היי... היי חבר´ה... מה המצב?...
S sidi New member 20/2/02 #2 מה שלומך? ילדה מאוהבת. במי את מאוהבת? אני מקווה שלפחות את מקבלת אהבה חזרה
י ילדה מאוהבת New member 20/2/02 #3 היי... שלומי אחלה... אני מאוהבת במישהו שהכרתי דרך הפורומים של תפוז... ואני מקבלת אהבה בחזרה למרות שהקשר בינינו כלל הרבה אכזבות... ומי אתה?...
היי... שלומי אחלה... אני מאוהבת במישהו שהכרתי דרך הפורומים של תפוז... ואני מקבלת אהבה בחזרה למרות שהקשר בינינו כלל הרבה אכזבות... ומי אתה?...
S sidi New member 20/2/02 #4 היי אני הוא סידי, נעים מאוד! הכרת מישהו דרך הפורומים? מעניין. (דרך איזה פורום? אולי אני אנסה שם גם כן את מזלי למה הרבה אכזבות? נפגשתם כבר? או שזה רק דרך המחשב?
היי אני הוא סידי, נעים מאוד! הכרת מישהו דרך הפורומים? מעניין. (דרך איזה פורום? אולי אני אנסה שם גם כן את מזלי למה הרבה אכזבות? נפגשתם כבר? או שזה רק דרך המחשב?
י ילדה מאוהבת New member 20/2/02 #5 נעים מאוד! כן... דרך הפורומים... פורום של נוער... לכן תלוי בגילך... עוד לא נפגשנו למרות שראיתי אותו... נפגשים בעוד כמה ימים... מקווה שיצליח!
נעים מאוד! כן... דרך הפורומים... פורום של נוער... לכן תלוי בגילך... עוד לא נפגשנו למרות שראיתי אותו... נפגשים בעוד כמה ימים... מקווה שיצליח!
S sidi New member 20/2/02 #6 אם כך.. אז שיהיה לכם בהצלחה, אולי יהיה לנו עוד זוג מאושר ובקרוב חתונה? סתאםםםםםםםםםם אני יודע שאת רק בת 15 אני בן 27 אז לא נראה לי שזה המקום בשבילי אז שוב פעם, שיהיה לך בהצלחה!!!!
אם כך.. אז שיהיה לכם בהצלחה, אולי יהיה לנו עוד זוג מאושר ובקרוב חתונה? סתאםםםםםםםםםם אני יודע שאת רק בת 15 אני בן 27 אז לא נראה לי שזה המקום בשבילי אז שוב פעם, שיהיה לך בהצלחה!!!!