היי

rona107

New member
היי

כמה זמן אחרי שאני מפעילה את המחשב מופיעה לי הודעה " בעוד 30 שניות יערך כיבוי של המחשב" יש מן כתובת שרושמים ב"הפעלה" שיש בהתחל שמבטל את זה יש מישהו שיודע מהי הכתובת הזאת ? תודה מראש ...

Zeliran

New member
וירוס תולעת נפוץ..

תבדקי בפורום יותר מתאים לקישור לתיקון

dino_din

New member
../images/Emo26.gif בעיית הרשאות באטלס ../images/Emo41.gif

בוקר טוב. ניסיתי להתקין היום אטלס ולשחק איתו קצת, הבעיה שעוד לפני המשחק אני מקבל שגיאות. יצרתי פרוייקט אטלס חדש ואני מקבל הודעת שגיאה על הרשאה כשאני מריץ: |קוד| Parser Error Message: Request for the permission of type 'System.Web.AspNetHostingPermission, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' failed. (L:\AtlasDev\web.config line 93) השורה המוארת ב web.config היא: |קוד| <add name="ScriptModule" type="Microsoft.Web.Services.ScriptModule"/> שנמצאת תחת תגית:<httpModules>. ניסיתי לתת למשתמש ASP על המחשב הרשאות ADMIN ולא עזר וגם הוספה של: TRUSTLEVEL=FULL בקובץ CONFIG לא עזר. כמובן ש GOOGLE מלא בשגיאות מהסוג הזה אבל לא מצאתי בינתיים משהו שיעזור. יש רעיונות? (אגב, אני משרשר להודעה לא קשורה כי אני לא מצליח מהמחשב הזה לפתוח הודעה חדשה)

[eLad]

New member
פתרון

אתה צריך להוסיף trust ל-dll: ב-Administrative Tools > Microsoft .NET Framework 2.0 Configuration תחת My Computer Runtime Security Policy תחת Tasks בצד ימין: Increase Assembly Trust חפש את ה-DLL, תן לו Full Trust.

dino_din

New member
אם תגיע למפגש הבא

תזכיר לי שאני חייב לך איזו צרפתית גדולה ורטובה! בזבזתי המון זמן על הבעיה הזו :( הקטע המוזר הוא שחיפשתי ברשת, בבלוגים ובפורומי ASP.NET ואטלס באנגלית את השגיאה (וגם סתם חלקים ממנה) ובשום מקום לא מצאתי משהו בכיוון, המון המלצות על עריכת ה web.config וכו' אבל שום דבר שפתר את הבעיה. תודה!

למעלה