היך אתם מיתכוננים

שריקו

New member
זה לא מחלקת שידוכים פה

את נותנת לו מחמאות זה לא הפר כאן זה מתאים יותר לצאט

שריקו

New member
חס וחלילה מעשות דבר הזה

לבטל תורה בגלל חג שקבעו הנוצרים סתם לבלות קצת לחגוג אבל לא להיסכף

שריקו

New member
לא! אתה יודע סתם

הולכים למרציאנו בגיבעת שאול לאכול בגת עם שוארמה

דוסית1

New member
גיוועלד....

תזהר שרפי לא יראה את זה הוא יהרוג אותך על זה שאתה נותן פרטים בקשר לאזור ישיבתכם..... אריאלה, זה פיקוח נפש... אולי תמחקי את ההודעה שלו..? :)

שריקו

New member
ביתר ירושלים

אני מאוד אוהב ליראות מישחק כדורגל המהלכים וגם לשחק עם החברים שלי כמו שכבר עכשוי 3 בבוקר שיחקתי

טיפוסית

New member
כמו תמיד

פשוט מאוד מחר בבוקר אני אפתח את היומן ואכתוב: בס"ד יום ה' בשבת פרשת ויגש, ז' בטבת השס"ד לבריאת העולם יעה"ק תובב"א, 1/1/04 למניינם ה' ישמור ויציל, אמן וזה יהיה הדבר היחידי שאני מתכוננת לעשות...

מתנדב

New member
איזה שאלה טפשית.....

מה יש פה להתכונן?, איך אפשר לקרא לזה בכלל השנה החדשה, שחכתם מתי זה השנה החדשה? ושריקו אם אצלכם בישיבה לא יודעים תאריך עברי ורק תאריך לועזי, אז אתם במצב גרוע מאוד...

שריקו

New member
זה קצת מוזר

אפילו התרגשות אין לך בחו"ל חבל על הזמן מה הולך שמה זקוקים מיכל הכיוונים הייתי זה אי אפשר לתהר ממש

לביא4

New member
זה לא נושא לפורום וליהודים!

למרות שאנחנו משתמשים בלוח השנה הלועזי, לציין יום כזה כמו בכל העולם והחברה החילונית לא אמור בדיוק להיות מנת חלקנו. ולהזכיר על היום הזה - באירופה והתקופות הקודמות יותר - ימי הביניים וכו' כל פעם שהיה מגיע היום הזה היו מבצעים טבח המוני ביהודים לציון היום שנקרא כמו שנקרא, שזה עבודה זרה גמורה. אז חומר למחשבה - דבר כזה "חוגגים" ו"מציינים"??....

BigKay

New member
זה שהפסיקו את הרציחות זה כן

נקודת ציון, אבל שריקו כולה הולך לאכול מנה שווארמה.. מקווה שנהניתה.. אגב איך היה השוורמה, תספר לנו...

למעלה