היי

gal love sims

New member
היי

היי קוראים לי ענבל!אני ממש מתעניינת ברוחות וכאלה...אני ממש ממש מתעניינת בסיאנס!אני לא הולכת לעשות בשזמן הקרוב אבל אפשר מידע?לשמוע חוויות ממשיהו שעשה?זה מסוכן?תודה!!והפורום מדליק:)אני אוהבת מיסטיקה ורוחות

o n o f f

New member
היי, פעם ראשונה שאני פה....

אבל אשמח לשתף אותך: עשיתי סיאנס 3 פעמים בחיים שלי, והפעם הראשונה והמוצלחת מכולם הייתה בערב יום העצמאות, האינתיפדה השניה היתה בשיאה, לא הייתה לנו ברירה אלה להשאר בבית, ומצאנו את הסיאנס כתחליף טוב וללא ספק חויה! אני בטוחה שאת יודעת את הפרטים הטכנים לכן לא אלאה אותך בפרטים הללו. אני זוכרת שהצלחנו להעלות ישות (אם כי אני עדיין לא בטוחה ב100% שאני מאמינה שאכן מדובר ברוח). שאלנו אותה מס' שאלות,בניהם איך היא נפטרה (משהו שקשור לסכין, לא בטוחה אם רצח או התאבדות ) ואזור המגורים היה הרצליה. הכוס זזה ללא ספק, ואני יודעת במאה האחוזים שאף אחד לא הזיז אותה בכוח! אבל יש לציין, שעשינו מעיין ניסוי, וכששאלנו שאלות שכולנו ידענו את התשובה (תאריכי לידה שלנו) הכוס זזה לתשובה הנכונה, וכששאלנו שאלה שרק אחת מאיתנו ידעה, התשובה הייתה שגויה או שלא הייתה תשובה כלל. בזה נסינו לבחון את התאוריה שאומרת שזה בעצם שדה כח שנוצר מריכוז אנרגיות במקום אחד (וזה לא ממש מופרך.) תראי אני עדיין לא יודעת אם אני מאמינה שזו אכן רוח, אבל החוייה הייתה מרתקת, מצמררת מעט בהתחלה במיוחד כשהכוס זזה לבד, אבל לאט לאט התרגלנו לרעיון ולאוירה והיינו עסוקים באיך לספק את הסקרנות שלנו. לגבי אם זה מסוכן או לא אני לא יודעת אם הכוונה היא לכך שזה מסוכן מבחינה דתית, או רוחנית, בכל אופן טפו טפו אצלי הכל עובד כרגיל לא משהו חריג אבל אין לי תשובות לתת לך. אני ממליצה בל אופן לא להתייחס לזה בצורה מפחידה אלה כאל חוויה חד פעמית. בהצלחה וספרי חויות..... כמובן שאם את רוצה עזרה על החלקים ה"טכנים" אל תהססי לפנות.

SimsY

New member
יש בעיתיות עם זה

חבר נורא טוב שלי עשה סיאנס והם לא הצליחו להחזיר את הרוח חזרה, היא פשוט סירבה ללכת הם היו די תקועים ואני מתכוון ממש תקועים.

straycat

New member
לא מומלץ.

הבעיה המרכזית בסיאנס היא, שלא באמת יודעים עם מי מתקשרים. לרוב, ישויות אשר משוטטות ופנויות למשחקים מהסוג הזה, הן ישויות שליליות או ברמה רוחנית נמוכה (לא בהכרח, אבל במקרים רבים). נוסף לזה, מדובר בסוג של הטרדה. הגרוע מכל הוא, שסיאנסים נערכים פעמים רבות ע"י אנשים שאין להם שמץ של מושג בתחום, אבל הם בטוחים שהם יודעים הכל. בשורה התחתונה: מאוד לא מומלץ.

o n o f f

New member
כן זה מאוד נכון....

אני לא ממליצה לעשות את זה כתחביב, אבל כן זו הייתה חוויה מרתקת וחד פעמית, אני אישית עשיתי זאת עם בחורה בת 28, שיש לה הרבה ידע בתחום, ודאגה כמובן שנתייחס בכבוד למעמד. בנוסף אחרי שהכל נגמר היא ספרה לנו כמה סיפורים מאוד מאוד משעשעים על מקרים של סיאנס ואנשים שמנהלים את חייהם ע"פ הסיאנס.

סיאנס זה לא משחק ילדים

זהו סוג של תקשור עם יישויות או רוחות, מה שכן זה מאוד מסוכן אם עושים אתזה בצורה לא מקצועית או לא בעזרת מדיום- מתקשר, עשיתי אינספור אבל בשביל לעזור לשחרור נשמות וכיו

הדרייי1

New member
לפי היהדות אסור לעשות סיאנס

כי זה מעיר את הנשמות או משהו כזה.. בקיצור אל תעשי זה לא טוב...

gal love sims

New member
אני לא מתכוונת לעשות...

אני רק בת 13...עם אני יעשה אי פעם,מה שלא נראה לי,אני יעשה בגיל יותר בוגר ואחרי שאני יאסוף הרבה מידע...אני שואלת רק כי זה מאוד מסקרן אותי לשמוע חוויות של אנשים אחרים=]... ובקשר לדת,אני לא מאמינה ושומרת אז זה לא מפריע לי...תודה לכל מי שענה לי!!!

למעלה