היי

ShLuMp

New member
היי

היי ההורים שלי טסים לארה"ב ומביאים לי קומפלט אז רציתי לדעת כמה דברים 1. כמה עולה קומפלט בארה"ב 2. איזה חנויות סקיט טובות יש במנהטן (אם אתם יודעים) 3. איך יודעים כמה קשה הגלגל (אני רוצה גלגלים קשים אז מה להגיד למוכר?) 4. מה עדיף 54 או 52 מ"מ?

puckman

New member
אני יכול לעזור רק בדבר אחד...

אז ככה. לגבי חנויות במנהטן... יש רשת שנקראת blades boards &skates טיפה יקרה, אבל הדברים שם באיכות טובה מאד... (הכתובות) 120 West 72nd Street New York, NY 10023 (212)787-3911 160 East 86th Street New York, NY 10028 (212)996-1644 659 Broadway New York, NY 10012 (212)477-7350 Pier 62, 23rd Street & West Side Highway" New York, NY 10011 (212)336-6299 Pier 61, 23rd Street & West Side Highway New York, NY 10011 אלה הכתובות. כולן במנהטן.

ShLuMp

New member
תודה אחי עזרת מאוד!

יש לך מושג אם יש לחנות אתר?

Bazooka Joe

New member
אז ככה

קומפלט עולה לך בסביבות ה- $150 שההורים שלך יגידו לו שם של חברה טובה לגלגלים כמו ספיטפאייר, דארקסטאר ויגידו לו הארד זהו. ושאתה נוסע ברחוב, הוא יבין מה אתה צריך לך על מה שבא לך מבחינת הגודל כל ההתעסקות הזו בפרטים לדעתי מיותרת, לי יש 54 ואני לא מתלונן, לTIS יש 50 או 52 והוא גם לא. אז דיי אם השטויות האלה. כל אחד יגיד לך איזה גודל יש לו ומה זה משנה? אחי, לך על מה שיוצא זול יותר או צבע שאתה יותר אוהב. זה יותר חשוב. אני, אמא שלי קנתה לי אביזרים לא במנהטן, אבל קרוב- בווסטצ´סטר מול (יענו איפה שהמפקדה של X מן) זה קניון דיי גדול שיש בו סקייטשופ. וההורים שלך לא יכולים להישאר שם חודש שלם. חוק חדש.

Raz muska

New member
איזה מפגר אתה!!!

54 מ"מ ו 52 מ"מ זה הגודל של הגלגל לא הקושי יטיפש.... הקושים זה נגיד 95A שזה נחשב רך עם אתה רוצה קשה אז תקנה 101A של חברת בלינד זה קשה כמו אבן... ומי שאני מכיר הוא מאוד מרוצה מזה.

ShLuMp

New member
למה מפגר?...

לא הבנתי מי מפגר ולמה לא חשוב אז 101A זה הכי קשה? מה יש שהוא לא הכי קשה אבל עדיין קשה...

coolll

New member
וואי המחירים שם פ33ה!!!אתה יכול לבנ

ות סקיט חייה ב 113 דולר!!! איזה ס22ה סבא שלי גר במנהטן ודוד שלי מהארץ כל 3 חודשים טס לשם בגלל העבודה שלו! ככה שאני יכול להגיד לדוד שלי לקנות לי ולהביא לי לארץץץ!! את הסקיט הראשון אני יקנה פה בארץ כנראה מחר או בימים הקרובים ואחרי חצי שה עד שנה אני יקנה שם אחד פצצה ב 120 דולר שזה 540 שקל בערך וזה סקייט שפה עולה 800!!! עם אתם לא מאמינים תכנסו לסקיטים פרו(פרופישנל-מקצוען למי שלא יודע)ושם תראה תסקיט או שתעשו לבנות סקיט עם החלקים הכי טובים ותראו שיוצא לכם גם 125 דולר ויש 10% הנחה!!! פצצה!!! מישהו יודע עם יש אתר כזה לקניית סקיטבורד גם בארץ? כאילו אתר ישראלי שבו אפשר לקנות סקיט ?

למעלה