לא יכולתי להגיע, אני מקווה שהפעם אוכל, רק לא בין התאריכים האלו 21.5 עד 25.5, אם אפשר, זה יהיה נחמד בתחילת יוני, תודה.

למעלה