היי

היי

נשארו לי כל מיני פירות משבוע שעבר מחפשת רעיונות לפני שיזרקו חבל.. תודה מראש

pirge

New member
גלידה מפירות העונה

גלידת משמש טרי בשמנת חדש בהמלצה ------- או שילוב של פירות העונה מקור: פירגה. לעונת המשמש הקצרה. רוצו להכין אולי תספיקו. להכניס למג'ימיקס 15 משמשים יפים ובשלים – חצויים --ללא גרעינים כמובן. ולהפעיל עד קבלת מחית. להעביר את התכולה למיקסר: להוסיף: 2 שמנות מתוקות שמנות 2-3 כפות ליקר 3 כפות סילאן אמיתי 3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל גדושות כוס סוכר או כמות אחרת לטעם (אפשר לשים 15 מ"ל דיאטיפ נוזלי) לערבל לקרם. לצקת ל-2 תבניות אינגליש קייק (התבניות מתמלאות עד למעלה אפשר אחרי שעתיים להנות מגלידה מוסית או השאיר לכמה שעות ולהנות מגלידה בטעם משמש. אפשר עם מנגו ואולי פירות אהובים אחרים. תהנו.

pirge

New member
מילקשייק יוגורט בפירות - המלצה

מילקשייק (פודינג) יוגורט בפירות- 6 מנות מקור:פירגה. מצרכים:להכניס לבלנדר\מג'ימיקס: 4 מיכלי ביו טבעי 3% ---ס"ה 800 מ"ל. 4 כפות סילאן 8 פירות יפים מקולפים וחתוכים לקוביות: אפרסק:אגס:תפוח:משמש:פסיפלורה:מנגו:בננה:תות:וכו'...וכו'..... אני הכנתי מ-8 אגסים .גודל בינוני. שקית אינסטנט פודינג וניל/פירות 2 כפות וודקה\ליקר\פתיתי קוקוס\שמתי וודקה.--אפשר לוותר. להפעיל לכמה שניות-בפולסים קצרים. להוריד במרית את מה שנדבק לצדדים ולהפעיל שוב לשניה. מי שרוצה יכול להוסיף קוביות קרח מרוסקות. המשקה סמיך וטעים ביותר. נהדר לגמוע אותו לאט עם קשית.יאמי תהנו

pirge

New member
עוגת פירות

פירותו pirge / מתכונים ו 15:17 | 06/10/04 עוגת פירות העונה - אפשר גם בשימורים או שילוב. 2 כוסות קמח תופח 4\\\\3 כוס סוכר חצי כוס שמן 3 ביצים מיכל שמנת חמוצה שקית סוכר וניל לימון מיץ וקליפה ללוש בצק מכל החומרים לשטח בתבנית עגולה קפיצית. משומנת. לערבב קילו פירות עם קינמון וסוכר לפי סוגי הפירות והמתיקות שלהם----- ולאדות מעט בסיר קטן. לסדר את הפירות על הבצק ולאפות כחצי שעה. מיד כשהעוגה חמה להבריש על הפירות ריבה מומסת לקבלת זיגוג מבריק . אני מזגגת סילאן עם תום האפיה. עוגה משודרגת של נירה שויאר אפשר להשתמש בפירות מקופסאות שימורים (ללא המיץ).

אם משתמשים בשימורים להוסיף סוכר וקינמון גם?

וכמה סטכר וקינמון להוסיף? קופסאת שימורים אחת של מישמיש מספיקה לעוגה? תודה!

pirge

New member
אופטימיות, תשובות ../images/Emo140.gif

קופסה של משמש משומר זה מצויין לתבנית עגולה מס' 24 או 26 או מלבנית בינונית כמובן הקופסה הגדולה במשקל לפני סינון 820 ג' לסדר את המשמש על פני הבצק ולהכניס מעט פנימה שרובו יהיה בחוץ. לא להמתיק אבל את יכולה לזרזף קלות קינמון מעל לפירות אגב, רשום שאת הבצק לשים, הבצק הוא דליל (כמו של עוגה בחושה) לכן,יש לבחוש בכף לצקת אותו לתבנית משומנת וליישר עם הכף. הכמויות מדוייקות. בבקשה ובהצלחה.

pirge

New member
אופטימיות, בבקשה ובכיף,הבצק נפלא,תנסי ותהני

pirge

New member
טעות בתמונות. התמונה הראשונה ששמתי היא

מאפה פירות הפוך. קודם הפירות בתחתית התבנית ומעל הבצק. אחרי האפיה.....הופכים על צלחת הגשה ומזרזפים בריבת משמש/סילאן הנה התמונה המקורית........תהנו

פירגה דחוף!

אני אוטוטו מוציאה את העוגה מן התנור, יש לי קיבת תותים זה בסדר למרוח על המשמש? יש לי גם דבש,, מה עדיף? תודה תודה!

pirge

New member
מרק פירות - יש לי כמעט קבוע במקרר 2 קנקנים

מרק פירות של פירגה כמות: 2 קנקנים ממלאים רבע סיר גדול... בפירות טריים --- מקולפים חתוכים תפוחי עץ, אגסים, אפרסקים, שזיפים...אפשר רק סוג אחד של פרי. ממלאים את הסיר במים כמעט עד הסוף. מ ר ת י ח י ם ומכבים את האש. מי שאוהב את הפירות רכים שיבשל יותר זמן. מכניסים לסיר 2\1 כוס סוכר. מערבבים------ טועמים ומוסיפים סוכר עד שמגיעים למתיקות הרצוייה. מוסיפים למים הרותחים שקית אחת אבקת ג'לי באיזה טעם שרוצים. מערבבים היטב. מקררים. מכניסים למקרר. אפשר להכין עם תחליפי סוכר. אפשר להוסיף מעט לימון. תהנו

למעלה