היי =]

moofi

New member
היי =]

היי אני חדשה פה, קוראים לי נופר, בעיני ג'וני הוא לא עוד שחקן שנראה ממש ממש טוב יחסית לגילו, הוא פשוט מדהים מכל הבחינות... טוב אני בטח לא מחדשת לכם כלום חחח בכל אופן, יהיה לי מאוד נעים להכיר עוד אנשים שגם חושבים כמוני בקשר אליו ולא ירדו עליי בגלל זה... לפני כמה זמן ניסיתי לצייר אותו, בדמות של ג'ק ספארו, שזה בעצם הציור הראשון שלי בכלל.... אח"כ ניסיתי עוד כמה פעמים לצייר ציורים אחרים שלו אבל אני באמת לא יודעת אם יצא לי טוב, אני צריכה את הביקורת שלכם.

HakunaMatata15

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני נועם.. ברוכה הבאה אכן,ג'וני מדהים מכל הבחינות... והציור מהמם

tali44

New member
היי ברוכה הבאה!!

בת כמה את? אני טלי בת 15. ובקשר לציור, הוא כמובן מאד יפה ובטח אם תלכי למגמת אומנות (הבעיה שאני לא יודעת בת כמה את) אני מאמינה שתוכלי לצצייר פי 7 יותר יפה. (שאם זה יהיה כך זה יהיה פשוט מדהים!!)

moofi

New member
טנקס :):):)

כן אני יודעת ששכחתי להזכיר את הגיל... בדיוק אחרי ששלחתי את ההודעה נזכרתי ששכחתי. חח אני בת 16.. יש לי עוד ציור שלו שאני יותר אוהבת מהציור של ג'ק, הוא בכלל הציור הכי אהוב עליי >>>>> ושוב, תודה על הביקורת :) ד"א.. אתן גם מציירות?

וואי איזה מהמם!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

אני בהחלט יכולה להבין למה זה הציור האהוב עלייך P: את ממש מוכשרת! אני רינת, בת 15. והלוואי והייתי יודעת לצייר ככה..חח

moofi

New member
תודה מותק!:):)

חחח גמני לא חשבתי שאני מסוגלת בכלל לצייר... כל הזמן שהייתי יותר קטנה ניסיתי ולא הלך לי עד שהתייאשתי מזה לגמרי בתחילת השנה הזו פשוט יום אחד היה לי די משעמם אז סתם ישבתי וציירתי את ג'ק.. בהתחלה כל העסק הזה של הציור הוא די מתסכל, אבל אני חושבת שכמעט כל אחד מסוגל, אם קצת סבלנות ואהבה למה שאת מציירת זה תמיד יצא טוב. ממש נעים להכיר אותכן :)

cowgirl Ms

New member
זה ממש יפה, את מוכשרת..

ואיך אני מתה על התמונה המקורית!
אני מציירת, ויש לי איזה ציור של ג'וני, אני אסרוק אותו בהזדמנות...

Adi 7

New member
יפה מאוד!!

ברוכה הבאה, אני עדי בת 15... נעים להכיר. ואחלה ציורים, המשכי כך. =]]

moofi

New member
חח תודה לכולכן! אני ממש שמחה על

הביקורות הטובות ועל הפרגון! =]

למעלה