היי!

bayby ray

New member
היי!

טוב אני חיצוני אבל חשבי לעצמי חבל על הפורום המהמם הזה שרדום!!!!! אני מת עליהם כבר מאז המלחמה כלומר הכרתי אותם עוד לפני כן אתם יודעים אנג'וי דה סיילנס ג'אסט כן גט אנאף וכל אלה אבל במלחמה כשהייתי אצל דודה שלי והיה להם בהוט VOD את שלושת ההופעות הצליחות שלהם לא זזתי מהמסך!!!!! ראיתי וטחנתי את כולן!!!! (בעיקר את devontional). חשבתי (כנראה כבר עשיתם את זה בפורום אבל אולי נחדש) שאנחנו לא יכולים לראיין את הלהקה באמת אז אולי נמציא ראיון דימיוני? נעביר צחוקים על הלהקה השירים. כל מי שמפנה שאלה יגיד למי מחברי הלהקה אתם מפנים את השאלהוכל מי שרוצה לענות שיענה!. יאלללה מי מתחיל?

bayby ray

New member
אוקיי...

אוקיי השאלה מופנת לפלש פלטשר: בשיר useless רואים אותך מנגן בגיטרה וגם בשיר Surrender אז למה אתה מעדיף להיות מאחורי הקלידים ולא לתת למישהו אחר לקחת את החלק שלך בקלידים?

little 14

New member
עזוב אני נהנה ליהיות מאחור

כי אז אני יכול לעשות כפיים בכל מיני דריכים מוזרות ואף אחד לא שם לב

bayby ray

New member
אוקיי עוד שאלה

איפה הייתה ההופעה הגרועה ביותר שלכם ומה היא?

bayby ray

New member
אני עונה ומי שרוצה לענות מוזמן גם לענות

ההופעה הגרועה ביותר הייתה האחרונה ביפן ב-2005. התחלנו את השיר i feel you פתאום תקלה המוסיקה הפסיקה. וזה לא הכל... הגענו ל- The Sinner In Me ופתאום בסוף התקלקל לי המקרופון. (עשיתי פרצופים מוזרים אל תשאל). פדיחות פדיחות פדיחות!!!!!!

little 14

New member
עזוב פדיחות לדבר אבל נו טוב

ההופעה הכי גרועה שהייתה לנו זו ההופעה הוירטאולית שאתר וואלה עשה לנו (מי שזוכר) זאת הייתה הפעם הראשונה שבאמת הצטערנו שלא הופענו

bayby ray

New member
למה....

כל השירים שאני שומע של דפש מוד הם מ-you tube (אל תהרגו אותי....) אני לא מוצא את ההופעות שאני רוצה (ישנות) אבל יש לי את ה-DVD של The Best Of אני טוחן אותו פעם אחרי פעם ושואלים לא נמאס? ואני משיב I Just Can Get Enough|

bayby ray

New member
נו מה אף אחד לא שואל?

מרטין אבל רק מרטין מה לפי דעתך האלבום שמייצג הכי את הלהקה?

לי יש שאלה...

השאלות מופנות לדייב ולמרטין: מרטין,מאיפה אתה מקבל את ההשראה לשירים שאתה כותב? דייב,באלבום האחרון כתבת 3 שירים,מאיפה אתה מקבל את ההשראה לאותם שירים ולמה כשכתבת ל-paper monsters יצאו לך שירים פחות טובים (טוב אולי חלקם בסדר אבל בכל זאת,) וכשכתבת ל-PTA יצאו לך שירים אחלה ?? איך תוכל להסביר את זה?

למעלה