היי...

• פותח הנושא lene
  • פורסם בתאריך

lene

New member
היי...

היי זאת הפעם הראשונה שלי פה.. קוראים לי אליסה..אבל השם שכתבתי פה זה לין.. ראיתי את כל הדוליז והן מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!! והיום אני ינסה ללמוד איך לעשות את זה (בצייר נכון?...) למה אלה שניסיתי לעשות עד עכשיו נראו זוועה.. אה ואני יודעת שאתן לא הכי מחבבות את הבובות האלה שברח לי השם שלהן פרפס נדמה לי.. אבל לדעתי הן הכי מתוקות אז אתן יכולות בבקשה להגיד לי איפה אני יכולה להשיג את הגוף כדיי שאני יוכל לעשות להן בצייר בגדים?.. טוב אני מתחילה לקצר בגלל שאני חולה ומתחילה לי סחרחורתתתתתתתתת אז יש לי רק בקשה קטנטנה!! פליז פליז פליז!! אני מתה וחולה על אקווה ,ואם משהי מכן תגיד עליהם משהו רע אני יעשה עליה אפצ´יי והיא תהיה חולה
אז עכשיו ברצינות אתן יכולות בבקשה להכין לי אותם בפרפס פליז!!!!! תודה מראששששששש בייייייייייייייייייי

victorya

New member
חחח... ברוכה הבאה....

גם אני חולה... סחרחורות וכאבי ראש + בטן. בלעעע... בת כמה את? שימו לב לדולי החדשה שלי! קצת חוסר התאמת צבעים אבל הבגד-ים שלה לפי דעתי מקסים...! מה דעתכם? טוב אז יאללה, אני הולכת "לנוח" (גם לראות טלוויזיה) פפפ... הידעתם שאין שום דבר מענין בטלוויזיה בבוקר? חחחבל. ביי, הולכת להחליף את החתימה הסתמית שלי:

פי3פו3ית

New member
ברוך הבא...

שלום אליסה!
נחמד לנו מאוד לארח אותך כאן בפורומנו (אה
) מקווה שתשלבי פה מהר..
כי ממש אחלה כאן..
ואני, יש לך עסק עם אחת שממש לא מזמן למדה איך עושים דוליז..
ואת יודעת זה מאוד ממכר..
אני מאוד אוהבת לעשות דולי
ולאקווה.. זה בסיידר.. נראה לי שאף אחד לא ירצה להגיד משהו רע.. ולקבל אפצ´י..
נכווווווווווון
ולויקטוריה בובה יפה מאוד! קבלו באותה ההזדמנות את שלי... לא משהו... שילוב צבעים לא טוב..

victorya

New member
הרעיונות יפים, אבל...

הביצוע לא משהו. אין הצללה והאיכות לא משהו. תנסי לשפר. שימו לב לפאשן-דיזאסטר המתוקה שלי!

צו צאנג

New member
ממש חמודה!!!! ולזו עם הבגד ים

יותר יפה עם הפה הראשון והאיפור בעיינים (והצבע של העניים) השני!!!! מאוד אהבתי את הראשונה!!!!

lene

New member
היי

היי רשמתי היום הודעה אבל אני לא כ"כ מוצאת אותה..(טוב אני בכלל לא מוצאת אותה,אבל זאת בטח רק אני..) בקיצור עשיתי (תיקון טעות=ניסיתי...למה זה לא ממש יצא..) לעשות בובההההההההה לשיפוטכם: נ.ב. בהודעה ששלחתי קודם למקרה שאני לא היחידה שלא מוצאת אותה כתבתי שקוראים לי אליסה ואני מעריצה של אקווה ובקשת אם משהי מכן יכולה בבקשה לעשות לי בובות פרפס של אקווה...

lene

New member
אופס התבלבלתי..

זאת ששמתי היא לא הראשונה היא השניה... הנה הראשונה תגיבו: (אבל אל תהיו רעים מדיי זאת הפעם הראשונה שלי..)

lene

New member
אוףףףףףףף

סורי לא יוצא לי לשים את השניה שהיא בעצם הראשונה.. אז אני יעשה את זה במהלך היום אבל בנתיים תגיבו בבקשה על הראשונה ששמתי שהיא השניה שהכנתי..

your-destiny...

New member
לדעתי...

אולי כדאי שתתחילי מבובות יותר קלות - אמו קייס למשל... הבובה שלך מאוד יפה אבל את הבובות הראשונות הכי קל והכי טוב לעשות עם אמו קיס (לפחות לדעתי...) אז אני אשים לך פה כמה ביסיים... מקווה שעזרתי,

your-destiny...

New member
אופסי...

אני אשים פה כמה בובות ואם את רוצה עוד יש הרבה בייסים ששמתי למטה (את יכולה לחפש...)

למעלה