היי

היי

אני חדשה ויש לי המון שאלות. בעבר עשיתי מדיטציות ולמדתי המון,עלי בעיקר.הפסקתי עם המדטציות כי זה היה יותר מידי בשבילי,לא רק כספית. אתמול קניתי קלפי טארוט RIDER ואני מתקשה בפרישת הקלפים וביכלל,אני זקוקה להכוונה.יש לי חוברת שמסבירה על הקלפים העיקריים,אך זה ממש לא קרוב להסבר אמיתי. יש למישהו רעיון,עצה איך לפתור את בעיתי,עדיף כמובן בלי להעזר בספרים קשים להבנה. תודה,העין השלישית.

אינקה

New member
אל תתעסקי בשטויות ../images/Emo11.gif

קריאה ופתיחה ב"אובייקטים" חיצוניים כגון קלפים, קפה וכו´ יוצרת עיוות של זרימת הידע מן האינסוף ומפתחת תלות באיבייקט לצורך "ידיעה". הידיעה הטובה ביותר היא ישירה, ורצוי לחכות שהעין השלישית (...) תיפתח באופן ישיר. מי שהתרגל "לפתוח" בטכניקה חיצונית סוגר את העין בפני ההתפתחות טבעית. אם כבר, המציאי לעצמך את הכללים של הקלפים ושני אותם כל פעם מחדש באופן אסוצייטיבי רגעי. אולי זה יוכל להציל אותך.

אוקיי,

האישה שעשתה לי מדצטיה השתמשה פעם בקלפים ופעם בעין השלישית,אז היתה לה עין שלישית,איך היא לא נסגרה? ועוד דבר,איך אוכל לגרום לעין השלישת להפתח? האם עלי לעשות משהו? אני מאוד מעונינת להעשיר את הידע בנושא. תודה,העין השלישת.

אינקה

New member
מה היא עשתה לך?????!!!!!

אני מקוה שדמיון מודרך, אחרת זה לא נשמע טוב. מדיטציה לא ניתן "לעשות לאחרים, ומי שמשפיע על אחרים ישירות חוטא להם בגדול. לגבי הע3 - מי שיודע ישירות יכול להשתמש במה שהוא רוצה, אבל הוא כבר לא צריך. עדיף לחכות לפתיחה טבעית ולא לדחוק בתהליך. בשביל מה את צריכה את זה? אבדן האנרגייה דרך הע3 ופיתוח התלות במכשירים כגון אלו לא שווים את המאמץ. מה את כל כך רוצה לדעת? מה שסגור בפניך סגור מסיבה טובה מאוד. כשיגיע הזמן שתדעי - תדעי גם אם אינך רוצה. כווני את עצמך להתפתחות, לא לתעלולים.

אוי,לא זו לא לא היתה כוונתי,

אנני מתכוונת לגלות את מה שלא צריך,וגם אותה אישה לא עשתה כך. אותה אשה האירה את דרכי,לא הכתיבה ל כלום.העובדה היא,שחלק ממה שאמרה שהיא "רואה" שקרה לי בעתיד,לא קרה. אני רוצה לדעת על מדתציה בכלל,לא על הלא נודע. תודה,העין השלישית.

אינקה

New member
אין מה לדעת

ז"א שיש המון חומר, ספריות שלמות שאפשר לבלוע ולא "לדעת" עדיין (כמעט)כלום. זה כמו לתאר בכתב ברייל את העולם לעוורים מלידה. מצד שני, גם לא צריך, שכן מצב ה"מדיטציה" ידוע לכולנו. גם כ"חוויה" של עולם "מושלם" טרם הלידה (או לפחות כרעיון שלה) וגם כשינויי תפיסה ברגעים של אושר עמוק, או שינה עמוקה ללא חלומות. המצב הזה הוא (כמעט) המצב הראשוני של התודעה כאשר ההכרה נחה ואין כל הפרעות בה. מה צריך לעשות? יש הרבה מאוד "טכניקות" אבל רק אמת אחת, והאמת היא שזה כל כך פשוט שזה פשוט לא נתפס. כל מה שצריך לעשות זה להיות. וזהו... אבל הרגלי החשיבה, הרגש וכו´ שלנו לא מאפשרים לנו את זה בד"כ, כך שנוצרו שיטות לנטרל את ההפרעות. אז מה "לעשות"? כלום! באופן הכי פשוט: שבי בנוח, הניחי להכל. אל תעשי כלום. גם אל תתאמצי. הגוף שלך נושם בעצמו. הניחי לו לעשות זאת. נוחי בתוך עצמך. שאבי הנאה נינוחה מעצם הקיום. עצם הנשימה. עצם המודעות. שקעי לתוך ההנאה הזאת. תני לה לקחת אותך. עוד ועוד... אל תחששי. ברגע שחשש עולה המירי אותו מייד בתחושת הנינוחות. אל תניחי לשום ספק להפריע לך. התרכזי בתחושה, ועשי זאת בכיף ובנינוחות. התאמני כך ותדעי רק אושר. אינקה.

אוקיי,

האישה שעשתה לי מדצטיה השתמשה פעם בקלפים ופעם בעין השלישית,אז היתה לה עין שלישית,איך היא לא נסגרה? ועוד דבר,איך אוכל לגרום לעין השלישת להפתח? האם עלי לעשות משהו? אני מאוד מעונינת להעשיר את הידע בנושא. תודה,העין השלישת.

drall

New member
חמודה , את בצרות !

קודם כל אף אחד לא יכול לעשות לך מדיטציה, כמו שאף אחד לא יכול להתעטש במקומך. עד כאן? דבר שני , בחיים , אבל בחיים אל תנסי לפתוח את העין השלישית באופן מלאכותי. אין בעולם מילים מספיק נוראות כדי לתאר את הדברים האיומים שקורים למי שמנסה לעשות את זה דרול

רגע רגע רגע...

לא הסברתי טוב, אני לא מנסה לפתוח אותה,רק רציתי לדעת איך פותחים בקלפי הטארוט. מפה לשם הוזכרה העין השלישית,שבכל הסיפור הסתקרנתי איך הא נפתחת. ולשאלתי איך אני פותחת בקלפים? תודה,העין השלישית.

drall

New member
אה בסדר

אז אם לא ילך לך אם השיטות של אינקה את יכולה להגיע לאזור המאמרים בפורום הזה ולמצוא שם כמה טכניקות מדיטציה חביבות , מתאימות למתחילים. לגבי פתיחה בטארוט - הספר שהמלצתי לך עליו הוא באמת הפיתרון לכל בעיותייך בנושא. אם תהיינה לך שאלות ספציפיות יותר את מוזמנת לשאול אותי אבל תשתדלי לעשות את זה שלא בתחומי הפורום הזה כי הוא מיועד למדיטציה דרול

drall

New member
אני יכול לעזור לך עם הטארוט

אבל זה יעלה לך יותר מכל מדיטציה שלא תהיה. אז בואי ושימעי המלצה טובה. יש ספר שנקרא "קריאה בקלפים" שכתב אותו ד"ר יואב בן דב והוא ספר מצויין למתחילים וגם למתקדמים. תקני אותו, הוא לא עולה הרבה ותקראי אותו. הקריירה שלך כצוענייה מובטחת. דרול

אינקה

New member
בשיטת הפאלון-דפא מתנדבים לפתוח

הם כל כך "נחמדים"... שהם פתחו לבן של מישהו שאני מכיר (כשהיה בן 7.5) את הצ´אקרה והוא לא ישן 3 ימים, ראה דמויות בכל מקום ושכב בעיניים עצומות למחצה. העניין הזה ממש מסוכן, למרות שאני לא רוצה לגרור לכאן את הויכוח על הכת הנ"ל... ילדים הזהרו!

avaloka

New member
טוב לדעת

בכל שיטה יש חיובי ושלילי והאחריות היא שלנו לבחור מה לקחת. התרגול של הפאלון דאפא הוא מצוין לדעתי והאנשים שאני פגשתי ברובם פנאטים מדי אולי טוב שלא ידעתי שהם פותחים צ´קרות... והחויה שלי איתם היתה מקסימה, גם למדתי גם לימדתי. האמירה שלי על הויכוח שלא רצית לפתוח היא שלהגיד "הם" זה מסוכן.

אינקה

New member
קראי בין השורות

את הספר "פאלון-גונג" (ניתן להורדה מהאתר שלהם). אבל אולי בעצם לא. התחלתי לכתוב לך כאן תיאור מפורט של ה"דבר" הזה ואז עצרתי בי ומחקתי הכל. אם תרצי אכתוב לך ישירות, איני רוצה להרוס את הפורום הזה בשטויות.

avaloka

New member
הספר

יש לי את הספר. הייתי בכמה תירגולים איתם שבסופם הקראנו את הספר, בדרך כלל אני, כי הם ביקשו. פעם או פעמיים גם ישבתי והסברתי להם את מה שקראנו, לפי הדרך שלי, של תשומת דגש על מהו אטצ´מנט וגם מהי חמלה ואהבה. הספר הזה איום ונורא, אין ספק. אבל כמו שכבר אמרתי פעם, אולי יש שם אמת שמחכה להתגלות גם לי. בינתיים אני לא מסכימה עם הדרך שלהם ואני לא הולכת לגן הוורדים יותר (אלא כדי להביע הזדהות בהפגנת הנכים).

משום מה,

החלטתי לחכות עם קנית ספר זה,אינטואיציה? אולי. עברו עלי ימים קשים לגבי הקלפים האלו.בכל פעם שפתחתי בהם,ביחוד אתמול הרגשתי מוטשת,כאילו שעל כל פתיחה לקחו ממני חלק בגוף. אני יודעת שיש בהם משהו קסום,אך פוחדת. תודה, העין השלישית.

למעלה