היי!

meital97

New member
היי!

אני יורעת שזו דיי שאלה של מתחילים אבל בכל זאת: איך כל אחד מכם מטיל את המעגל שלו? יש איזה משהו מיוחד? כל אחד והטקס שלו?או שיש איזה נוסח אחיד??? מיטל

The Wraith

New member
מעגלים

לא כולם מטילים מעגל (אני למשל) אבל בטכנית כל אחד עושה את זה בדרך שלו.

meital97

New member
כן..אבל...

בכל אתר שנכנסתי אליו היה נוסח אחר, אלמנטים אחרים ומרכיבים אחרים. איך אני יודעת מה הנכון ומה מתאים לי?

The Wraith

New member
ובכן

תחשבי איך את היית רוצה להטיל את המעגל שלך, באיזה כיוון להתחיל, מה לעשות כשאת קוראת ליסודות וכו´

זה לא רק מה שמתאים לך....

את יכולה לבנות נוסח להטלת מעגל כי יש כאלו כמו שמישהו פה אמר לפני כמה הודעות שיש כאלו שיותר נוח להם להכין לבד נוסח משלהם כלומר יותר נוח להם להתחבר אליו ויש כאלו שיותר נוח להם לקחת נוסח של מישהו אחר...ואליו הוגם מצליח להתחבר...... אז זה תלוי..... ויש לי שאלה אני לא מטיל מעגלים אבל יש דבר אחד שאני בספק קראתי באיזשהו אתר סתם היה לי משעמם אז קראתי על הטלת מעגל ואמרו שיוצא אש מהמעגל וכל מיני דברים כאלו....... חחחח........מה אנחנו בסרטים???? אז בקיצור השאלה שלי אם הדברים האלו באמת נכונים?!?!?!?! לי לפחות זה לא נראה הגיוני....... מישהו פעם הטיל מעגל וכל הדברים האילו קרו לו????? חחחחחח TAL

The Wraith

New member
יש אנשים

שמטילים מעגל ויותר קל להם לשים נרות או משהו אחר להבעיר סביבם כדי ליצור אפקט של אש, למזלנו יש רק מעט אנשים כאלה כי הם רק מתחילנים. האש עצמה מתרחשת במישור האסטרלי לפי מה שהבנתי, לא במישור הפיסי.

תנסי ותיראי.

אני בהתחלה ניסיתי נוסח אחד, שהוא די ארוך ומעיק, עד שלאט לאט פיתחתי נוסח שמתאים לי. כדי לבדוק מה הכי מתאים לך, כל פעם שאתה מטילה מעגל, תנסי משהו קצת שונה. אחרי הטקס שבי ותכתבי לעצמך מה היה טוב ונוח לך, ומה לא. מעבר לזה, כשאת יושבת בתוך המעגל תנסי לחוש את האנרגיות שלו. אם את לא מצליחה להרגיש אותו, סימן ש: 1. עשית משהו לא טוב והמעגל בעצם לא ממש הוטל. 2. המעגל פשוט לא מתאים לך. הכל עניין של אימון וניסיון, וזה פשוט בא עם הזמן. אה, וכמובן - אל תשכחי לשבת ולדמיין (לעשות וויזואליזציה) של המעגל מסביבך.

meital97

New member
תודה!

תודה אני ינסה את מה שאמרתם ויראה איך יוצא מיטל

למעלה