היי=)

morgold

New member
היי=)

כתבתי פה פעם, הפסקתי..לא יודעת למה...אולי לא הייתי סגורה על עצמי. אז שוב, אני מור. אז הייתי בת...18 נראה לי, עכשיו אני בצבא, עוד חודש בת 20. התגייסתי מאוחר כי נשארתי שנה בגן. הבעיה שלי היא שאני מאוד דלוקה על חברה שמשרתת איתי ומשתחררת עוד כ-3 חודשים. עד היום אני לא יודעת מה אני, אבל אני יודעת בוודאות שאני נמשכת למין שלי מגיל צעיר מאוד. בתור ילדה, עברתי פגיעה מינית, ובבתי הספר השונים עברתי הצקות מפני תלמידים שהיו בכיתתי (מכות, קללות..) והייתי חסרת ביטחון. אני חושבת שחלק מהסיבות למשיכה שלי הן אלו שציינתי (מלבד הסיבה הראשונה), אולי כי בתת המודע שלי אני מסרבת להיות עם בנים במגע מיני למרות שאני נמשכת לעיתים גם לבנים..אבל יותר לבנות.. אני באמת לא יודעת מה לעשות, יש לי קשר טוב איתה ואני מרגישה שהיא מאוד אוהבת אותי, במובן מסויים שאינו ברור לי כל כך. יש לה חבר, אך לפעמים יש תחושה שהיא רוצה אותי...איך יודעים? יש סממנים לזה?

תראיי מאמי

קודם כלל זה שאת אומרת שעברת התעללות מבנים לא משנה באיזה מובן.. זאת הסיבה היחידה לכך שעברת לבנותת!! **והיא אוהבת אותך בתוד ידידה לא יותר מזה. כמעט כל הידידות שלי כאלו והן סטרייטיות. הן מראות שהן ממש אוהבות אותך עד כדי כך שאת חושבת שהן רוצות מעבר לזה.. אבל הן לא!! כי מהבחינה שלהן הן פשוט אוהבות אותך וזהו ומהראיה שלך זה קצת שונה. **ואני רוצה להגיד לך משהו מבלי לפגוע פשוט תחשבי על זה... את הרי לא נולדת לסבית רק בגלל העבר שלך את נמשכתת ברגע שבת נפגעת מכלכך הרבה בנים והיא מבינה שיש עוד צד היא אכן מתחילה להימשך. אבל את עוד מעט בת 20.. ובמקום להשקיע על בנות.. את יכולה להשקיע על בנים (הרבה בנות לסביות היו רוצות להיות כמוך ולהתחתן) אני מקווה שעזרתתי :)) יום מקסיםם מואאאאאאאהה

פעם ראשונה שלי בפורום

אבל להודעה הזאת הייתי חייבת לענות!! איך את מעיזה להגיד לה שזה שהיא עברה התעללות מינית זה הסיבה היחידה שהיא עברה לבנות?! את פסיכולוגית או משהו כזה?? מה זה האיבחון הכ"כ שגוי הזה?!?! אין לך מושג איך היא נולדה.לסבית או לא.את לא יכולה להגיד לה שהיא נהייתה ככה רק בגלל העבר שלה.זה שטויות מה שאת אומרת!! מה בגלל שהיא נפגעה מבנים פתאום היא נהפכה להיות לסבית?? פתאום היא נמשכת לבנות??פתאום היא רוצה בנות?? תחשבי על זה...ואל תגידי אבחנות שאין להן בסיס...

אני דווקא

חושב שניתחת את המצב שלך בצורה מדהימה :) מזכיר לי אותי... דבר ראשון נראה לי שאני ואת ואולי אף אחד או במקרה הטוב בעל מקצוע לא יוכל לתת את התשובה אם את נולדת עם משיכה לבנות או שזה כתוצאה מהדברים שחווית או שזה גם וגם ( אגב משהו שמאוד הגיוני שיקרה...). ודבר שני מניסיוני אין לדעת מה ילד יום כאילו את לא יכולה לדעת מה קורה עם החברה הזו עד שלא תשאלי אותה תכלס...! ו על סממנים אני לא ממליץ כי את יכולה לפרש את זה סתם והם יכולים להיותץ נכונים פשוט לדבר ואין לך מה להבהל מהתחושות שלך הן טבעיות ואולי כדאי גם ללכת לבעל מקצוע בקטע טוב זה יכול לעזור:) יום טוב...

morgold

New member
תודה לשניכם../images/Emo13.gif

האמת שידיד שלי (...והוא גיי) אמר לי לנסות, אפילו רק לספר כדי שאבן תרד לי מהלב. תודה על העצה (ות) חחח

Drowned World

New member
../images/Emo24.gif

את מה שהיה לי להגיד לך כבר אמרתי
את יודעת שאני מתעלך???!!!!
מדונה רולזזזזזזזז

למעלה