היי.....

yulki

New member
היי.....

טוב, אני קוראת את ההודעות של כולכם כבר איזה שבוע אבל זאת ההודעה הראשונה שלי....... קוראים לי גל ולפני כמה זמן היה לי קטע שמאוד התענינתי במאגיה ובכישוף וחקרתי קצת באינטרנט וכו´ אבל זה הפסיק למרות שאני עדיין מאוד מעוניינת להתחיל ולעשות משהו בנושא....... אז יש לי כמה שאלות.. קודם כל, מישהו מכם אי פעם הצליח לעשות משהו על טבעי?, אבל אל תספרו לי דברים כמו לקמט כפיות או משהו כזה..... דבר שני, איך אפשר לדעת אם אני מתאימה לעסוק בכישוף ולמה אתם חושבים שכדאי לי ללכת תודה מראש למי שיעזור שלכם גל

../images/Emo39.gif שלומלום

אני בנתיים לא עשיתי שום דבר על טבעי, יש לי עוד זמן לזה, רק אתמול התחלתי לשחק באש
*דווקא כיף
* איך יודעים שמתאימים? *הולכים לפי הלב
* ~מי שלא יקרא מפה את ההודעה, יחסוך לעצמו זמן!~ אפשר לנסות קצת מכל דבר, מה זה קצת מכל דבר אני אשאיר לאחרים להגיד מה זה כי אני לא בדיוק יודעת, אני בכלל כרגע כמעט בוכה מרוב עייפות ואני מסטולה לגמרי *אוווו צמרמורת...
* אז....נא להיתייחס ליציאות שלי
ברוך שובך! א...בואך! *למה לא ניראה לי שאני אצליח לקום מחר בתשע?
*
פרינסס---,--´-{

The Wraith

New member
אולי כדאי

שתסתובבי קצת עם אנשים שעושים דברים כאלה עם כפיות כמו אורי גלר משום שהם יודעים שלא ניתן לקמט כפיות (זו חולצה?!) ושזה לא על טבעי. אולי יש לחלקם איזשהם יכולות שהם הצליחו לפתח אבל אני לא חושב שהם משתמשים בהם הרבה, רוב מה שהם עושים נעשה באמצעות מראות, חוטים וכיוצא בזה. אם תביטי בהודעות קודמות את תראי שלא פעם בא מישהו ושאל שאלה דומה ("מישהו הצליח לעשות פה קסם?", "באמת עובד לכם כישוף או שזה סתם תחביב?" וכו´).

זה לא על טבעי,

דבר ראשון - אנחנו לא עושים שום דבר על טבעי, אלא מנצלים את היכולות הטבעיות של הנפש/גוף/שכל/רוח/אנרגיה שלנו. תקראי במאמרי הפורוםאת המאמרים שעוסקים באיך להתחיל, ובקישורי הפורום בטח תמצאי עוד דברים שיעניינו אותך.

למעלה