היי...

z O e i

New member
היי...

היי כולם... אני חדשה פה בפורום, רק רציתי להגיד שבלינק גדולים וגם אני נדלקתי ישר כשראיתי את all the small things . חבל שלא הכרתי אותם עוד לפני... בכל מקרה מסר חשוב: שיבואו כבר לארץ!!! ד"א מישהו שמע את הדיסק שלהם בהופעה חיה? מישהו מוכן לקנות לי אותו?...

carousel182

New member
תקני!!!

אני בטוח שלכולם בפורום יש את הדיסק של ההופעה דיסק מצויין!!!! את לא יכולה למצוא אותו בחנויות אבל תנסי להזמין מהאינטרנט

z O e i

New member
אוקי. תודה ../images/Emo13.gif

יש לך את השם שלו? מישהו פה יודע מאיזה אתר אפשר לקנות?

shiepki

New member
קוראים לו

the mark tom and travis show (the enema strikes back) ואפשר להזמין אותו ואת כל שאר הדיסקים של בלינק ואחרים מ-www.amazon.com אבל חייבים לשמוע אותו עד הסוף (49 טרקים, אבל 29 מהם קצרצרים) אם רוצים לקלוט את כל הקטעים המצחיקים

z O e i

New member
../images/Emo51.gif

חשבת לרגע שאני אקנה את הדיסק ולא אשמע את כולו?.... אני הולכת להזמין ומהר.... תודה!!

punk

New member
יש בחנויות

בטאוור רקורדס וכל חנות אחרת ואם אין אז תבקשי להזמין דרך החנות.

shiepki

New member
לא ראיתי את זה באף חנות, אבל

לעומת זאת פתאום התחלתי לראות את דוד ראנץ´ צץ בכל מיני מקומות (צליל, טוואר רקורדס...) שבחיים לא ראיתי את זה שם לפני. הביקוש גדל, הא?

Snorkale

New member
למה לא מוכרים אותו בחנויות?../images/Emo108.gif

המון אנשים מחפשים אותו כבר שנים!!!!

carousel182

New member
הפסיקו לייצר!!!!

הייצור של הדיסק הופסק הודיעו מהתחלה שיש מספר מוגבל של אלבומים

carousel182

New member
6

Buddha cheshire cat dude ranch enema of the state the mark tom and travis show(the enema strikes back) take off your pants and jacket

Alinush182*

New member
ויש גם את הדמואים.....

שהם: תקליטי ה7 אינץ´ ו- flyswatter אבל אותם לא ניתן להשיג בכלל...

z O e i

New member
תודה

אני יחפש בחנויות... וואי 6 אלבומים... השג איזה הכי טוב?

shiepki

New member
יש פה כל מיני דעות...

אני ממליץ לך לקנות קודם כל את dude ranch (אני לא אומר שהוא הכי טוב, אבל יש אותו בהרבה חנויות בארץ עכשיו והוא נחמד מאוד)

The Ice god

New member
היי................................

טוב ZOEI 1.יש לי את כל הדיסקים שלהם מי TAKE OFF YOUR PANTS AND JACKET עד לDUDE RANCH 2.למה שלא תנסי את SUM 41 או את GREENDAY יש גם את OFFSPRING הם גם ELITE 3. למקרה שאת לא רואה חדשות אז יש מלחמה בחוץ איזה להקה כבר תרצה להופיע כאן? אבל עם את כל כך רוצה אז תדעי לך שאני וכמה חברים שלי באמצע ראיון שבפיתוח כבר יש לנו מלאה כשרים עם אנשים למשל מי WOODSTOCK אז אני יגיד לך מה תשלחי לי הודעה בE-MAIL אני יביא לך את המספר שלי ואולי עם תרצי תוכלי להצרף...

z O e i

New member
שלום

(מה שלום בואו נהיה מציאותיים) אני צריכה להתחיל לקנות את האלבומים שלהם... חשבתי על לקנות את דוד ראנץ´ ראשון, הרוב פה אומרים שהוא הכי יפה. מה אתה אומר? - אני מכירה את הלהקות שהזכרת- אחלה להקות!! (אבל אין כמו בלינק) - לצערי אני יודעת שיש מלחמה בחוץ... ואני יודעת שאני חיה באשליות, וחוץ מזה גם אם לא היתה מלחמה מי היה בא לארץ?.... - אני חושבת שאני יוותר על הטיול...... - אתה יכול לקרוא לי לירון

The Ice god

New member
בקשר לדיסק.......

אני הכי מעדיף את ENAMA OF THE STATE אבל גם DUDE RANCH נחמד ... נחמד ביותר... טוב אם את רוצה אני יצרוב לך את ENAMA OF THE STATE ואני ישלך לך אותו... ICE SHARK 69 נ.ב. תבדקי את ההודעה שלי בקשר להופעה....

למעלה