היי כולם... אני חדשה פה בפורום, רק רציתי להגיד שבלינק גדולים וגם אני נדלקתי ישר כשראיתי את all the small things . חבל שלא הכרתי אותם עוד לפני... בכל מקרה מסר חשוב: שיבואו כבר לארץ!!! ד"א מישהו שמע את הדיסק שלהם בהופעה חיה? מישהו מוכן לקנות לי אותו?...
the mark tom and travis show (the enema strikes back) ואפשר להזמין אותו ואת כל שאר הדיסקים של בלינק ואחרים מ-www.amazon.com אבל חייבים לשמוע אותו עד הסוף (49 טרקים, אבל 29 מהם קצרצרים) אם רוצים לקלוט את כל הקטעים המצחיקים
טוב ZOEI 1.יש לי את כל הדיסקים שלהם מי TAKE OFF YOUR PANTS AND JACKET עד לDUDE RANCH 2.למה שלא תנסי את SUM 41 או את GREENDAY יש גם את OFFSPRING הם גם ELITE 3. למקרה שאת לא רואה חדשות אז יש מלחמה בחוץ איזה להקה כבר תרצה להופיע כאן? אבל עם את כל כך רוצה אז תדעי לך שאני וכמה חברים שלי באמצע ראיון שבפיתוח כבר יש לנו מלאה כשרים עם אנשים למשל מי WOODSTOCK אז אני יגיד לך מה תשלחי לי הודעה בE-MAIL אני יביא לך את המספר שלי ואולי עם תרצי תוכלי להצרף...
(מה שלום בואו נהיה מציאותיים) אני צריכה להתחיל לקנות את האלבומים שלהם... חשבתי על לקנות את דוד ראנץ´ ראשון, הרוב פה אומרים שהוא הכי יפה. מה אתה אומר? - אני מכירה את הלהקות שהזכרת- אחלה להקות!! (אבל אין כמו בלינק) - לצערי אני יודעת שיש מלחמה בחוץ... ואני יודעת שאני חיה באשליות, וחוץ מזה גם אם לא היתה מלחמה מי היה בא לארץ?.... - אני חושבת שאני יוותר על הטיול...... - אתה יכול לקרוא לי לירון
אני הכי מעדיף את ENAMA OF THE STATE אבל גם DUDE RANCH נחמד ... נחמד ביותר... טוב אם את רוצה אני יצרוב לך את ENAMA OF THE STATE ואני ישלך לך אותו... ICE SHARK 69 נ.ב. תבדקי את ההודעה שלי בקשר להופעה....