היי

היי

אני חדשה פה, ובכלל חדשה. אני בת 18, מבכיתה ז' -ח' התחלתי לחשוב שאולי אני לסבית. הרגשתי שמשהו אצלי שונה מאצל השאר. מאז עברתי כמה וכמה קשרים ותמיד יש לי בעיה בכל הנושא המיני[עם גברים] אני פשוט לא מסתדרת בשום צורה עם האיבר שלהם :X אני חושבת שאני אוהבת את חברות שלי יותר ממה שבד"כ נורמלי ל"אהוב". לא התאהבתי בבחורה מעולם, ובגבר דווקא כן. אני חושבת שאני נמשכת לשני המינים אבל ברגע האמת אני נרתעת מהגבר. עם אישה עוד אין לי נסיון לצערי. הבנתי תוך שיחה עם ידיד שבעצם אני מפנטזת/מאוננת על בחורות :X אני די "אבודה" ולא יודעת מה לעשות ואיך לדעת אחת ולתמיד מה אני רוצה ומה אני אוהבת. אני לא יודעת איך לקדם את הקשר של עם נשים ובכך אולי לצבור נסיון וידע. אני לא יכולה לצאת מהארון גם במידה ואני דו/לסבית בגלל ההורים וזה מה שמקשה עלי את הכל. אני אשמח לעצות או לפחות כמה מילים לעידוד.

אנסה לעזור...

מצד אחד כתבת שאת אוהבת גברים,ומצד שני שאת אוהבת נשים. סביר להניח שאולי את דו. חלק מהבעיות שלך, זה היציאה מהארון, והיכולת שלך לדעת ולצבור נסיון לגביי נשים. אני מציעה שמה שתעשי זה פשוט לכי על זה, תנסי עם נשים,תראי אצל מי את מרגישה יותר.. ואיפה כיף לך יותר ועם את יותר מסתפקת ..נשים או גברים. לגביי הארון, קחי ת'זמן שלך חמודה, באמת..אין לחץ בכלל, את אפילו עדיין לא בטוחה, אז אין לך סיבה לספר, אני למשל סיפרתי להורים שלי כשהייתי בטוחה,בגיל 17 :) שיהיה בהצלחה:) נ.ב חח באמת כתבת את ההודעה הזאת ב 3 על הבוקר?..^^

באמת באמת

הייתי במצב של טיפה עייפה ובלי שום חשק לישון. =/ הבעיה היא בצבירת הנסיון עם אישה =/ איך אני אגיע אל אישה? איך אני יכולה לדעת מי לסבית או דו ואולי מעוניינת במשהו איתי =/ גאד. זה קשה.

אמממ...

גם לי היה את הפחד הזה..אבל לאט לאט איך אומרים..אפשר לזהות אותן :) ^^ או שתחקרי ותעקבי..חח אני למשל חקרתי על איזו אחת, במשך חודש, ומסתבר שהיא בקטע..:) תלכי לאינטרנט,תכירי בנות, תתכתבי איתן, בבצפר לא בטוח שתמצאי...אני לא מאמינה על הבצפר. למשל תחפשי ברוב הפעמיים : בפסיטיגלים, בבומבמלה, בכל מיני מצעדים למינהם..מצעד הגאווה :) איך באמת תדעי שהיא בקטע? מנסיון שלי..אני פשוט עושה להם עיניים, לראות אם הן בקטע שולחת את עיניים...אם הן מחייכות ^^ , תמשיכי.....בטח מישהי בסוף תבוא אלייך. ואם כל זה לא עוזר, האינטרנט כמו שהזכרתי לך קודם, מחזק לך את ההרגשה לגביי בנות. אם תתכתבי עם מישהי המון זמן, אתן תרצו להיפגש מתי שהוא, עדיף שתכירי מישהי קרובה אלייך לעיר או לישוב. אעאעאע אני מקווה שעזרתי :)

תודה

את ממש מתוקה, אני פשוט די שונאת הכרויות דרך האינטרנט/= אבל נראה לי שאין לי הרבה ברירה.

את יכולה להתחיל לבוא למפגשים של איגי

יש להם קבוצות לבני ובנות 18-23. שם תוכלי להכיר וגם להבין טוב יותר את עצמך בסביבה תומכת
. כנסי הנה בשביל למצוא קבוצה שמתאימה לך: www.igy.co.il

כמה מילות עידוד../images/Emo13.gif

אין קשר בין רגשות של ממש למשיכה מינית. באופן עקרוני אני מאמינה שרגשות מפתחים כלפי אישיות, כלפי אדם מסויים בלי קשר למראה שלו (ובגלל זה גם בלי קשר למין). משיכה מינית זה מה שכן יכול להגדיר אותך כלסבית\דו. אני מציעה לך לנסות לעשות פשוט את מה שעושה לך טוב, בלי להתאמץ למצוא לעצמך הגדרה כרגע. תהיי את, זה הכי חשוב
אם את צריכה עוד מילים את מומזנת ליצור קשר.. תמיד טוב לדעת שיש עוד אנשים באזור שלך

למעלה