הייD:חדשה היי^__^ אני מורקי 14 חיפה -למי שמכיר- חחחח סתאם שוטטתיי לי בפורומים חחחXD 3>
מ מורקי483 New member 9/11/07 #1 הייD:חדשה היי^__^ אני מורקי 14 חיפה -למי שמכיר- חחחח סתאם שוטטתיי לי בפורומים חחחXD 3>
P PerfectSP New member 9/11/07 #3 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo190.gif אני יסמין צור הדסה -למי שמכיר,אם יש כזה - 14,ט'D: השתלבות נעימה
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo190.gif אני יסמין צור הדסה -למי שמכיר,אם יש כזה - 14,ט'D: השתלבות נעימה
P PerfectSP New member 10/11/07 #36 OOOOOOOOOOOOO: !@#$%^&* ../images/Emo190.gif באמת?DDDDDDDDD: איזה מגניב!!!!!! איך יצא לך להיתקל בחור הזה?
OOOOOOOOOOOOO: !@#$%^&* ../images/Emo190.gif באמת?DDDDDDDDD: איזה מגניב!!!!!! איך יצא לך להיתקל בחור הזה?
S SpongBobit New member 10/11/07 #41 חח...היא איתי בכיתה ! כלומר עם ארבל גם D: וכל ירושלמי מכיר את צור הדסה, זה לא כ"כ חור, קצת חור XDDD
P PerfectSP New member 11/11/07 #52 חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif יוו כמה שנים לא ראיתי אותםXD כן, תכלס כמעט כל ירושלמי ממוצע מכיר את צור הדסהXD אבל בדר"כ כאלה שלומדים בבויאר\לידה\קצת זיו וכאלה..ואולי יש כמה באורטים.. אבל בבתי ספר אזוריים בירושלים יש פחות צור-הדסניקים
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif יוו כמה שנים לא ראיתי אותםXD כן, תכלס כמעט כל ירושלמי ממוצע מכיר את צור הדסהXD אבל בדר"כ כאלה שלומדים בבויאר\לידה\קצת זיו וכאלה..ואולי יש כמה באורטים.. אבל בבתי ספר אזוריים בירושלים יש פחות צור-הדסניקים
9 9טולי9 New member 10/11/07 #43 כןן..D: יצא לי להיות שם דווקא הרבה... אל בזמן האחרון.. אבל יש לנו שם חברים..כאילו למשפחה.. אם אני אבוא אז אולי נתראה!:]
כןן..D: יצא לי להיות שם דווקא הרבה... אל בזמן האחרון.. אבל יש לנו שם חברים..כאילו למשפחה.. אם אני אבוא אז אולי נתראה!:]
P PerfectSP New member 11/11/07 #58 ברור../images/Emo6.gif אפשר...ב... ../images/Emo190.gif רק לא במלחה!!! טוב, תכלב אני גם די שונאת את ירושליםXD העיר חרושה אבל יש שם דברים של טוקיו^^
ברור../images/Emo6.gif אפשר...ב... ../images/Emo190.gif רק לא במלחה!!! טוב, תכלב אני גם די שונאת את ירושליםXD העיר חרושה אבל יש שם דברים של טוקיו^^
S SpongBobit New member 11/11/07 #59 אני אוהבת את העיר ../images/Emo9.gif וואי, מלחה זה דקה מהבית שלי ! זה יהיה כ"כ נוח P: ולא קריית מנחם, אם תהית לעצמך XDDD בואו באיזה פארק כזה !D:
אני אוהבת את העיר ../images/Emo9.gif וואי, מלחה זה דקה מהבית שלי ! זה יהיה כ"כ נוח P: ולא קריית מנחם, אם תהית לעצמך XDDD בואו באיזה פארק כזה !D:
P PerfectSP New member 12/11/07 #64 נו גן סאקרD: ../images/Emo190.gif כולם להביא רולרבליידסססס~מזילריר~ זה כזה שווההההההה DDD:
P PerfectSP New member 12/11/07 #68 פיכסי לא רוצההההD: ../images/Emo190.gif בית הכרם תמיד נראה לי גם רדוף רוחות כזה!!!!!!!!!! בואו,בואו... מגרש הרוסים?!XD לא לא לאאאאאאאאאא סתם צחקתי נו,גן העצמאות או משהו?XD במרכז העיר נראה ליP:
פיכסי לא רוצההההD: ../images/Emo190.gif בית הכרם תמיד נראה לי גם רדוף רוחות כזה!!!!!!!!!! בואו,בואו... מגרש הרוסים?!XD לא לא לאאאאאאאאאא סתם צחקתי נו,גן העצמאות או משהו?XD במרכז העיר נראה ליP: