היי

ניקוליה

New member
היי

ידוע לכם במקרה, כמה עלול לעלות כרטיס טיסה בכיוון אחד מישראל לורשה בסביבות תחילת או אמצע חודש מאי או בכלליות לא בתקופת חגים?

ט א

New member
הלינקה, למה את זקוקה לכרטיס בכיוון אחד?!

אני דואגת.

deebeebee

New member
../images/Emo6.gif ט א- מדובר בכיוון אחד לארץ

לא מהארץ. דרך אגב, בדרך כלל כרטיס בכיוון אחד יקר יחסית לדו-כיווני. אם מדובר בביקור ארוך אולי כדאי לבחון אפשרות לכרטיס פתוח לחצי שנה/שנה.

Joe Dassin

New member
דרישות הכרטיס ../images/Emo160.gif

1) כרטיס טיסה בכיוון אחד: בדרך כלל יקר משמעותית מכרטיס הלוך ושוב 2) תחילת או אמצע חודש מאי: יש להניח שתחילת מאי אינו רלוונטי יותר. היום אמצע מאי כך שמדובר על כרטיס "מהיום להיום". תכונה כזאת מייקרת בדרך כלל את הכרטיס ולעיתים הופכת אותו לבלתי זמין (מכיון שכל המקומות בטיסה נרכשו...) אך כמובן עשויים לתפוס מבצע או מחיר טוב של ה-"רגע האחרון" 3) לא בתקופת חגים: בשבוע הבא יש חג (שבועות). יש להניח שהטיסות מישראל יתייקרו הערות נוספות: טיסות הן מוצר שמחירו משתנה במהירות. בהחלט יכול להיות מצב שכרטיס שהוזמן וכורטס לפני חצי שעה נקנה במחיר אחר מאשר כרטיס שהוזמן וכורטס כרגע. מחירים (במחלקת תיירים) ללא מבצעים מיוחדים: כיוון אחד - TLV-WAW יציאה ב-20.05.2007 - בין $600 ל- $750. גם מחיר גבוה בהרבה איננו מפתיע. לשם השוואה כרטיס הלוך ושוב בתחילת יוני עם חזרה לאחר שבועיים נמכר החל מ- $450. עם עוד מאמץ אפשר למצוא גם בפחות. בכל המקרים, ישנן חברות תעופה שאני מעדיף שלא לטוס איתן למרות המחיר הנמוך. מצטרף בחום לדברי קודמי שהמליצו על פניה לסוכן נסיעות טוב. נסיעה טובה Joe

הלינקה

New member
תודה Joe

סתם מהרהרת בענין, פשוט התגעגעתי פתאום לבלינצ'ה פולני אמיתי z jagodami

Joe Dassin

New member
חיפשנו ומצאנו גם יותר בזול...

ויש גם מבצעים בטיסות מתל-אביב לוורשה באחת מחברות התעופה (כידוע, אסור לפרסם בפורומים של
): * למי שרצה לעשות שבת ושבועות בוורשה: $379 - יציאה היום (17.5), חזרה בעוד שבוע (24.5) * מבצע לחברי מועדון נוסע מתמיד: $329 בתוספת נקודות מועדון ועם רשימת הגבלות נוספות על הכרטיס (ליציאות בין התאריכים 1 מאי 2007- 30 ביוני 2007) הזמנות באמצעות כל סוכני הנסיעות היום וורשה ותל-אביב קרובות יותר מתמיד
נסיעה טובה Joe

ניקוליה

New member
תודה רבה

לצערי כמה דברים השתנו ולכן בסוף לי יצא לי לטוס השנה.. אז שנה הבאה בעזרת ה' טפו טפו אני חייבת לטוס

למעלה