היי 
שלום, הממ, באתי להצטרף גם אני לפורום
אז היי, קוראים לי ריטה, וגם לי יש חבר חייל \: הכרתי אותו לפניי שנה, בביצפר שלי, היינו ביחד לחודש, וזה לא הלך. לפניי כמה חודשים הוא הגיע לביצפר כדי לקחת את התעודת בגרות שלו, ונפגשנו ודיברנו קצת. הוא היה על מדים, ואני חייבת להודות שזה היה ממש ממש מוזר לראות אותו ככה. מה20 דקות בהן דיברנו, קבענו להיפגש למחרת (הוא בדיוק קיבל כמה ימים חופש כי הוא סיים קורס). נפגשנו, הלכנו ביחד לים, דיברנו המון, ראיתי שהצבא ממש ממש שינה אותו. עכשיו אנחנו ביחד ומאושרים, העניין הוא שהוא משרת במשהו סודי. אין לי מושג מה הוא עושה, אבל זה כולל העלמויות לימים, במהלכם אני לא שומעת ממנו כל כך. לפעמים הוא מספיק להודיע, לפעמים הוא לא. בימים האלה אני כמו קפיץ מתוח. קוברת את עצמי במשהו ממש באובססיביות, בוהה מדי פעם בפלאפון בתקווה שיצלצל. אני מנסה להרגיע את עצמי, שלא קרה לו כלום ובטח סתם הקפיצו אותו והוא לא הספיק להודיע, אבל שיטת ההרגעה העצמית הזאת לא ממש עובדת
לפעמים אני מתעוררת בבוקר, כולי בדמעות, מתפללת שהוא יתקשר כבר ואני אצליח להירגע. אני יודעת שככה זה, ושיש לי איכשהו מזל, כי יש בנות שרואות את החייל שלהן פעם בשבועיים, או פעם בחודש. אבל זה עדיין קשה. ולכן אני פה, כנראה. כי מי יבין אותי יותר מכן? 
שלום, הממ, באתי להצטרף גם אני לפורום