היי :)

LiL A

New member
היי :)

שלום, יש לי כמה שאלות אז אודה לכם אם תעזרו לי.. אני צריכה לדעת איך קוראים לשיר שורות בפורטוגזית (מדריכי הריקוד קוראים לזה השיר של הכלבים והחתולים) השיר הולך משו כזה : דאנס אוללה שוטה אוללה משו משו אוללה " חח אני יודעת שזה קצת לא ברור אבל זה שיר גם די מוכר.... אני רק צריכה לדעת איך קוראים לו. דבר שני, אני צריכה רשימה של שמות של שירים ולהיטים בסלסה שהולכים עכשיו.. תודה :)

MUNECA BRAVA

New member
מצטרפת גם

היי אני דנה:) שמעתי שיר שאני מחפשת כבר כמה זמן קוראים לו אני כמעט בטוחה boom boom הצלחתי לקלוט כמה מן המילים והייתי רוצה לבקש אם תוכלו לעזור לי למצוא את שם האמן הכתיבה שלי בספרדית לא משהו אז אני מקוה שתבינו זה הולך משהו כמו:boom boom movate a to coearpo con el boom כאילו בום בום תזיז את הגוף שלך עם הבום ומהבית אני זוכרת שהיה משהו על אביב ניראה לי נסיכת האביב שלי וגם משהו על זה שתשכח את האויבים שלך ואת הדברים הרעים שהחיים נותנים ורק תרקוד תרקוד תרקוד מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי .. ו.. אל תפסיקו לרקוד
דנה

XUXA141

New member
לחפש שיר לטיני עם "בום" זה כמו לחפש

שיר ראפ עם YE MAN .

haidip

New member
הנה השיר: (מצאתי בגוגל לפי מילים)

CHAYANNE-Boom Boom והנה המילים: coro: boom boom po a gozar tu cuerpo con el boom boom boom pon a gozar tu cuerpo boom boom pon a gozar tu cuerpo con el boom boom boom pon a gozar tu cuerpo libera tu energia las cosas malas fuera de tu vida que suenen las campanas que a cada dia hay que ponerle ganas bridge: mezcla el sabor con gotas de sol y bate fuerte, que la noche es magica fuego y pasion a todo color arriba los sentidos y baila baila baila! (repita coro) desata el movimiento que tu lo sientas al compas del tiempo que le boom de tus latidos con esta fuerza esten a un solo ritmo (repita bridge) (repita coro) arrimate, desprendete boom boom y suelta el cuerpo (repita coro) arrimate, desprendete boom boom y suelta el cuerpo el boom de tu latido que tenga un solo ritmo ven a bailar conmigo el boom de tu cadera, ay el boom de tu cadera, ay el boom de tu cadera... (repita coro) תהנו

XUXA141

New member
אגב, למי שצופה בטלנובלות..

צ'יאן אמור להתארח בקרוב בכמה פרקים של "חיים שלי" ואף לשיר.

למעלה