היי

AeroFan

New member
היי

שלום לכולם. אני אלדד בן 19 וחצי. עד האלבום האחרון שרובי הוציא לא ממש הכרתי יותר מדי אלבומים שלו אלא יותר שירים בודדים. את האלבום האחרון ממש אהבתי וגם קניתי, לדעתי הוא ה-אלבום של 2006... יצא לי גם לראות כמה די וי די שהוא הוציא וגם מאוד אהבתי. אני רוצה לקנות עוד אלבום שלו אבל מתלבט איזה. על איזה אלבום אתם הכי ממליצים? ואם יש פה מישהו שראה את ה DVD האחרון שהוא הוציא לפני כמה חודשים אז אשמח לדעת מה הוא חושב עליו ואם הוא שווה. תודה :)

Velma Kelly

New member
אתה יודע..

יש בזה משהו מצחיק שאתה אומר שממש אהבת את האלבום האחרון שלו ואתה רוצה אלבומים ישנים יותר שלו.. בדרך כלל זה פועל הפוך וזה בגלל שדווקא הסגנון שלו באלבום החדש שונה מהחומר ה"מקורי" שלו, או יותר נכון הישן יותר שלו.. בכלאופן, בקיצור בשביל להתחיל להכיר את רובי יש 2 אופציות הכי טובות להתחיל לדעתי: או האלבום של האוסף שירים - שיש שם שירים מכל הדיסקים שיצאו עד אותה תקופה, פשוט השירים המפורסמים והמצליחים שלו.. או הופעה חיה בנבוורת' - שמשלבת שירים מדהימים בהופעה חיה אבל חלקם פחות מוכרים לקהל ה"חדש" של רובי.. אבל בעיקרון אם אתה רוצה דיסקים שהם אלבומים אז אסקופלוג'י מעולה לדעתי.. ואני חושבת שכמעט כולנו ראינו את הDVD.. ועכשיו אם תסלח לי מתחיל השיר שלנו ואני צריכה ללכת להתכונן נפשית
מקווה שעזרתי

Berliner star

New member
שוב

השיר שלנו?... מה קורה איתך? חחחחחחחח ו.. שכחת להגיד לו ברוך הבא!! חחח

Velma Kelly

New member
וואלה צודקת..

טוב נו זה היה לפני השיר שלנו.. הייתי לחוצה משהו
אז הנה, שלא יגידו שכישורי השיחה שלי שואפים להרבה פחות מאפס.. ברוך הבא
יותר טוב מאיה?

Berliner star

New member
אז קודם כל

ברוך הבא =]] עוד בן לאוסף.. בנות.. אנחנו מתקדמות =]]
ו... כמו שVelma Kelly כבר כתבה לך.. בדרך כלל אנשים אוהבים את הסגנון הישן של רובי ופחות מתפאלים מהסגנון החדש שלו. אם אתה אוהב את הסגנון הזה אז אני לא יודעתבדיוק על איזה אלבומים להציע לך שתאהב גם אותם אבל.. בעיקרון זה בערך אותם אלבומים כמו שגל(Velma Kelly) אמרה. למרות שאני ממש אוהבת את אינטנסיב קר ואת.. את כולם!! חחחחח קשה לי לבחור.. אני חושבת שירדן (המנהלת) יכולה יותר להמליץ לך כי אני חושבת שהטעם שלכם דומה..
(אני חושבת!! ירדן אל תתפסי אותי במילה!!
) בקשר לDVD החדש.. הוא מעולה!!! ממש מעולה! הוא מציג את רובי כפרפורמר ענק! (שזה מה שהוא
) וזמר מעולה! (שזה מה שהוא
) אבל.. הדבר היחיד שחסר בו זה הדיבורים שלו עם הקהל, הקשר שלו אל הקהל, הבדיחות שלו.. וכול הדברים שהם לא שירה.. שאני מאוד אוהבת בו.. אבל בעיקרון... מומלץ ביותר. שוב.. ברוך הבא והשתלבות נעימה!

a Warming Sign

New member
שאלה קשה../images/Emo3.gif

יש את הקלאסיקות הישנות יותר [כמו strong,kids,no regrets] שאם אתה אוהב הייתי ממליצה לך לקנות את I've been expecting you ויש את הקלאסיקות החדשות יותר[שאני אישית יותר אוהבת..או יותר שומעת,זאת ההגדרה הנכונה
, כמו Feel,Sexed up,come undone] שתוכל למצוא באלבום Escapology.אלבום מצויין. מלבד אלה,יש את Intensive care שאני ממש אוהבת,ומציג סגנון קצת שונה.. ואת אלבום ההופעה החיה שלטעמי הוא מאסט! Live at knebworth שם תמצא את כל הלהיטים הגדולים בלייב
אולי לא ממש עזרתי
אבל רשמתי לך את הרלוונטים,בעיניי.. פה ברשימה תוכל לראות את כל השירים מתוך האלבומים,ואולי זה יעזור לך לצמצם לפי שירים שאתה אוהב.. אם אח"כ עוד נשארת עם התלבטות תחזור אלינו לדעה נוספת
,כשיהיו לך שמות יהיה לנו יותר קל להחליט
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=726&a=37253&c=4632&sc=0&ssc=0

a Warming Sign

New member
ולגבי הDVD

את האמת,לא יודעת אם הייתי ממליצה עליו בלב שלם. תלוי איזה DVD כבר ראית.. Knebworth הוא ענק
,the RW show מצויין,גם ההופעה בברלין טובה. כמו שמאיה אמרה,מה שחסר בDVD החדש זה קטעי המעבר,הקשר של רובי עם הקהל שהוא חלק חשוב בהופעה לטעמי.. אם עברת על ההופעה שהזכרתי,אתה מוכן ומזומן לDVD החדש

a Warming Sign

New member
ההופעות*../images/Emo122.gif

שלא יתפרש לא נכון,הדיוידי החדש מצויין,הוא פשוט מציג את השואו של רובי בצורה גדולה בלי הפרטים הקטנים, בגלל זה שווה יותר לראות הופעה שלמה שלו, אבל הוא עדיין מצויין!

AeroFan

New member
ההופעה בברלין ממש אהבתי!

(רק שאני לא יתבלבל, זאת ההופעה מ-2005 נכון?)... קצת חבל שהיא היתה קצרה יחסית. The Robbie Williams Show ראיתי וגם אהבתי וגם את Knebworth ממש אהבתי (זה יצא גם על DVD וגם על אלבום לייב נכון?) יצא לי לראות גם את Live At The Albert... אבל לא יודע, ההופעה הזאת היתה די מוזרה
. אגב, למגיבות האחרות- אני אוהב מאוד גם את השירים הישנים של רובי, ואני מכיר לא מעט שירים שלו פשוט לא שמעתי ממש אלבומים שלמים שלו. האלבום החדש לדעתי שונה אבל לטובה, הסינגל הראשון Rudebox די מאכזב האמת, אבל- Lovelight She's Madonna Keep On The 80's, The 90's והפט שופ בויז... רק הם כבר עושים את האלבום.

Berliner star

New member
צודק, צודק וצודק =]]]

חחחחח אז אם ראית את כל ההופעות האלה סימן שאתה מכיר טוב את רובי (יותר ממה שחשבתי..) וכן, ההופעה בברלין זו זו מ2005.. ואתה צודק שנברוות' יצא גם בDVD וגם באלבום =] בקיצור.. אתה ניראה מעריץ לעיניין..=]]] תמשיך כו ותהנה !=]

למעלה