אבל אבל... איך אני מורידה? (אני מקרה אבוד... באמת)
N nights New member 4/4/02 #21 כנסי לאודיו גלקסי../images/Emo29.gif כאן ותבצעי חיפוש של השיר. את ממש לא מקרה אבוד. את כבר משתמשת באינטרנט לא? יהיה טוב...
כנסי לאודיו גלקסי../images/Emo29.gif כאן ותבצעי חיפוש של השיר. את ממש לא מקרה אבוד. את כבר משתמשת באינטרנט לא? יהיה טוב...
י יואב24 New member 4/4/02 #22 שיר ממלך האריות של אלטון ג´ון בשם "גלגל החיים" או "מחזור החיים", פס קול יפה בהחלט(שכמדומני זכה באוסקר?!)..
שיר ממלך האריות של אלטון ג´ון בשם "גלגל החיים" או "מחזור החיים", פס קול יפה בהחלט(שכמדומני זכה באוסקר?!)..
ח חסה סטייליסטית New member 4/4/02 #27 circle of life- lion king ביצוע מקורי של אלטון ג´ון והגרסה שבסרט (האנגלי) קצת שונה וכמובן יש את המדובבת..
circle of life- lion king ביצוע מקורי של אלטון ג´ון והגרסה שבסרט (האנגלי) קצת שונה וכמובן יש את המדובבת..
L ^LuNA^ New member 4/4/02 #23 חח... אני צריכה להוריד את התוכנה הזאת לא? אני לא יודעת איך... אמרתי לך כבר אני מקרה אבוד... התייאשתי יום טוב והמון תודה
חח... אני צריכה להוריד את התוכנה הזאת לא? אני לא יודעת איך... אמרתי לך כבר אני מקרה אבוד... התייאשתי יום טוב והמון תודה