היי

michelle2113

New member
היי

אני כבר 4 חודשים מהשחרור ועדיין מחפשת עבודה מתאימה (עניין ושכר) איך זה הולך אצלכם? מתי התחלתם לעבוד ואיפה? אתם מוצאים עניין בעבודה או שזה נטו בשביל הכסף? אה, ואני רעות. נעים מאוד.

yehuda18

New member
הממממ

רוב הסיכויים שלא תקבלי כל מה שאת רוצה. עובדים קודם כל כי צריך כסף, אין מה לעשות. אחרי זה אם תמצאי עבודה שגם כיף בה וגם משלמים טוב אז את תמיד יכולה להתפטר ולעבור אליה. אני אישית התחלתי לעבוד באותו חודש שהשתחררתי. ואצלי אפשר להגיד שלפעמים אני מקבל כסף ופשוט לא עושה כלום.. אבל זה רק בלילה

Jan22

New member
מתי ...

לפני שנה וחצי ,אין יותר מדי עניין ,ואני שם רק בשביל הכסף. פה ושם האנשים בסדר . השאלה היא מה את מחפשת ,עבודה לכסף או עבודה לאופן קבוע ?

תמיררר

New member
נטו בשביל הכסף..

כמה שחיפשתי עניין בעבודה, לא הצלחתי למצוא.. אבל זורמים עם המשמרות :)

עוגייה

New member
אני לא מוצאת עבודה נורמלית

התחלתי לעבוד יום אחרי השחרור ומרחו אותי, לא נתנו לי משמרות וכו'.. וגם בעבודה הנוכחית לא נותנים לי משמרות בכלל.. בקיצור עד מאי אני תקועה בעבודה הזו. לפחות כרגע יש לי עוד קצת כסף.. אה, ואני אעשה הכל בשביל כסף, אז מצידי גם להיות מנקת סמוחטות ממדרכות כל עוד זה משתלם לי

מזמן לא עניתי על סקר

כשהשתחררתי לא חיפשתי ישר עבודה - קודם עשיתי פסיכומטרי, ישר אחרי התחלתי לחפש עבודה אבל אחרי שבוע פרצה המלחמה (אני צפונית) הפסקתי את החיפושים אבל בכל זאת באמצע המלחמה מצאתי עבודה במקרה והתחלתי לעבוד. אני עושה את זה בשביל הכסף אבל כן נחמד לי פה. לא תמיד מענין אבל גם לא מונוטוני, זה מאתגר ויש הרבה אחריות ואנשים כיפים.

Jan22

New member
נשאל שאלה

את יודעת במה את לא מסוגלת לעבוד ? את יודעת מה המעלות שלך ? את יודעת עד כמה את מוכנה להשקיע עבור עבודה ,האם את מוכנה לעבודה פיסית או שאת מחפשת משרד ...? כאלה דברים!

הטRולית

New member
מה קורה חוה????

בא בנאדם, רוצה לעבוד, באמא שלי רוצה לעבוד. אבל במקצוע שלו!!!!!! אז מה אם אין לי ניסיון???? משרדית ורק משרדית. פיסית אני אשאיר למי שאין 2 רגליים עקומות כמו שלי...
סתם, בעיות.

Jan22

New member
חוה ? טרולית ,את מוכנה לרשום

דברים הגיוניים ,ולא רצף של קודי אסקי !?!?

הטRולית

New member
מילה אחת-הישראלים.

הקטע עם המובטל, פשוט מטורף לדעתי. אני מדקלמת את הטקסט מתוך שינה...\ לפעמים זה מופנה לאנשים שונים. תבין, אני פחות משבוע בלי עבודה, וכבר מטפסת על הקירות... המלל שלי בהתאם.

Jan22

New member
טרולית ,רוצה אני אכיר לך את זומבי ?

GO MAKE COFFEE ,WOMAN ! PRONTO !

הכל בשביל קוסטה ריקה...

כל מה שחשוב זה כסף כסף כסף ! בגלל זה עובדים בשתי עבודות מגעילות , מה שיוצא 10-14 שעות על הרגליים ביום. כולל שישי ושבת ( ואני עובדת ליל הסדר ! יש! ) . וגם שכבר אני חושבת לקחת קצת חופש בפסח , אז מצאתי דרך גם להרוויח כסף וגם להיות בים כל היום, אני עובדת בבומבמלה ! בקיצור אני לא מחפשת עיניין, כי אני מחפשת עבודה שתחזיק אותי חצי שנה עד שאני אטוס .

מוכרת .

10-12 שעות עבודה ביום , 20 ש"ח לשעה, אין קוד לבוש ושיזוף חינם. דרך אגב - התקווה 6 מופיעים ...

JamicaniT

New member
מעולה.

עבדתי שם שנים שעברו. 25 שקל לשעה. שעות שאני רציתי. בנזונה. הזמן יעבור לך מהר :) אח, התקווה 6. הם מופיעים גם בצאלים.

מהפעם הראשונה שזה התקיים...

אני הייתי שם , אין משהו שיותר מתאים לי משבוע שלם בים עם מוזיקה טובה ברקע. רק חבל שזה הפך להיות כזה המוני , אבל אני מסתדרת בכל מקום. ים ים ים...

JamicaniT

New member
שנה שעברה הספקתי להיפרד מהמקום D:

גם כי גנבו לי את הגזייה אז התבאסתי ;[ איך הזמן טס יא אללה. פעם ראשונה שאת עובדת שם? המוני זה לפעמים נחמד. יעביר לך את הזמן. כשאת עובדת זה אחרת. [אבל זה גם נורא תלוי בתור מה ..] את מתה להגיע הביתה אבל את חוזרת רק אחרי שמקפלים הכל. וסופרים קופה. וב3 שנים האחרונות תמיד יום אחרי הפסטיבל יורד מבול והכל הצפות ואיכס ... שנה שעברה אנשים השאירו אוהלים ומלא דברים. D:

למעלה