היי

יערה100

New member
היי

אני דיי חדשה פה... יש לי בעיה. אמממ נראה לי שאני לסבית...יש לי חברה אחת שאני ממש נמשכת אליה... וכל החברים שהיו לי לא באמת רציתי אותם.. אז מה אני עושה? מישהו יכול לזרוק עצה?

הממ.....

נראה לך שאת לסבית...את נמשכת רק אליה? או גם לבנות אחרות...? ובנוגע לחברים, מה הכונה לא באמת רצית אותם...? לא נמשכת או לא אהבת...? ואם לא זה ולא זה מצטער על השאלה אבל למה היית איתם בכלל?(סתם מוזר לי הרעיון להיות עם מישהו שאתה לא רוצה). העצה היחידה שאני חושב לתת לך היא קחי את הזמן שלך...בסוף את תראי שהכל יהיה ורוד עם נצנצים בכל מקרה! שלך,
שרימפיניון

שלום..

קודם ברוכה הבאה!! תמיד כייף שעוד אנשים נכנסים לפורום.. בעיה...את יודעת גם לי יש בעיה דומה אבל אני בטוחה שאני לסבית אנשים יבואו ויגידו לך שזה לא בעיה כלל ותתנסי כי זה עוזר להחליט ועוד...אבל..זו עדיין תישא בעיה ואי ודאות..שרק את יכולה לדעת ולצערי רק הזמן עוזר..מבחינת הכל לוקח זמן להבין שהחברים יכולים לקבל ואולי גם ההורים ויותר מזה לוקח זמן להבין שאת יכולה לקבל את עצמך כלסבית.. אז..שיהיה לך בהצלחה במה שתעשי..

שלומיהו

New member
לכי על זה

דעתי אינה נוחה מן השאלה האם אני לסבית או לא ראשית תשכחי מן ההגדרה כשאת נמשכת לאישה לכי על זה כשאת נמשכת לגבר לכי על זה זו יכולה להיות תקופה שתימשכי לבנות או לבנות מסימות על תנסי להבין היינו לדחוק את מאווייך לסיווג פשוט לכי אם ההרגשה

למעלה