היי :)

Ray512

New member
היי :)

שלום, הממ, באתי להצטרף גם אני לפורום :) אז היי, קוראים לי ריטה, וגם לי יש חבר חייל \: הכרתי אותו לפניי שנה, בביצפר שלי, היינו ביחד לחודש, וזה לא הלך. לפניי כמה חודשים הוא הגיע לביצפר כדי לקחת את התעודת בגרות שלו, ונפגשנו ודיברנו קצת. הוא היה על מדים, ואני חייבת להודות שזה היה ממש ממש מוזר לראות אותו ככה. מה20 דקות בהן דיברנו, קבענו להיפגש למחרת (הוא בדיוק קיבל כמה ימים חופש כי הוא סיים קורס). נפגשנו, הלכנו ביחד לים, דיברנו המון, ראיתי שהצבא ממש ממש שינה אותו. עכשיו אנחנו ביחד ומאושרים, העניין הוא שהוא משרת במשהו סודי. אין לי מושג מה הוא עושה, אבל זה כולל העלמויות לימים, במהלכם אני לא שומעת ממנו כל כך. לפעמים הוא מספיק להודיע, לפעמים הוא לא. בימים האלה אני כמו קפיץ מתוח. קוברת את עצמי במשהו ממש באובססיביות, בוהה מדי פעם בפלאפון בתקווה שיצלצל. אני מנסה להרגיע את עצמי, שלא קרה לו כלום ובטח סתם הקפיצו אותו והוא לא הספיק להודיע, אבל שיטת ההרגעה העצמית הזאת לא ממש עובדת :) לפעמים אני מתעוררת בבוקר, כולי בדמעות, מתפללת שהוא יתקשר כבר ואני אצליח להירגע. אני יודעת שככה זה, ושיש לי איכשהו מזל, כי יש בנות שרואות את החייל שלהן פעם בשבועיים, או פעם בחודש. אבל זה עדיין קשה. ולכן אני פה, כנראה. כי מי יבין אותי יותר מכן? :)

McBlack

New member
אף אחד אחר, כנראה... ../images/Emo201.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

OgaliO

New member
../images/Emo24.gif מצאת את המקום הנכון ../images/Emo3.gif ברוך הבא

nothingness

New member
מבינות לגמרי ../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך, נשמע שאת עומדת במשהו לא קל בכלל.. תחזיקי מעמד, ואנחנו פה בשבילך.

frolic

New member
וואי כמה שזה ככה אצלי!

גם החיילצ'יק שלי במשהו סודי שאין לי שמץ של מושג מהו, וגם הוא נעלם.. אבל הוא תמיד מספיק להודיע לי.. וגם לי יש ימים שאני לא מדברת איתו וזה נוראי.. אבל אין מה לעשות, צריך להתרגל.. כל כמה זמן את רואה את הבחור?

Ray512

New member
תלוי

אנחנו גם לא גרים הכי קרוב... אבל עקרונית פעם בשבוע ככה. אנחנו משתדלים לדבר בטלפון כמה שיותר, אבל לא תמיד יוצא \: אני צועקת עליו הרבה כשהוא לא מודיע לי, אבל זה בכל זאת קורה :) הוא אומר שלוקחים לו את הפלאפון, אבל אין לדעת.... ^^

frolic

New member
אז את במצב טוב..

אני רואה את חבר שלי פעם בשבועיים.. אל תצעקי עליו.. הוא לא אשם.. להתגעגע זה דבר שעושה טוב לקשר =)

Ray512

New member
כן אני יודעת...

לצעוק עליו זה כל הכיף :) חוץ מזה שהוא כל כך מכור לצבא שהוא עונה לי "כן המפקדת" לפעמים.... D:

frolic

New member
חחח.. את רעה!

כשאני צועקת עליו הוא צועק עלי בחזרה ואומר לי שהוא לא אשם ואז הוא מתחיל להיות עצוב שהוא לא יכול גם להרביץ לי.. כי הוא תקוע באיזה חור {שאפילו אני לא יודעת איפה הוא, כי זה סודי!} מורעל ^_^

Ray512

New member
חחחח לא נכון

אני לא רעה.. זה הכל תוצאה של זה שהוא מכריח אותי לדבר הרבה בטלפון, אז ברגע שנגמרים לי הנושאים (וזה קורה מהר D: ) אני מתחילה להאשים אותו שהוא מעדיף את הצבא והנשק שלו על פניי ("כי את הנשק אתה לא מפקיר ואותי כן"). חחח אבל זה הכל בצחוק ^^ אוף, חברים שמוצבים במקום סודי רחוק זה ממש לא כיף ><

frolic

New member
אצלי זה הפוך..

אני מכריחה אותו לדבר.. הוא שונא את הטלפון ואני מכריחה אותו ואומרת לו שאני לא יכולה בלי לשמוע את הקול שלו פעם ביום לפחות, אז הוא מתקשר ואז אני חופרת לו והוא טוען שאני חופרת.. אז אני טוענת שהוא בצבא ואני לא יכולה לעשות שום דבר במקום, ואז הוא צועק שהוא לא יכול לצאת משם ושהוא רוצה להרביץ לי ^_^ חח.. זה אחד הדברים הכי חמודים שהוא עושה. זה נורא לא כיף. במיוחד שדופקים אותם הכי חזק {והם לא נהנים מזה אפילו!!} אוף אני רוצה את היפה שלי. רק עוד 6 ימים!!!!!!!!!!!!!!!!!! {כן כן, אנחנו סופרים..}

Ray512

New member
אני כבר וויתרתי

וויתרתי על לנסות להכריח אותו לדבר, כי הוא בחור כזה, אז אני אומרת לו שהוא לא מדבר אז הוא אומר "אני כן מדבר, הנה, את לא שומעת?" ^___^ שלי חוזר אליי... היום :) כבר מחכה לו.

למעלה