היי

נועםג1

New member
היי

שלום שמי נועם משפחה 3266 ת.ל 8/6/1975 אני עובד במשרה מלאה ברצוני לדעת האם יהיו שינויים איתי בעבודה? בתודה מראש נועם.

נועםג1

New member
היי

כוונתי היא האם רואים אצלי שינוי בעבודה כגון פיטורין או אולי ההפך קידום? האם בעתיד הקרוב אני לא יהיה באותו תפקיד שאני נמצא בו כרגע? ואלו מיקצועות מתאים מי? שם נועם משפחה 3266 ת.ל 8/6/1975 בתודה מראש נועם.

roksan

New member
שינוי בעבודה..

מ- יום ההולדת שלך , (אולי אתה כבר מתחיל להרגיש) , יהיה שינוי מאוד משמעותי בחייך. השינוי קשור ליעוד שלך.+ לכן מאוד יתכן בעבודה פיטורין. זה יכול גם שינוי מהותי כמו קפיצה משמעותית בעבודה. כאשר מדובר בשינויים משמעותיים השינוי פועל בשני אופציות או פיטורין(המקרה של השאלה הספציפית הזו) או קפיצה מטאורית ואולי בקטגוריה אחרת בעבודה. כדי לדעת במדויק צריך לשבת יותר לעומק ולנתח את הנתונים מולך ואיתך. אתזה לא ניתן לעשות ככה על גבי הפורום. מקווה שתשובתי כן עזרה לך ואשמח לעידכון בהצלחה!

roksan

New member
לגבי מקצועות ..נועם המשך

אם האופציה פיטורין תתממש אז אכן יהיה צורך לחשוב לאיזה כיוון מקצועי ללכת. אני בטוחה שבתוך תוכך יש לך כבר דיעה כי ניחנת באינטואיציות גבוהות. יש בך המון יכולות והמון כיוונים כתוצאה מכך. עצתי לך היה סבלני יותר ולמד להמתין ולהתבונן.

למעלה