היי

פעם ראשונה שאני עובדת

בדרך כלל היינו הולכים חבורה ענקית, והשנה זה לא מסתדר. אבל לעבוד זה טוב. כסף זה טוב. ומוש טוב מאוד...

michelle2113

New member
אז ככה:

אין לי מושג מה אני רוצה לעשות עם עצמי, ובגלל זה אין לי יותר מידי מוטיבציה לעבוד. אני צריכה כסף לבזבוזים כרגע. אני חושבת שאני ארצה ללמוד ולפני זה איזה פסיכומטרי קטנטן. אני דיי בטוחה שאני רוצה לעבור (לפחות לזמן מה) לחו"ל (עם אופציה ללמוד שם, ולא בארץ) עבודה פיזית לא לעניין, כי יש לי בעיות בריאותיות. ומצד שני, גם עבודה משרדית לא ממש לעניין (כי רבאק, לא לתחת שלי לשבת עליו כל היום) כבר הייתי בחנות בקניון ובמאפייה אבל הם דיי זיינו לי את המשכורת שם, עברתי למלצרות ושם הבנתי שלא, ואז עברתי למפעל וגיליתי שעדיין אין לי כוח פיזי מספיק לעבוד בעמידה ממושכת ת"כ פעילות פיזית לא קלה. לסיכום, אני דיי נכה. אני גרה בצפון (המאוד רחוק) ואין לי שלל אופציות. אני לא רוצה מקצוע לחיים, אני צריכה עבודה זמנית שתכניס לי מספיק כסף ל-לימודים-טיול-סתם, והלאה כבר נסתדר. באמת אפ'חד לא ציין איפה הוא עובד.

לימודים-טיול-סתם, באמת כסף קטן...

אני חושבת שרב החיילים המשוחררים שמנסים להרוויח קצת כסף לטיול / לימודים, לא באמת נהנים מהעבודה שלהם (אולי מהאנשים והאווירה , אבל לא מהעבודה עצמה... ) . אבל אין מה לעשות . עבודות זמניות הן עבודות מעצבנות, אם את לא יכולה לעמוד, תתגברי על הפחד על התחת שלך , ותתחילי לעבוד במשהו משרדי.

nisanil

New member
תלכי לעבוד בטיולים

כמאבטחת, מלווה משלחות, בתי ספר, צופים וכולה, לא עבודה קשה, לפעמים את גם נהנית, הבעיה שאת ימים שלמים שם לפעמים, משכורת סבבה, יש חברות שמזיינות בכסף, צריך לראות גם שבאמת יביאו לך טיולים כל הזמן ולא כמו שלי היה פעם ב... בגדול אחלה עבודה זמנית

המממ....

אני התחלתי קצת לעבוד אחרי השיחרור אבל אחחרי שלא ממש מצאתי עבודה טובה והתפטרתי משתיים שהייתי בהן אז התחלתי פסיכומטרי.

מה שלומך

תראי אני מהנסיון שלי אומר פני ליחידה לחיילים משוחררים ואל תקחי שום סיכון או תכנסי יותר מדי לבלבה מה לעשות כי האזרחות עד כמה שלפעמים היא מזכירה את הצבא זה בהחלט עולם אחר תפני אליהם תדברי איתם מה את רוצה לעשות ללמוד טיול עבודה כמובן שחופש לאחר שחרור מעוד חשוב זאת אומרת אם את החלטת לקחת שבועיים חופש אז את לוקחת שבוע או שבועיים יותר זמן ביטחון כי חייב להיות תקופה לנוח בין המעבר לצבא לאזרחות אני מאמין שביחידה את תמצאי ויענו לך על הרבה שאלות לפני מספר שנים הצבא היה חשוב והיה תופס גם באזרחות היום מסתכלים יותר על הצבא אבל גם על מה שלמדת מה את עושה קורסים לימודים עבודה הכול חשוב אבל חבל על כל דקה שיהיה בהצלחה אגב יש כאלו שהולכים ללמוד פסיכמוטרי אבל זה כבר סיפור אחר מקרה לגופו של עניין שיהיה מברוק העיקר

למעלה