היי!

maya in chains1

New member
היי!

אני קוראת פה המון וכל הזמן שואבת עוד ועוד רעיונות ומתכונים אך הפעם קצת צריכה עזרה... החלטתי להכין לחבר הקרבי שלי בראוניס לצבא, אני רוצה משהו טוב-שוקולדי אבל לא פאדג' כזה מדי ובקיצור-באמת מתכון "מנצח" לבראוניס... ראיתי שיש פה בראוניס עם שמנת חמוצה וקקאו.. למישהו יש המלצות?משהו שנוסה ויצא טוב ממש?? תודה רבה ושבת שלום:)

ניקי ב

New member
בראוניז שוקולד

בראוניז שוקולד - ניקי ב מצרכים: 3 ביצים 1 כוס סוכר חום חצי כוס סוכר לבן סוכר וניל 200 ג' חמאה 1 חבילת שוקולד מריר 1 חבילת שוקולד חלב 1.5 כוס קמח 1 כפית אבקת אפיה קורט מלח אופן ההכנה: להקציף ביצים סוכר, סוכר וניל. להמיס חמאה עם שוקולד מריר+ שוקולד חלב לערבב, קמח, אבקת אפיה, מלח. להוסיף למיקסר תוך כדי עירבוב מחצית מתערובת השוקולד, מחצית מתערובת הקמח, שוקולד ושוב קמח. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 40 דקות, לבדוק בעזרת קיסם. שהקיסם יוצא עם פירורים עליו זה מוכן. לצנן לחלוטין ולחתוך לריבועים.

ניקי ב

New member
תבנית פיירקס גדולה.

שימי לב להוציא מהתנור שהקיסם עם פירורים עליו.

pirge

New member
בראוניס שוקולדי לכל השנה כולל פסח

בראוניס מתאים לפסח ולכל השנה. מאת:פירגה המרכיבים: 200 גרם שוקולד מריר 200 גרם חמאה\מרגרינה בטמפרטורת החדר כוס ורבע סוכר - מתוק מתוק--אפשר להוריד מכמות הסוכר. חבילה אינסטנט פודינג שוקולד \\או וניל של פסח ----------יש כשר 5 ביצים שלמות 200 גרם אגוזים קצוצים אפשר להוסיף מעט שוקולד צ'יפס ומעט צימוקים - לא חובה. אופן הכנה: ממיסים שוקולד וחמאה על להבה מאד נמוכה -תוך בחישה מתמדת. מסירים מהאש. מוסיפים בבחישה כל פעם ביצה. מנפים את האינסטנט פודינג לתערובת ומוסיפים אגוזים -כל הזמן לבחוש. מערבבים מעט. אופים בחום 175 מעלות כ-30 דקות. לבדוק שמוכן. יש קרום פריך מעל לעוגה. מצננים היטב ורק אז פורסים. לפרוס ריבועיות קטנות--הבראוניס מאד עשיר בטעמו. כדאי מיד להניח כל חתיכה בספלון ניר. כדאי לאפות בתבנית בינונית חד פעמית-מרובעת או מלבנית. אפיתי בתבנית מלבנית 27X33.--

למעלה