היי...

anna1231

New member
היי...

אני רואה שכל מי שחדש פה מציג את עצמו... ואני לא עשיתי את זה. אז שלום לכולם! אני בת 22 (בשבוע הבא),בגדול אני מחפשת אנשים שירצו לבוא להופעה שלה בארופה(כבר ראיתם בהודעה הקודמת). אני לראשונה נתקלתי בטורי בערך בגיל 11 כששמעתי את " crucify" . אחרי כמה שנים טובות התחלתי לקנות את הדיסקים ולהתעניין בה יותר. תמיד רציתי להגיע להופעה שלה , אבל לצערי חברים שלי לא כל כך אוהבים אותה ולא מוכנים לבוא איתי :( אז שלחו לי את הקישור לפורום הזה... והנה אני פה ... יום טוב לכולם! :)

שרימפי

New member
../images/Emo49.gif וברוכה הבאה../images/Emo13.gif

יש לי ידידה שב3 או ב4 ביולי תהיה בהופעה של טורי בלונדון. אם תרצי אני אציק לה שתכנס לפה ותשלח לך מסר ותחליפו מיילים או מה שתחליטו("אציק" כי היא טיפוס של LJ בעיקר
). חייב לציין שאין אדם שכיף לצרוח איתו את השורה- But I believe in Peace, Bitch!!! כמוה
. מצאת את בני מינך, חממה שלמה לאוהבות ואוהבי טורי איימוס. אי אפשר לטעות כאן
סתכלי במאמרים, קישורים,אלבומים ובפורום עצמו יש פה מעצמה(שולתתתת!!!!1
) ברוכה הבאה

behappy

New member
../images/Emo2.gif גמאני רוצה לבוא!

טוב. מתארגנת על כרטיס. ללונדון. אם מישהו רוצה הוא מוזמן!!! (יש לי חסך רג'ינה, וחסכונות בבנק, אאאא!)

noosh

New member
וואי,

אל תעשי לי את זה. דווקא לונדון? לא יכולת למצוא מקום זול יותר מבחינת מחיה?
בסוף אני אמצא את עצמי שוברת איזה קופת חסכון ונוסעת גם...

פלוטו24

New member
אפשר להצטרף גם? ../images/Emo10.gif

אני כל כך רוצה לנסוע הקיץ, אבל לא נראה לי שיהיה לי מספיק כסף.

הו! ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני גל, וכמו שאמרו, זה ה-מקום והמאמרים שלנו באמת שולטים
.

anna1231

New member
:)

אני חייבת לציין שיש פה סמיילים אדירים!!
נרדמתי מקודם ,התעוררתי וכבר 3 הודעות ממכם : )) איזה כיף!
קראתי כמה עמודים..ראיתי גם שדיברתם בעיקר על שירים הכי מוכרים שלה, רציתי לשאול מה השיר האהוב פה על כל אחד... שלי ברגע זה אני חושבת -cloud on my tongue ובנוגע להופעה... איך עושים את זה?? אני יודעת שיש כל מני דילים כאלה יחד עם בית מלון,אבל זה ניראה לי דיי רקוב,עדיף להסתדר לבד..מה אתם אומרים?

noosh

New member
אממ, אני חושבת שכדאי בנפרד

אני חושבת שכרטסי עולה משהו כמו 40 אירו. תמצאי איזה דיל של טיסה + מלון פחות או יותר באותם תאריכים, ותבררי לפני כן שיש תחבורה מהמלון למקום שבו היא מופיעה. בקיצור, תפעילי איזה סוכן נסיעות
. אני חושבת שיש פה אנשים אחרים שהיו ויוכלו לעזור לך קצת יותר.. וכמובן, ברוכה הבאה גם ממני! (השיר האהוב עליי שלה כרגע? אני לא חושבת שאני יכולה לבחור אחד. ל-Hey, Jupiter, Here In My Head ו-Pretty Good Year יש מקום חשוב אצלי, אבל אני לא חושבת שאני מסוגלת להצביע על שיר אחד שלה, גם כרגע, שאני הכי אוהבת)

behappy

New member
אני אומרת שאני בעניין

ושאני מתחילה לברר! אם תרצי להצטרף, את מוזמנת!

anna1231

New member
שיר מעולה!

זה שהציטוט ממנו ... כמה כסף זה יכול לצאת ? בסביבות 3 אלף ..יותר? יש דיל בפראג (
) חמש לילות במלון יחד עם טיסה , לוקחים אותך משדה תעופה ומחזירים וכל זה 550 יורו... לונדון ,פריס כל זה נורא יקר!!! אבל עדיין שווה...

rfranko

New member
ברוכה הבאה והופעה

הי ברוכה הבאה ה- מקום להופעה זה אמסטרדאם במיוחד כיוון שזו עיר מיוחדת ובמיוחד שההופעה מתקיימת בהייניקן מיוזיק הול שכבר הייתי שם בהופעה בכל צד של האולם יש בר ענק, וכולם יושבים עם איזו בירה או כוס יין ורואים הופעה בראש טוב מ מ ו מ ל ץ אני אהיה שם כבר יש לי כרטיסים וכל מי שרוצה לבוא - זה אחלה כיף

gelrad

New member
המלצות להופעה...

1. להגיע בצהורים לאזור ההופעה, לחפש מעריצים של טורי ולברר מתי היא תבוא להפגש עם המעריצים לפני ההופעה... 2. לפגישה לפני ההופעה עם טורי לא לשכוח מצלמה... 3. להופעה לא לשכוח משקפת טובה... 4. לבוא להופעה עם לפחות 50 יורו נוספים כדי לנסות לשדרג את הכרטיס לשורות נוספות אצל הספסרים... גם אם יש לכם משקפת, זה עוד יותר טוב להשתמש בה כאשר קרובים... בנוסף יש מקומות שנותנים בשלב כלשהוא לשורות ראשונות לעמוד מול הבמה... ותנצלו את זה שיש לכן זמן כעת, כאשר יש ילדים קטנים זה יותר מסובך מאשר רק להשיג את הכסף...

rfranko

New member
meets&greets נקודה טובה

וואלה יש למישהו מושג אם הפגישות השנה הם לפני או אחרי ההופעה כל פעם נתקלנו בסידור אחר אולי יש אתר שמסדיר את זה? נדמה לי שפעם היה אם מישהו מיכיר אני אשמח לאינפו בנושא הצילום - לרוב לא מאפשרים להכניס מצלמות להופעה אבל - מכנסי דגמ"ח עם כיסים נמוכים הם אחלה מקום להגניב מצלמה במיוחד לבנות - הם לא מחפשים עלינו לעומק **עצה חשובה נוספת - את המצלמה להחביא בקופסת טמפונים - בנות לכן זה עובד טוב הם לא יחפשו את זה שם (-:

anna1231

New member
חחח../images/Emo105.gif

האמת שלא כזה דחוף לי להביא מצלמה , כשאני יהיה שם זה בכלל לא יעניין אותי,אני רק ירצה להנות בשקט מההופעה. ואו ממש יש לי חשק כבר להיות שם! אז קדימה מה אני צריכה לעשות? אני מבינה בנתיים שיש פה מישהי אחת שטסה להולנד וזה סגור , אז אני באה ! חחח (אני מרגישה דיי
(הכוונה לקרציה ולאאא לתמנון!)...אבל אם בא לך לרשום לי פרטי,זה המייל שלי [email protected] אבל מה עם עוד אנשים?!?!?

gelrad

New member
אתה עלול להתחרט אם ללא מצלמה...

נניח תגיע ל meets&greets ותהיה לך הזדמנות להצטלם עם טורי, אבל פשוט תהיה ללא מצלמה...

rfranko

New member
או...

שכן תהיה לך מצלמה ומרוב שתחכה איתה פתוחה כדי לצלם את טורי היא תיסגר לבד דווקא ברגע האמת (כי ככה מצלמות עושות) ואז טורי תצחק עליך שהעדשה שלך סגורה ותפספס את הרגע נראה לכם דמיוני??? אז זהו שלא! זה קרה לי באמת ('
')

למעלה