היי.....

Crazy Rc

New member
עדי??????????

מה את עושה פה? את רצינית בקשר ללהטיס?? דברי איתי באיציק..........למה לא שמעתי את זה ממך קודם??

Crazy Rc

New member
חיחי ../images/Emo24.gif

ניצחתי חבר´ה
בוווו הא הא הא זה כי אני המנהיג (לחוביבי ילדים סורגים)
זה עוזר להכיר אותה כבר הרבה זמן, וגם להיות קרוב, הא?
רז.ש. שמותע לראות את עדי כותבת כאן, ושרוצה להטיס....פשששששש...

Crazy Rc

New member
פודופילים????????

אני בן 16 היא בת 15! אז תדבר יפה, טוב? אני לא איזה בן 30 (כמו כמה כאן) שהתחיל איתה! אני מכיר אותה.....אז פדופיל תקרא למישהו אחר!!
רז. שמעוצבן על ההגזמות של אנשים פה!!

ofersi

New member
אתה יכול....

להתעצבן כאוות נפשך, הפניה לא אליך, אינני מכיר אותך וגם אתה לא כ"כ מעניין אותי. למי שפניתי יודע ומבין, זו בדיחה פרטית של כמה אנשים. תהיה נחמד, לך תתעצבן במקום אחר והעיקר שיהיה לך יום טוב והרבה הטסות מוצלחות. עופר

אסף ו

New member
עופר אני לא מכיר אותך אבל

אני חייב לציין שלא משנה אם זה הומור פנימי או לא התגובות שלך פה לאנשים שאתה לא מכיר מדיי פעם דיי מגעילות ומתלהמות אז כדאי שתחשוב קצת לפני שאתה מקליד דברים לא נעימים.

ofersi

New member
אם תרצה להכניס אותי למוטיבציה

של להיות מגעיל אמיתי, תקבל את מבוקשך, אני ממש מציע לך לך לדרכך, המשך בהנאה את עיסוקך ואל תתעקש על דברים שלא תדע איך לצאת מהם. קבל את כל ההצלחה שבעולם

nessygil

New member
מי שלא מבין הומור -חבל

לכל המתחסדים אין מה לעשות יש פה חברים טובים כמו , אבי, מרק, צחי, נסי ועופר ואנחנו אוהבים לצחוק עם כולם מי שלא מבין הומור שלא יפנה אלינו בכלל אנחנו לא מחפשים להתגרות ולא מלחמות ומי שרוצה להישאר עם פרצוף יבש שישאר ולא יטיף לנו מוסר אל תחנכו אותנו בגיל 30 בבקשה ילדים חמודים אתם תתרכזו בשלכם ואנחנו בהומור שלנו מי שמבין אותנו זום ומי שלא שלא יגיב ולא יעצבן המשך יום נעים לכם יפי נפש

הדרקון

New member
אני מבין את הצחוקים אבל..

בדיוק כמו שאמרת זה קשור רק לארבעתכם אז למה למלא את הפורום בזה? שילחו הודאות אישיות ביניכם. ואם אנשים נפגעים מהבדיחות והניסוח שרק אתם מבינים(...בדיחות אישיות...) אז אולי כדאי שתפסיקו לפגוע ואחר כך להיתנצל. ושלא תבין אותי לא נכון על צחוקים ובדיחות טובות אני אף פעם לא מוותר

ofersi

New member
ידידי הדרקון המסתורי

פשוט אינך מציין את שמך וחבל !!! מטרת הפורום הוא שיח בין מטיסים, לא כל שיח חייב להישאר יבש, טכני ובליל פלפל, אחרת למשל לא הייתם שומעים על כנס מטיסים שערכנו בעין יהב, אחרת לא הייתם שומעים על תופעות מוזרות שטיסנאים נתקלים בהם ועוד ועוד, אם פה ושם חבר זה או אחר ולא חשוב אם הוא שייך לג´ט קלאב או לא, משרבב בדיחה פרטית (וכותב שהיא כזאת), לא קורא אסון. אינני מתנצל על אף מילה שכתבתי, אינני יודע את גילך, אך האמן ליל ידידי הצעיר (ולא לגנאי נאמר צעיר), תן לחיים לזרום, הם גם כך כופים עלינו עצב ועלבון, תשתחרר יום נפלא לך ולוואי שתחייך כל הדרך לאן שאתה הולך עופר סיננסקי ג´ט קלאב

ניקי 540

New member
ברוכה הבאה...

לפורום.....אני גם בן 15 תפרסמי ת´אי סי קיו שלך נדבר...

למעלה