היי :)

היי :)

אהלן חברה!!!! מה קורה :) כפי ששמתם לב אני חדשה ... אז קבלו אותי בנייס. (אני לא ינשך אם אתם לא..) אוקיי רציתי לחלוק איתכם בבעיתי עם החבר. אנחנו בערך שנה ביחד. הכול נהדר ומושלם אוהבים אחד ת'שני כן, יש גם מריבות אבל אנחנו עוברים אותם כמו גדולים:) אבל.... אבל הוא לא עושה לי הפתעות רומנטיות!!! ז'א הוא קנה לי פעמיים פרחים (פעם ביום הולדת והשנייה כי הייתי עצבנית והוא ניסה להרגיע אותי) אני מתלבטת אם לדבר איתו על זה. אני ממש לא בקטע של לנצל אותו כי אני באמת אוהבת אותו אבל מידי פעם אני רוצה להרגיש שאני לא סתם חברה שלו אלא הבחורה שהוא אוהב אותה. מה לעשות? אני גם מתביישת לדבר איתו על זה...

תגובה

התלהבות חיצונית אינה החשובה, חשוב הרגש העמוק והאמתי. אם טוב לכם ביחד, כדאי שתשארו בקשר ותמשיכו לטפחו בכוון של תקשורת רגשית וטובה. התלהבות תבוא אחר-כך ברגעים המתאימים. תוכלי גם את לעשות לו הפתעות רומנטיות, ואולי זה יתרום לקשר.

המממממ

הסתובבתי אתמול במשביר וחשבתי לקנות לו בושם... אבל לא הייתי בטוחה בזה ואז הלכתי בידיים רקות משם.... איך להסביר את מה שהרגשתי שם? רציתי לקנות לו מהלב!!!! מהלב ממש אבל משהו עצר בעדי... (וזה ממש לא היה המחיר...) אוף לא יודעת מה לעשות... :(((

תגובה

אינני יודע מה עצר אותך, אבל קני לו משהו שהוא אוהב. את ודאי יודעת אלו העדפות יש לו בחיים, התחשבי בזה וקני לו משהו שיענין אותו.

להתבייש...

זה מחסום. היום הוא עוצר אותך פה, מחר במשהו אחר. ואחד הדברים החשובים בקשר בריא ארוך זה לדעתי להתגבר על הבושה, עם כל כמה שזה קשה... כך שדבר ראשון אני חושבת שכדאי לשים לב ולעשות צעדים כדי להמודד עם המבוכה. דבר שני, הוא לא חייב להפתיע אותך. יכול להיות שהוא לא יודע שזה מה שאת רוצה (האם הוא קורא מחשבות?), יכול להיות שזה לא מתאים לאופיו לחשוב על הפתעות... ואני אישית בכלל לא בעד לנסות לשנות את האדם השני. כך ששיטת הפעולה שלי היא לשים את העניין "על השולחן" ואז לבדוק בעצמי מה אני עושה כדי לשנות את המצב\התחושה (ולא מחפשת להפיל עליו את העבודה). בקיצור,הגיע הזמן לפעול

לשים תענינים "על השולחן"....

ז"א פשוט להגיד לו "היי בוא נעשה אחד לשני מידי פעם הפתעות..." ??? אני מתביישת להגיד לו את זה.... אני לא רוצה שהוא יחשוב שאני מנצלת אותו... למרות שאנחנו כבר המון זמן יחד ומכירים אחד תשנייה פחות או יותר אבל בכל זאת אני קצת מתביישת... אך להגיד ךו את זה? באיזה מילים??? הלפ מי...

"בוא נעשה אחד לשני" זה לנצל?

זה נשמע לי מאוד הדדי דווקא (כל עוד תקיימי את חלקך בעיסקה). אני לא חושבת שיש במקרה הזה המון חשיבות למילים, מה שכן-לא להפיל את זה עליו (אתה לא בסדר, אתה לא עושה הן מילים אסורות מבחינתי בתוך קשר). זה לא שיש לך הזדמנות רק לומר את המשפט הזה. אתם ביחד כבר לא מעט זמן ואם תראי שהוא נפגע או לא מבין אותך אני מניחה שתהיה לך הזדמנות להסביר למה התכוונת.

כן...

אני רוצה רוצה רוצה!!!!!! זהו מחר אני יקנה לו משהו!!!!! אבל מה אם הוא לא יואהב את זה??? ..... אההה נו לפחות ניסיתי עשיתי את הצעד הראשון לא?!?!?!?

לכי על זה חמודה..

כמו שההיא אומרת ביג טייייייייייים!! זו הרוח.. לתת מבלי לרצות לקבל... ותאמיני לי ברגע שתפתחי את הדלת הזו.. יכנסו הרבה דברים טובים אחרים! ותמיד אפשר לצרף שובר החלפה..

boaz10

New member
למה דווקא לקנות?

למה זה צריך להיות קשור בקנייה? מה רע באיזו הפתעה אחרת? אם מדובר על מחוות רומנטיות אין צורך בכסף.

Kerry121

New member
את צריכה לדבר איתו על זה ..

אין לך ברירה אחרת, כי אם לא תגידי לו, אין שום סיכויי שהוא יבין לבד מה הוא אמור לעשות. אני זוכרת שהיו לי הרבה דובונים קטנים שהחבר הביא לי, ואז הוא הלך לקנות לי מתנה, סתם כדי להראות כמה הוא אוהב, ואמרתי לו בצורה עדינה שאני חולה על הדובונים שהוא מביא, אבל הייתי רוצה דברים אחרים, עם משמעות יותר חזקה. כנות היא התשובה לכל דבר. פשוט תדברי איתו על זה ! :)

מה היא תגיד לו??

אני רוצה שתקנה לי מתנות... זה לא עובד ככה, מתנות צריכות לבוא מהלב ובלי שבקשנו אותן..

Kerry121

New member
לא

היא צריכה להגיד לו שהיא מתה על הצד הרומנטי שבו, בגלל זה היא הייתה רוצה לראות קצת יותר מהצד הזה. שהיא לא מתכוונת שיבזבז עליה כסף, אלא שיקנה לה את הדברים הכי זולים שיש, כי מה שמעניין אותה זו המתנה עצמה ולא כמה זה עלה לו. הי יכולה להגיד לו שאפילו פרח שיקטוף מהגינה יכול לרגש אותה. היא צריכה להראות לו שהיא לא מבקשת ממנו לבזבז עליה כסף, אלא להיות יצירתי בכל הנוגע למתנות.

shannyqua25

New member
ברור שלדבר על זה

אני אישית לא דוגלת ברמזים ומשחקים ושטויות. בא לך שיפנקו אותך אין בזה כל בושה, דברי איתו , וזה לא חייב לבוא בצורה של "תקנה לי מתנות" מה גם שגילויי חיבה ואהבה לא חייבים לבוא בצורה של מתנות יקרות ערך. אני (ואני זה רק אני) הייתי אומרת לו משהו כמו "ממי אתה יודע איך זה היה משמח אותי אם היית מפתיע אותי מידי פעם עם איזה משהו קטן, אני חושבת שזה מאוד יתרום למערכת יחסים ביננו הריגושים הקטנים האלה" ... מצחיק שאת אומרת את זה כי בדיוק לפני שבוע חברה שלי אמרה לי על חבר שלה שהוא אף פעם לא מפנק אותה בדברים שקשורים לכסף (ולא חסר לו) וזה נראה לי מה זה מוזר כי אני עוד לא נתקלתי בזה אישית... בהצלחה

האמתי ...

גם לשלי לא חסר... יש לו עסק משלו... אבל הוא דווקא כן תוצך בי כלכלית אם זה לקנות סיגריות או להציע לי קצת עזרה כספית (שאני אף פעם לא מקבלת) אבל מה עם קצת רומנטיות?!?!?!?

skshlomi

New member
בחורים לא תמיד מראים רגשות

זה תלוי אם הוא בחור פתוח או סגור ... אבל לכל אחד יש דרך משלו לאהוב ...ואם הוא לא אוהב בדרך שאת חושבת אז אולי את מרגישה שאת לא נאהבת מספיק .. אם הוא אוהב בדרך שלו זה מספיק ... ואת זה את יכולה לדעת ..

קניתיייייייייי לו קניתיייייייייי

קניתי לו חוולצה מדהימה... אבל היום הוא לא מגיע :( הוא עובד .... מה שכן מחר אני אתן לו :.)))

למעלה