היי:)

היי:)

אני מחפשת כבר הרבה זמן חומרים על היופי בתרבות היפנים,על האופנה המיוחדת של היפנים.אשמח אם תוכלו לכוון אותי ולומר לי היכן ניתן למצוא מידע וחומר בנושא? תודה רבה:)

last day

New member
בקשר לאופנה

תרשמי בגוגל אופנת רחוב יפנית באנגלית ותקבלי הון תוצאות =]

GnomeBubble

New member
נראה לי שיש בתפוז קומונה של אופנה

יפנית. בטח אורקל יודעת איפה הקומונה, אבל לא ראיתי אותה כבר כמה זמן

תודה

זה לא חייב רק אופנה..אלא כל דבר שקשור למראה הייחודי של היפנים ביחס לתרבויות אחרות .:)

GnomeBubble

New member
יש כל כך הרבה

אם תפרטי על תחום מסויים שמעניין אותך, מישהו פה יוכל לפרט.

האמת

שאני עושה כתבה על תרבויות שונות וכיצד היופי מתבטא בהן מכל מיני בחינות ..אז פשוט תגידו מה שעולה לכם כי כל מה שקשור בנושא יתאים.תודה שוב

GnomeBubble

New member
גיא הוא המומחה בתחום האסתטיקה

היפנית. אני מקווה שהוא עוד לא טס
אני יכול רק לומר שהאסתטיקה היפנית המסורתית היא מאוד מינימליסטית (זה לא בהכרח נכון לגבי האסתטיקה המודרנית, שיש בה כל מיני כיוונים - האופנה שדיברנו עליה קודם למשל לא מינימליסטית בכלל). היפנים אהבו את היופי של הדברים הפשוטים (דבר שמובע חזק מאוד בזן), וציירו הרבה מאוד טבע בהשוואה לאמנות המערבית שהתמחתה מאוד בציור דמויות ריאליסטיות. המינימליזם הזה מתבטא בציור, בארכטיקטורה, במוזיקה ועוד. האמנות היפנית המודרנית היא מאוד מגוונת. יש אסכולות מערביות לגמרי שהיפנים אימצו והעניקו להן טאץ' משלהם. דוגמה קלאסית שכולם מכירים היא האנימציה, אבל גם המוזיקה היפנית המודרנית היא דוגמה טובה. בכל האמנויות המערביות שהם אימצו (או שילבו ביחד עם אמנויות יפניות), היפנים מאוד מקוריים, וזה בניגוד מפתיע לתדמית השמרנית שלהם.

tals56

New member
אוי ואבוי

אני עדיין מזדעזע מנערת ההוואי שהייתה בשיבויה :S

למעלה