למה כשאנשים פה נכנסים בפעם הראשונה הם מקבלים הודעות בנוסח "ברוך הבא! מתופף חדש בפורומנו", ואני, כשהגעתי לפה לפני כמה ימים לא קיבלתי שום הודעה כזאת?! נעלבתי!
גם אני חדשה! ואף אחד לא עשה לי קבלת פנים... שום מה נשמע, שום מה קורה... מה? אני לא בנאדם? כשצובטים לא כואב לי? אולי נעשה אחווה... הייתי אומרת לך "ברוך הבא לפורומינו" אבל כיוון שלא ממש צרפו אותי, זה גם לא ממש פורומי (עוד ניסוון נואש לחמלה וסימפטיה, תאהבו אותי, אני נואשת...)(אוף! יש כאן מחסור בסמיילי עם חיוך ענק כמו שיש באייסיקיו, תסתפקו בזה-->
גם לי אף פעם לא עשו קבלת פנים חגיגית והשלמתי עם זה. אנ´לא מבין, מה זה הפינוק הזה??? בשביל כל אחד שמגיע צריך לעשות מסיבת הפתעה??? אני לא מבין את זה! מפונקים!!!
גם אני הצטרפתי לפורום לפני כמה ימים , ודיברו אליי , והיו כמה אנשים נחמדים, אבל לא עשו קבלת פנים!! סתם... החברה כאן נחמדים, ממה שאני יודעת... שווה להישאר..
TimBuck2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סת´גדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גברת TimBuck2 - מי את? האם גם את מחברת שירים? (ככה הבנתי מהכרטיס האישי שלך) האם זה צירוף מקרים??? ואאיי!! איזה גשם!! איזה מבול יש עכשיו - ואיזה רעם היה עכשיו! סופה!! איזה כיף!
טוב. כיון שסוף-סוף קיבלתי הזמנה, אני נענה... אז אני מתופף שנה שישית - מגיל עשר - כלומר אני עכשיו בן 15.5. אני מהגליל, והמערכת שלי נמצאת בישיבה שלי בירושלים. אוף, איזה חופש נורא זה בלי תופים... אני חושב שזהו.
ברוך הבא חם ולבבי גם לך! (יחי החדשים/מנודים!) חוץ מזה, אם ישיבת ירושלים נמצאת בירושלים (רוב הסיכויים שכן, אבל יש כמובן את "חוף ירושלים" כך שאי אפשר לדעת...) אנחנו גם בערך שכנים! (תושבת פריפריה שכמותי...)
למדתי בישיבה התיכונית עירונית שש-שנתית ´יבנה´ בחיפה ואח"כ בישיבת ההסדר שדמות נרי´ה בשדמות מחולה. ו...לא אני לא שייך לשום הרכב (אין לי בכלל תופים) אבל עוד שבוע אני יהיה שייך לצבא הגנה לישראל...
מזל טוב!!!! WELCOME!!!!! רציתי לדעת - מה שמך? "שם" "שילה" "עט" או "עיפרון"?
בכל מקרה - הכירו את "שם" (אם זה שמך
) מתופף 6 שנים -בן 15.5 ראיתי לפני כמה זמן את האתר שלך הבנתי שאתה מחבר שירים רציתי להמליץ על השיר שהכי מתאים לפורום - "המתופף" (תיכנסו לאתר שמופיע בכרטיס האישי של "שם")