היי

orguy

New member
היי

יש לי הצעה לכתוב שיר קצר אבל מקורי על הסידרה לדוגמא: זו מאיה זו מאיה חסרת המזל, זו מאיה, זו מאיה, האם מישהו יקשיב לה לה לה לה לה!!!!!! אז תקבלו את המוזה ויאללה לשרשר פה!

actress

New member
או אתי אתי אתי אתי

כמה שאת תמימה ואת לא יודעת כלוםםם לוםםם לוםםםם את חושבת על הכל אך תמיד נופלת בגדוללל דוללל דוללל ואולי פעם 1 תבקיעי גולל גולל גוללל ואז מי יודע תנצחי בגדוללללל ויש גם את קרח 9 שבזמנו חיברו שיר על יעל ב.ז אולי זה גם יתאים ליעל דואני

swirrrly

New member
בקצב הסמבה:

לה לה לה לה לה לה לה לה כולם שירו יחדיו! לאבנר יש מבטא של רוסקה! רוסקה! הוא נשמע כל כך אנטי ישראלי, ועל זאת כולנו מתעבים אותו!! מתלהב, מתלהב! הבן-אדם פשוט מתלהב! אעלק מעריצות, אעלק שחקן טוב! הבן אדם הוא קררררררררררררררצייייייייייייייייייייייהההההההההההה!!!!! כיף חאלק! נמאס ממנו! אבל כוסון הוא אבל כוסון הוא אבל כוסון הוא לא נורמאלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משירלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אוהבת!!!!!!!!!! מוצצת!!!!!!!!!!1 מכבדת,מעריכה ומעריצה!!!!!!!!!!!!!!1 שיר
י

dmoran

New member
שיר על אלי מרקו

נא לשיר בקצב של ראפ: קוראים לי אלי מרקו ואני מתוק ביקשתי מגידי שבשבילי ישרוק והייתי עובר הרבה על החוק אבל כל זה נגמר עכשיו ובשביל רונה חזרתי למוטב כי בג´ינג´ית אני מאוהב נראה לי שהיא עדיין מאוהבת בדורון אך מה הפלא - הוא כזה כוסון יעיז להתקרב אליה - יהיה אסון בינתיים בשבילה אני עושה מאמץ קשה לי, זה ממש כמו לאכול חצץ אבל למה להתלונן, המצב פצץ!!!

orguy

New member
אין כמוכם והנה שיר חדש על עמרם

שורה ראשונה ראפ: לץ עמרם לץ עמרם לץ עמרם עמרם עמרם הוא אוהב אישה אחרת, הוא יקח אותה לסרט, והיא תמיד מתפרפרת פרת פרת פרת פרת פרת גלית גלית אישה נקמנית היא נמשכת לעמרם, והוא עכשיו עליה חם, עמרם הוא אדם חרמן, הוא תמיד היה תחמן, עכשיו הוא מחומם. זה הסוף אבל זה לא טוב כמו שלכם אז תמשיכו!

אני מרים יד ונשבע

את דפוקה בשכל יש לך בעיות עם הראש...
אני מוכן לחתום על זה את לא יודעת לחבר שירים בשיט אטז פשוט אל תנסי ממש בא לי להקיא על השיר שלך סתם עתיד בחיבור אין לך!

swirrrly

New member
מהמהמהמהמהמהמהמה???

בואנה יא דפקט אם היית יורד על השיר שלי הייתי בטוח יותר
מעכשיו אבל אני כל כך מעוצבנת, זה בכלל לא נחמד איך שירדת עליה, ממש מלך-הטאקט אתה, הא
פעם הבאה לא תצא מזה כל כך בקלות. שיר
י
, ש
ממך

dmoran

New member
די אני מסמיקה!

טוב אני הולכת להפציץ עכשיו בעוד שיר. דרך אגב: יש לי בעיה עם האייקונים החמודים: אני לוחצת עליהם והם לא נכנסים להודעה! אם למישהו יש פתרון - שיגיד לי בבקשה!

dmoran

New member
שיר על גלית!

אני גלית אשתו של יוני מגעילה וכונפה - אין כמוני על בעלי העללתי עלילות שווא כי עם סמדר הוא שכב אז מה אם זה לא באמת קרה להפליל אותו הייתה המטרה אבל משהו בדרך התפקשש והכל פתאום לי התחרבש מה עושים אני בצרות שכבר יתן לי באמת מכות עמרם לא זמין ופתרון לי איין כל הזמן אני אוכלת ז...

dmoran

New member
תודה תודה! יש בקשות לשיר

נוסף ספציפית על מישהו מסוים? אם כן תגידו ואני אנסה!!!

dmoran

New member
שיר על רונה וגידי:

שמי גידי ואני מתלבש כמו דוגמן בעוד אחותי נראית מקטלוג של טאליבן שנינו חמודם נשמות טובות אך כשהצרות באות - הן באות בצרורות את חברתי עזבתי בשביל מאיה היפה נראה לי שאני עומד לקבל ממנה כאפה כי יש איזה אחד, שמו אבנר המגעיל ונראה לי שאני הולך לעוף על טיל ורונה אחותי היא מסכנה מאוד לא נראה שיש לה עתיד כל כך ורוד, עם אלי מרקו היא שוב יוצאת אבל אפשר לראות מה בו היא מוצאת אוי אוי אוי, מה יהיה בסוף האם מאיה תעזוב אותי בשביל הקוף? האם דורון לאחותי יחזור? בינתיים הכל נראה כל כך שחור!!!

dmoran

New member
אוקיי שיר על שלומית:

אני אשתו של אלכס, שמי שלומית וכולם טוענים שאני דומה לצנונית אבל אני תמיד מנסה להות בסדר ובדרך כלל וצאת אחלה גבר אבל עכשיו אני עוברת משבר נוראי גיליתי שבעלי הוא בנאדם בוגדני אינני יודעת מה לעשות, בא לי להרביץ לורדה מכות כל משפחתי מתפרקת מול עיניי וגם ככה ספורים הם ימיי מה לעשות אני ממש בקרשים אילו רק החיים לא היו כה קשים...

למעלה