היי...

היי...

מה קורה...אפשר להגיע דרך הפורום למידע או משו כזה על אודישנים???אם מישו יודע אז בקשה...יום טוב!

Bar391

New member
אמממ...

מספרים פה בדרך כלל על אודשנים שילדים השיגו לעצמם ולא על אודישנים פתוחים וכל זה... אבל מאוד מאוד נחמד פה..!!!!!!!!!! D:

mikeys barking

New member
אחינועם? ../images/Emo12.gif

הממ אחינועם שעברה קורס אצל יפה איתי? ^^ [זאת שחר]

Bar391

New member
חחח כן זאת היא

לפני כמה זמן היא שלחה לך הודעה (נידמה לי שזה היה בשירשור שאלות של יפה) היא שאלה אם את שחר מהקורס בג'פטו ...........

שחחחררר!!!

מה קורה??? ירון אמר לי שהתחלתם לעבוד כבר...מה עשית עד עכשיו? אני לא התחלתי כי רק ביום שני קיבלתי את הדברים...

mikeys barking

New member
גם אני לא התחלתי X:

אבל לאורי היו כבר שני אודישנים.. אין לי את הדברים, הם שלחו לך את זה או שבאת לקחת?
אם יש לך מסנג'ר: [email protected]

../images/Emo6.gif

ירון הביא לאמא שלי שעובדת לידו...אבל את צריכה להתקשר אליו ולבוא לקחת או שישלחו לך...לא יודעת בדיוק..הוא נותן לך את הדיסק עם מה שעשינו בקליפורד,דף עם טלפונים של אולפנים ותעודה כזאת...ותבקשי את הטלפון של יפה ודברי איתה ככה כל שבועיים...שתזכור אותך..זה מה שהם אמרו לי...=)

אתם עשיתם את הקורס עם אורי??

חהה חהה! אני מתכתבת איתו!! חיחי! * איזה עולם קטן! * אני עשיתי קורס בקיץ האחרון וקיבלתי את הדיסק עם קליפורד וזה. אבל לא ידעתי שיש גם תעודות..

../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif../images/Emo205.gif

היה ממש כיף בג'פטו!!! אבל לא קיבלתי תעודה. רק דיסק עם קליפורד המדובב. מה? אני צריכה שוב לשלוח את אבא שלי לשם כדי להביא תעודה?

chen010189

New member
יה הנה אחינועם

שאמרתי עליה שהדיבוב ששמו במאגר קולות של ג'פטו שווה
(יש להם אתר הרי, אז אם את רוצה תיכנסי למאגר קולות, יש שם את הקול שלך
)

Bar391

New member
ברוך הבא D:

אני בר :) וגם אני בת ולא בן XDD וביום שלישי ב20.2 אני אהיה בת 15 XP

אוקיקי

New member