היי. :]

The Dew

New member

טוב, זה קצת ווירדי, אבל אבא שלי נדלק רצח על איזשהו שיר של רובי וויליאמס ועכשיו הוא מנדנד לי שאני אחפש אותו באינט', הבעיה שאין לי מושג איך קוראים לו ואני מחפשת כבר שעות :O למישהו יש מושג? זה הולך בערך ככה - "איי ג'סט וואנה דאנס... קאז איטס מייקינג מי פיל סו רייט..." ויש גם קטע לקראת הסוף יכול להיות שהולך ככה - ""ת'ינגס אר גטינג בטר... שיז היידינג אפ הר בטר דיי, אה צ'אנס טו טייק דה פיין אווי..." משהו כזה
למישהו יש מושג? תודה מראש

The Dew

New member
אה,

ואם תוכלו - אני גם אשמח מאוד לקבל המלצות על שירים בסגנון, שאני כבר אוכל לצרוב לו דיסק. :]

Berliner star

New member
היי../images/Emo9.gif

לפי השורה הראשונה שכתבת לשיר קוראים Rock Dj והשורה הולכת ככה- i don't wanna rock,Dj, but you're making me feel so nice ו.. את השורה השנייה אני לא כל כך מזהה.. רק את הסוף שלה אבל.. לא מזהה בשביל להגיד איזה שיר זה..
זה בטוח לא מרוק דיג'יי..

The Dew

New member

המון המון תודה! :] מצאתי כבר ת'שיר, זה אכן Rock DJ אז סליחה שהטרדתי אתכם ותודה שוב בכל אופן על העזרה
. את יכולה אולי להמליץ לי על עוד שירים בסגנון? :]

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif איזה

הטרדה ואיזה בטיח! תמיד שמחים לעזור
מממ עוד שירים בסגנון של רוק דיג'יי... זה קשה..
כי הוא דיי שיר מיוחד במינו (לפי דעתי..
) את מתכוונת פשוט לשירים קיצביים וכייפים כאלה?

Dana Mi

New member
נראה לי

ש- Rudebox (גם האלבום וגם השיר) הם די דומים בסגנון כמו רוק דיג'יי.. Rudebox The 90's The 80's Lovelight Bongo Bong ועוד כל מיני שירים מהאלבום הזה.. בשבילי זה אותו סגנון - ראפ אלקטרוני פופי כזה.. ועכשיו התעוררה בי תהייה - רובי תמיד אומר שרודבוקס זה האלבום שהוא תמיד רצה לעשות, והמוסיקה שהוא באמת אוהב.. אבל רוק דיג'יי זה השיר שהוא בערך הכי שונא בעולם.. מה קורה פה? אולי זה לא אותו סגנון ואני סתם חיה בעולם משלי

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif

רובי אמר שהוא שונא את המילים של השיר.. אבל הוא אוהב את השיר.. זה היה אם אני לא טועה בראיון אצל ג'ונתן רוס (גם כן יוטיוב! את כל הקטעים הטובים מורידים!
) ואז ג'ונתן אומר לו- שמעתי שאתה שונא את השיר רוק דיג'יי" רובי- "כן", ג'ונתן "אני חושב שהוא שיר פופ מבריק!", רובי-"כן כן, גם אני, אבל אני אוהב בשירים את המילים ופה אין את זה" ואז הוא מתחיל לצחוק על השיר..
אין הראיון הזה קורע מצחוק
גם לפי דעתי בונגו בונג זה בערך אותו סיגנון..

למעלה