היי

ילד כתם

New member
היי

היי מה המצב אני ילד כתם בן 23 מהמרכז אין לי שורות פתיחה מוחצות או תחביבים שאני רוצה להצהיר עליהם בפרהסיה אבל רציתי להגיד שלום לפני שתראו אותי מגיב בקטנה בכל מיני הודעות אז היי שוב ונרים גינס לכבודי

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

גם אתה עם הגינס הזה?? מה יהיה?!
אה וד"א אל תצפה פה לקבלת פנים מי יודע מה כי יש פה כאלה שיש להם תחביב להבריח את החדשים

דם דם

New member
על מי את רומזת

בואי תגידי לי בפרצוף מה אני אשם שהכבש בחפלה הקודמת היה חולה וכול המוזמנים קיבלו הרעלת קיבה זה לא שאני מגדל את הכבשים אצלי בבית בסדר לא צריך,יותר אני לא פותח שולחן לאורחים...יותר טוב,ככה יהיה לי פחות לעשות כלים

../images/Emo6.gif

אבל..... מה זה כלים??
אההה הדברים המוזרים האלה מעץ שהולכים איתם לנהר אחרי כל חפלה?
ד"א אתה בא בסוף ליום הסטודנט? (זה היום)

דם דם

New member
זה היום

יואו לא ידעתי לא נראה לי אני הולך, אין לי מושג איפה זה וגם אם היה אין לי איך ללכת

../images/Emo12.gifלמה??

מה קרה לאלפקות??
סתם.... זה בשדה תימן, בדיוק 10 דקות ממך! (אם אני לא טועה...). ההפסד כולו שלך

שאפולי

New member
../images/Emo6.gif סוף רשע לתליה!

הדבקתי גם אותך וגם את בני עם עילגותי.. החדשות הטובות- זה אומר שאתם לומדים, מתפתחים ובכלל דיסלקציה היא סימן לגאונות החדשות הרעות- אתה לומדים מה שלא צריך, מתפתחים ברוורס ובכלל גאונות זה חרא דבר.

דם דם

New member
שקרן

בן 23 ובכרטיס כתוב 24 כבר מתבייש מהגיל האמיתי שלך הינה תראה את פראדה,שאף,סיוו ואחרות הן לא מתביישות בגיל האמיתי שלהם....והן כולה בנות 16

ילד כתם

New member
שקרן? אולי סטלן

כן כן ראיתי את הטעות, היומולדת באוגוסט והשארתי את התאריך מאופס על 1/1 כדי שתפוז לא ישלחו לי כל מיני שטויות עוד חודשיים אז שיניתי את זה סבבה? למה ילד כתם? למה לא? בספטמבר לשם הזה תיהיה הרבה יותר משמעות

דם דם

New member
טוב בחורצ'יק

ברוך הבא להביא לך משהו אוכל שתיה סיגריות בחורות כול מה שבקש לו יהי....

b0redavid

New member
שלום, תחליף תחתונים ותפטר מהכתמים.

זה עובד, ניסיתי שנה שעברה.

ילד כתם

New member
בשר עם כתם

לא סיגריות כי זה מגעיל וסמים לא עושים לי את זה בד"כ למה כתם? כי כתם עדיף על חור

למעלה