היי!

שם עט

New member
היי!

למה כשאנשים פה נכנסים בפעם הראשונה הם מקבלים הודעות בנוסח "ברוך הבא! מתופף חדש בפורומנו", ואני, כשהגעתי לפה לפני כמה ימים לא קיבלתי שום הודעה כזאת?! נעלבתי!
סתם. אבל תתיחסו אלי...

Kodak997

New member
אהלן!!!!! ../images/Emo161.gif../images/Emo157.gif../images/Emo79.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ספר על עצמך...כמה זמן מתופף? מאיפה? יש מערכת?

TimBuck2

New member
HEY! ../images/Emo2.gif

גם אני חדשה! ואף אחד לא עשה לי קבלת פנים... שום מה נשמע, שום מה קורה... מה? אני לא בנאדם? כשצובטים לא כואב לי? אולי נעשה אחווה... הייתי אומרת לך "ברוך הבא לפורומינו" אבל כיוון שלא ממש צרפו אותי, זה גם לא ממש פורומי (עוד ניסוון נואש לחמלה וסימפטיה, תאהבו אותי, אני נואשת...)(אוף! יש כאן מחסור בסמיילי עם חיוך ענק כמו שיש באייסיקיו, תסתפקו בזה-->
ככה אני מרגישה )
אוי, זה כזה תחליף גרוע...

TAZ!

New member
היי...

גם לי אף פעם לא עשו קבלת פנים חגיגית והשלמתי עם זה. אנ´לא מבין, מה זה הפינוק הזה??? בשביל כל אחד שמגיע צריך לעשות מסיבת הפתעה??? אני לא מבין את זה! מפונקים!!!
סתם, תרגעו, זה בצחוק...

שם עט

New member
ברוכה הבאה לפורומנו!

איזה חצוף אני, בקושי ´התקבלתי´, וכבר אומר ברוכה הבאה, כבקי, רגיל ועתיק.

wind and fire

New member
אני מכירה את ההרגשה..

גם אני הצטרפתי לפורום לפני כמה ימים , ודיברו אליי , והיו כמה אנשים נחמדים, אבל לא עשו קבלת פנים!! סתם... החברה כאן נחמדים, ממה שאני יודעת... שווה להישאר..

danezeq

Member
קבלו בבקשה את........(תופים)

TimBuck2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סת´גדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גברת TimBuck2 - מי את? האם גם את מחברת שירים? (ככה הבנתי מהכרטיס האישי שלך) האם זה צירוף מקרים??? ואאיי!! איזה גשם!! איזה מבול יש עכשיו - ואיזה רעם היה עכשיו! סופה!! איזה כיף!
!!

שם עט

New member
"קורות חיים"

טוב. כיון שסוף-סוף קיבלתי הזמנה, אני נענה... אז אני מתופף שנה שישית - מגיל עשר - כלומר אני עכשיו בן 15.5. אני מהגליל, והמערכת שלי נמצאת בישיבה שלי בירושלים. אוף, איזה חופש נורא זה בלי תופים... אני חושב שזהו.

TAZ!

New member
יופי!

עוד דתי בפורום! מה קורה גבר??? אגב, באיזו תיכונית אתה לומד?

שם עט

New member
סבב"ה

אני לומד בישל"צ, אם שמעת את השם. אם לא, אז זה ישיבת ירושלים לצעירים שעל יד ישיבת מרכז הרב. איפה אתה למדת? אתה שייך לאיזה הרכב?

TimBuck2

New member
../images/Emo9.gif

ברוך הבא חם ולבבי גם לך! (יחי החדשים/מנודים!) חוץ מזה, אם ישיבת ירושלים נמצאת בירושלים (רוב הסיכויים שכן, אבל יש כמובן את "חוף ירושלים" כך שאי אפשר לדעת...) אנחנו גם בערך שכנים! (תושבת פריפריה שכמותי...)

TAZ!

New member
אני...

למדתי בישיבה התיכונית עירונית שש-שנתית ´יבנה´ בחיפה ואח"כ בישיבת ההסדר שדמות נרי´ה בשדמות מחולה. ו...לא אני לא שייך לשום הרכב (אין לי בכלל תופים) אבל עוד שבוע אני יהיה שייך לצבא הגנה לישראל...

TAZ!

New member
עזבתי זמנית...

עכשיו אני לפני השלב של הצבא ואחריו אני חוזר לשדמות. מי זה החבר שלך? אולי אני מכיר...

שם עט

New member
קוראים לו

אלרון בהר"ב. מכיר? דרך אגב, אני יודע מה זה הסדר, אתה לא צריך להסביר לי... רק חשבתי שאתה אומר שעזבת לגמרי.

TAZ!

New member
אני מתאר לעצמי...

שאתה יודע מה זה הסדר, רק אמרתי באיזה שלב של ההסדר אני נמצא ושלא עזבתי לגמרי. ולא, אני לא מכיר את חברך.

danezeq

Member
קבלו את.................שם עט!!!!!

מזל טוב!!!! WELCOME!!!!! רציתי לדעת - מה שמך? "שם" "שילה" "עט" או "עיפרון"?
בכל מקרה - הכירו את "שם" (אם זה שמך
) מתופף 6 שנים -בן 15.5 ראיתי לפני כמה זמן את האתר שלך הבנתי שאתה מחבר שירים רציתי להמליץ על השיר שהכי מתאים לפורום - "המתופף" (תיכנסו לאתר שמופיע בכרטיס האישי של "שם")

elad2002

New member
הי !!

מה קורה?! עוד מתופף חדש בפורום! כמה זמן אתה מתופף?! איזה מערכת יש לך ?!

שם עט

New member
תודה רבה!

הייתי מאריך, אבל אין לי זמן. בכל מקרה תודה על היחס, ודרך אגב, אני לא חושב שהאנשים פה יאהבו את השיר ששלחת אליו...

למעלה