היי ,

היי ,

נבחנתי ב-16/10 ורציתי לשאול אם אתם יודעים מה היו פרקי הפיילוט במבחן ? היה לי פרק מילולי קשה עם מאמר בנושא איך מגדירים מושג , והיה לי גם פרק אנגלית עם מאמר על משהו של איזה תרבות עתיקה או משהו כזה , לא זוכר ... האם הם היו פרקי פיילוט ( אני מקווה
) ? תודה מראש והמון בהצלחה לכולם !

היי דגבא

הכי טוב לדפדף קצת אחורה ל16.10 ותראה מה אנשים כתבו, כי אני לא יודע כמה עדיין נמצאים בפורום?

היי , קצת סלט להבין משם ...

אתה יודע אם הפרק המילולי עם המאמר של איך מגדירים מושג הוא פיילוט ? הבנתי מהשירשור שם שהפרק באנגלית עם ההודים והטאליבן הוא פרק אמיתי . שיט ... זה נכון ? איך הלך לך המבחן ?

ליטן א

New member
סתם שאלה

מה זה משנה לך מה היו פרקי הפיילוט? זה יעזור לך? אם תדע שהפרקים שהצלחת בהם היו פרקי האמת - עשית עם זה משהו? אם תדע שהפרקים שפיקששת בהם היו פרקי האמת - תתחיל עכשיו ללמוד שוב? בכל מקרה תחכה עד לתוצאות עצמן. כרגע, כל מה שאנחנו יודעים זה ספקולציות והשערות, ותו לא. הדבר היחידי שבסופו של דבר יקבע, זה לא מה בן-אדם אחד כתב בפורום, ולא מה 1000 אנשים כתבו בפורום, אלא מה הציון שכתוב לך באתר של המכון הארצי. לפי דעתי, תחסוך מעצמך את העצבים ואת מריטת השערות, ופשוט תחכה. אל תדאג, כולנו מחכים..

טוב ,

גם לי הלך בסדר . ניראה שהיה מבחן ברובו יחסית קל , לא ? חוץ מהפרקים שעיצבנו אותי שאני מקווה שהיו פיילוט . כן , נשאר רק לחכות . שיהיה בהצלחה .

למעלה