היי

l i r o n 7 1 0

New member
היי

כששמים מחזור בשתיה, למה זה גורם? האם זה מסכן את הבנאדם שלו אני עושה? ואיך עושים את זה, כלומר, איך אני יכולה לטפטף את זה בשתיה? חשוב לי לציין שאני שואלת את השאלות האלה להתעניינות בלבד! תודה ויום טוב

IBP1

New member
המחזור בדם .

רק מטומטם ומטורף יעשה זאת!!!! הקטע בה מעולם "השחור" ,מהקטע הנקרא " ג'ד" המקבילה לחותמי הגואטיה המוכרים לחלק מאיתנו. זה לא סתם מוהלים משקה בדם המחזור הנשי. זהו טקס שלם ומורכב . "הדם הוא הנפש" אומרת האימרה הידועה ביהדות לילית נוטלת את הזרע של הגבר ומהזרע הנ"ל באים השדים. בג'ד למחזור האישה תכונות מקבילות . מה שזה עושה בצרוף הלחש זה לשעבד את נשמתו של האדם שהנפש שלו טומאה. כעת תחשבי שכביכול מי שעשית לו זאת כבר אינו בתוך הגוף וכעת מי שכורך סביבך זרועו הוא כמעט ולא אנושי . כעת השאלה שלי היא ,אם את אוהבת מישהו כל כך. איך את יכולה לעולל לנפשו של המסכן דבר נוראי שכזה. אגב על פי היהדות ,דינך על מעשה זה יהיה "כף הקלע" . על פי "השחור" ,נפשו של האומלל ,תהיה כלואה לנצח נצחים ב"ז'נון" ( המימד ממנו באים השדים לפי "השחור") . בקיצור ולעניין לא מומלץ כלל !!!

אמא'לה... ../images/Emo2.gif

למה זה טוב הדבר הזה? בשביל מה? בשביל מי? למה לא ללכת בדרך "נורמלית" להשיג דברים?
ובכ"ז.. תיהני .... ככה גודלים.
שבוע טוב לכולנו

mbar30

New member
אחד הדברים שלא יודעים הוא

שלאחר שמרעים למישהו בדרך הזו והוא עולה על התרמית הוא יכול ללכת לאדם שמתמחה בנושא ואותו מתיר כישופים יכול להתיר את הכישוף. ומה שקורה אח"כ - זה תלוי בחומרת המעשה שנעשה. אותו מבקש כישוף יכול למות, לחלות במחלה קשה או להפיל בעיות על בני ביתו. לא לעשות שטויות כאלה

IBP1

New member
היי mbar30 .....

את מדברת על חוק השילוש או יותר נכון על חוק ההחזרה והוא עד כמה שידוע לי משוייך לעוסקים בויקה . כתות אחרות העוסקות בכישוף ,לא מכירות בחוק זה . לרוב האדם מפתח בעצמו התנגדות לחלק מהכישופים (לא מכולם). חלק מהכישופים הללו לא מחזיקים מעמד לאורך זמן. הדבר דורש אימונים רבים . לרוב אלה המנסים לעשות זאת בעצמם . הם חסרי ניסיון ,שכך זה בכלל לא מצליח להם . טעות הכי קטנה בהכנות ואו בשעת הטקס ועלול להיווצר מצב שהכישוף לא יעבוד ואו שיעבוד, אך לא כפי שציפה המכשף. לכן אלה המכבדים את מיקצועיותם והם זהירים לא יעשו זאת

mbar30

New member
הי IBP1

לצערי , מתוך נסיון, כל העוסק במלאכה הזו ועורך כישןף או קללה בדרגה קבלית 8+1 דינו אחד. מוות וצער לכל משפחתו.

IBP1

New member
אם כך מזמן הייתי צריך לאבד את כל

משפחתי וקרוביי ,חבריי ושכניי . אגב מהי הדרגה הזאת " 8+1 " בקבלה . אני לא זוכר שנפגשתי עם מושג כזה. גל סופר ,אולי אתה הצלחת להבין מהי הדרגה הזאת ? אגב אם תבדקי טוב בספרי קבלה מעשית שונים ,קשה לא להגדיר זאת מאגיה .

גל סופר

New member
אני לא ממש מבין ב"דרגות"... ../images/Emo6.gif

לא שמעתי על דרגות כאלו, אבל זה נשמע מעניין

mbar30

New member
גל - סיפור אישי מאוד כואב,

אנינ אשמח לשלוח אליך מסר עם הסיפור לא כרגע כי התאומים לא ישנים....

גל סופר

New member
אשמח לשמוע את הסיפור ../images/Emo13.gif

אבל קודם... אני רוצה מאוד לשמוע על הדרגות שהזכרת

IBP1

New member
גם אני גם אני מעוניין.

אשמח לשמוע את הסיפור . אבל קודם... אני רוצה מאוד לשמוע על הדרגות שהזכרת (גל , יש ביננו טלפתיה אני רואה.)

ללירון בבקשה אל תעשי את זה

המעשה הזה גובל במאגיה שחורה. לא רק הוא יכול להיפגע מזה, אלא גם את. זה מסוכן. אל תלכי למקומות האלה.

IBP1

New member
מאגיה שחורה מאגיה לבנה - הסבר.....

אין דבר כזה מאגיה שחורה ואו לבנה. זה אותו מאגיה זה אותו כישוף,אותו לחש ,אותו הכל !!! בהבדל קטן אחד ... מהי המטרה שלו. מכשף עם אופי טוב יפעיל את הלחש להיטיב עם כולם מבלי לפגוע באף אחד ואף דבר . מכשף עם אופי לא טוב יפעיל את הלחש מבלי להתחשב באף אחד ואו אף דבר ,על מנת להשיג את רצונו.

l i r o n 7 1 0

New member
תירגעו אנשים

אני לא עושה שום דבר, בשביל זה ביררתי!!!!!! אולי יש לכם דרך יותר בטיחותית לעשות שאותו אחד שאני רוצה יהיה שלי...

אה.... אז תגידי שזה מה את רוצה!

נסי להיות מקסימה אליו נסי להראות לו שאיתך הוא יחוש נהדר... נסי לגרום לו להבין מי את באמת היי את עצמך ואל תשני ולו פרט אחד... ואם כל זה לא יעזור.... תמשיכי הלאה היית רוצה שמישהו יאהב אותך בגלל כישוף ? בגלל שהוא מוכרח ???

mbar30

New member
מחזקת אותך ומוסיפה -

ומה יקרה ברגע שהכישוף יוסר? הוא מיד יפסיק לאהוב אותך. תמיד תשאפי שאנשים יאהבו אותך בזכות עצמך בזכות אופייך, טוב ליבך ותכונותייך הטובות לא בזכות יופייך, כי הוא דועך עם השנים ולא בזכות דבר שלא היית רוצה שיעשו לך....

מאיה113

New member
l i r o n 7 1 0 אל תתעסקי בדברים

האלה זה בא באמת מעולם הכישוף. להתעסק בדברים כאלה זה מביא רק רע. על חוק ההחזר של הטבע שמעת? מי שעושה רע חוזר אליו פי עשרה רע. התרחקי מזה.

למעלה