היי.....

tinklebell

New member
היי.....

קוראים לי עדי, ואני חדשה פה בפורום... מקווה שתקבלו אותי.......

עמבר

New member
ישנן בנות- מילים ולחן/חלי ודנה אינ.

ישנן בנות, ישנן בנות אשר יוצאות עם מטיסים ויש להן מעריצים כי להטיס גם הן רוצות למרות שלא ממש יודעות אבל אני, איני כזאת אבל אני, איני כזאת אני טובה בדרך כלל כדי לתת לו קצת מזל... באהבה מחלי (חברה של עמבר)

Drive Guy

New member
אם את מאזור המרכז את מוזמנת........

לאזור ההטסה בהוד השרון

לימוד טיסה

עדי אים את מאיזור אילת אני מוכן ללמד אותך להטיס טיסנים יש לי גם חנות קטנה בבית

nessygil

New member
עדי ויוסי היקרים

בנינו, לא יוסי , לא אני ולא אף אחד אחר באמת שמחים שהצטרפת להובי שלנו פשוט כולם חרמנים ומתים לדעת מי את אז תסלחי לי כי אני מכיר את חברי את באמת חושבת שיוסי רוצה להראות לך את החנות בבית ? או החנות במכנסיים בהצלחה במה שתחליטי אם באמת תרצי ללמוד אני פה בישבילך וכונותי תמיד "טהורות" (אני לפחות כנה )

Y99

New member
חברה אתם פשוט מגעילים..

אתם יודעים לפעמים אני נכנס לפורום ושואל את עצמי האם זאת הרמה של החברה שמתעסקים בטיסנאות. מקללים....רבים....איומים....חוסר כבוד אחד לשני (גם לחדשים או לחדשות)אם זה הפרצוף שלנו זה ממש גועל נפש(ואני מדבר מבפנים)מה לגבי אורחים מבחוץ. ולגברת עדי...בהצלחה בתחביב החדש ואני מקווה שתלמדי לסנן את התגובות של "הילדים" כאן. אני מצטער בשם הפורום.

nessygil

New member
הכל בראש פתוח עם הומור

כולנו מפרגנים אחד לשני ואם אנחנו משתעשעים קצת אחד על השני אז זה מהבנה ועם עדי אכן חדשה אז היא תלמד שאנחנו חברה רציניים עם המון רצון לעזור והמון חוש הומור שלומדים אותו אחד עם השני ובהצלחה לעדי מכל הלב ולגביך תבין שהכל הומור של חברים פה ואל תיקח אז זה יותר מידי עמוק ראה דוגמא אירוע עין יהב האחרון ותירא את התגובות ותבין עד כמה אנחנו חברים עם ראש טוב ומפרגנים ויש לנו המון הומור שלכם נסי

tinklebell

New member
../images/Emo6.gif

אני...לא מהמרכז, ולא מאילת (למרות שנולדתי שם...), אני דווקא מהצפון... אני באמת באמת אשמח לקבל עזרה ממכם....בגלל שאני רוצה להתחיל :)) (דרך אגב-אתם לא צריכים להתנצל...(בינינו-כל הבנים חרמנים...לא?!)) :)) עדי

blaumark

New member
עדי מאיפה את בארץ? ואני אקשר אותך

עם אחד המדריכים מאזורך ולא משנה אם תגידי ק.שמונה ועד אילת אני מכיר בכל מקום מדריכים שישמחו לעזור קבלי את ההומור של חברי בהבנה בסך הכל אנחנו אוהבים לעשות חיים ולשמוח ולשכוח את המצב בארץ גם אם אנחנו קצת וולגרים לפעמים אבל אנחנו אוהבים אחד את השני מפרגנים ותמיד נעמוד אחד לצד השני באש ובמיים אני מדבר בשמי ובשם כל חברי חברי Jet Club בברכה מארק בלאו Jet Club

למעלה