היי,

The silver star

New member
היי,

אני חובב סטאר וורס, ואני מחפש משחק מחשב בנושא. משחק טוב, שעומד בזכות עצמו כמשחק, ולא רק בגלל השתייכותו לז`אנר. אני לא מעוניין במשחק רשת. אשמח אם תמליצו לי על אחד כזה. תודה.

KingpinEX

New member
סידרת jedi knight ו סידרת kotor

המשחקים הכי טובים שיצאו לסטאר ווארס אבל בעצם רוב המשחקים טובים... לוקאס אחלה חברה (מונקי אילנד!)

Yavin Almeida

New member
כמובן אבל..

לשחק בקוטור 1 לפני 2 :) זה יעשה לך ספווילרים מטורפים!

The silver star

New member
קניתי. ספויילרים ל-kotor‏ ‏1.

אני משחק כרגע ב-kotor‏ ‏1, אני נמצא באמצע פלישה לבסיס ה`וולקרים`. אוף, היה קשה לחסל את המפלצת ההיא, בזבזתי עליה מידי הרבה רימונים. ובכן, ספיילרו נא לי, איפה מוצאים את הז`ורנלים החסרים )2( של `הארץ המובטחת`? וגם, קארת`, מה איתו, הוא בוגד? הוא כזה מין..מוזר. לסיום, אני מקווה שהמשחק לא יגמר עם מציאתה של בסטיליה, בא לי להילחם קצת עם לייטסייבר..

DDN

New member
עונה.

קוטור 1
אני לא זוכר איפה הכתובים החסרים, הם איפהשהו שם במערות. קארת' הוא אומו (לא הומו, אין לי בעיה עם אלה. אחד החברים שלי, הומו , הסביר לו שמילת הגנאי הנכונה לתאר מישהו מעצבן ובכיין היא "אומו" ווכה אני נשאר פוליטקלי קורקט). הוא בכיין, והדבר הנחמד ביותר בלסיים את המשחק הזה כצד האפל זה שאפשר להרוג אותו. המשחק ממש לא נגמר עם מציאתה של באסטילה (עוד דמות מעצבנת, שחושבת שזה שהיא נראית טוב ויש לה טוסיק חמוד מרשה לה להתבכיין ולהעביר עליך ביקורת), למעשה הוא רק מתחיל ברגע שאתה עוזב את טאריס. . . .

The silver star

New member
אוו, ובכן..

אכן הטוסיק של בסטיליה חמוד, בפרט כשמשאירים אותה בלי מדים.. אני כרגע משחק בערך באמצע הסקאלה של אור-אופל, אז כנראה שלא אהרוג את את קארת`. אפרופו בריחה מטאריס, אני תקוע כרגע בקרב מול קאלו נורד ודאביק, לא מצליח לחסל אותם. האנשים מהצד שלי כוללים חוץ ממני את המאפיונר ההוא, ואת בסטיליה. הני טיפס? לגבי הכתבים החסרים, לאיזה מערות כוונתך? איפה שהיתה המפלצת? אם אמצא את הכתבים תהיה התפתחות משמעותית?

DDN

New member
עונה שוב

אין התפתחות משמעותית לגבי הכתבים החסרים. זה משימה צדדים. הייתה מזכה אותך בקצת נקודות אור לדעתי. עצה לגבי הקרבות: בקרב כזה, אתה מתחיל עם רימונים. שכל 3 הדמויות שלך בסיבוב הראשון של הקרב יזרקו רימונים עליהם. אם יש לך ADHESIVE או CRYOBAN הם עדיפים, כי הם תוקעים את היריבים שלך במקום.

DDN

New member
תודה, כלומר הטיפ שלי עזר לך לעבור

את הקרב?

The silver star

New member
ודאי,

לא רק שעברתי, כמעט לא ספגתי נזקים. אני כרגע בדנטואין. פדוואן. מצאתי קריסטלים ללייטסייבר, וביצעתי כמה משימות. נמצא כרגע במקום המסתורי ההוא שכנראה עליו חלמתי. אני אמור לסיים את דנטואין כמאסטר? וגם, איזה כוחות מומלץ לי לבחור?

The silver star

New member
ואגב,

נתקעתי שוב. הפעם במערה המסתורית ההיא שבה ביקרו הסית` בחיזיון. לא מצליח לפתוח את הדלת המרכזית, כל מה שאני מצליח הוא, להקים לתחיה שוב ושוב את הדרואיד הרצחני שליד המחשב.

למעלה