היי,

היי,

החלטתי להתחיל להקליט את עצמי בבית מסיבות כאלו ואחרות. אז, אני יודעת שאני צריכה קיובייס, מיקרופון איכותי, וכרטיס קול טוב. אני צריכה עוד משהו בנוסף? עוד דברים בסיסיים? ומה עם דברים לא בסיסיים? אשמח לשמוע.. תודה.

תראי...

דבר ראשון צריך קצת ידע בסיסי בכל הקטע הזה של ההקלטות זה לא כלכך פשוט. על הציוד את צריכה: מחשב חזק לשימוש זה בלבד עם את לא רוצה כל מיני בעיות. קיובייס כרטיס קול טוב מיקרפון טוב ורמקולים טובים (מוניטורים) שהם בעצם חלק חשוב מאוד. עכשיו יש כרטיסי קול שמומלץ לקנות גם מיקסר לנוחות ויש כרטיסים שכבר בנויים עם כל החיבורים בצורה נוחה. תראי כמובן הכל תלואי בתקציב שלך. ואני גם ממליץ על מיקלדת שליטה בשביל הנוחות.

ALMOG T

New member
אז ככה..

אם את רוצה את הציוד הבסיסי את חייבת קודם כל ידע בסיסי בתוכנה.. כרטיס קול מיקרופון דינאמי או קונדנסר שמתאים לגודל החדר בוא את מעוניינת להקליט מיקסר! חייב מיקסר! אני ממש לא מבין איך אפשר להסתדדר בצורה מקצועית בלי זה.. ודבר אחרון..זה אוזניות מוניטורויות כי מוניטורים פשוטים עולים ממש הרבה כסף ואני בטוח שאת לא מעוניינת להשקיע יותר מדי לכי לחנות חלילית ביפו יש להם את כל מה שאת צריכה בהצלחה

ניסית לעשות סאונד באוזניות פעם?

ולשמוע את זה אחריי זה ברמקולים? זה לא עובד. אוזניות הן לא מוניטור (גם אם קוראים להם ככה ודיברו על זה הרבה בפורום הזה ובאחרים..) הם אולי יכולות להיות רפרנס, אבל לא יותר (ולא משנה באיזה תקציב) אם התקציב נמוך- עדיף לחבר מערכת סטראו רגילה עם רמקולים מאשר אוזניות. דבר שני- לא חייב מיקסר, אפשר גם כרטיס קול עם פראמפ מובנה וכמו שאמרת- מומלץ ללכת לחנות מוסיקה שיש בה הרבה מבחר כמו חלילית ומיוזיק שופ ולבדוק ת'קומבינציות.

התלבטות לגבי כרטיסי קול -

כרטיס קול Audigy 5.1 Creative כרטיס קול Audigy 2 Value Creative כרטיס קול Sound blaster live Creative ^אלו נעים במחירים 200-300 כרטיס קול Audigy 2 ZS Creative - הבנתי שהכרטיס הזה הוא מחוץ למחשב. יותר קל להתקנה? אין הבדל? ^400 ש"ח טוב, אלו ארבעת האפשרויות שלי, כרגע מתלבטת. עזרה?

pcp1

New member
לאן אתם רצים ?

אם אתה רק רוצה להקליט את עצמך את לא חייבת קיובייס דבר ראשון. דבר שני, את אומרת שאת רוצה להקליט את עצמך מסיבות שונות האם הסיבה העיקרית היא שאת רוצה לשיר ואת רוצה שזה יצא מקצועי או שזה סתם חובבנות כי אז את לא חייבת כרטיס קול טוב ולא מיקרופון טוב ולא מוניטורים. אני ממליץ לך לכתוב כאן למה המטרות כדיי שיוכלו יותר לעזור לך

אני רוצה מקצועי.

זתומרת,לא איכות של אולפן . איכות שאני אוכל להעביר למקומות שאני ארצה להופיע בהם. קיצר, שיצאו לי סקיצות באיכות נורמלית. אני קונה מיקרופון וכרטיס קול. ויש לי קיובייס. נראה לי אני אסתפק בזה בינתיים.

Mike A

New member
מצטער לבאס אותך

אבל בכרטיס של 300 שקל את יכולה לזרוק את מה שהקלטת לפח.

למעלה