היי, פעם ראשונה שאני פה....
אבל אשמח לשתף אותך: עשיתי סיאנס 3 פעמים בחיים שלי, והפעם הראשונה והמוצלחת מכולם הייתה בערב יום העצמאות, האינתיפדה השניה היתה בשיאה, לא הייתה לנו ברירה אלה להשאר בבית, ומצאנו את הסיאנס כתחליף טוב וללא ספק חויה! אני בטוחה שאת יודעת את הפרטים הטכנים לכן לא אלאה אותך בפרטים הללו. אני זוכרת שהצלחנו להעלות ישות (אם כי אני עדיין לא בטוחה ב100% שאני מאמינה שאכן מדובר ברוח). שאלנו אותה מס' שאלות,בניהם איך היא נפטרה (משהו שקשור לסכין, לא בטוחה אם רצח או התאבדות ) ואזור המגורים היה הרצליה. הכוס זזה ללא ספק, ואני יודעת במאה האחוזים שאף אחד לא הזיז אותה בכוח! אבל יש לציין, שעשינו מעיין ניסוי, וכששאלנו שאלות שכולנו ידענו את התשובה (תאריכי לידה שלנו) הכוס זזה לתשובה הנכונה, וכששאלנו שאלה שרק אחת מאיתנו ידעה, התשובה הייתה שגויה או שלא הייתה תשובה כלל. בזה נסינו לבחון את התאוריה שאומרת שזה בעצם שדה כח שנוצר מריכוז אנרגיות במקום אחד (וזה לא ממש מופרך.) תראי אני עדיין לא יודעת אם אני מאמינה שזו אכן רוח, אבל החוייה הייתה מרתקת, מצמררת מעט בהתחלה במיוחד כשהכוס זזה לבד, אבל לאט לאט התרגלנו לרעיון ולאוירה והיינו עסוקים באיך לספק את הסקרנות שלנו. לגבי אם זה מסוכן או לא אני לא יודעת אם הכוונה היא לכך שזה מסוכן מבחינה דתית, או רוחנית, בכל אופן טפו טפו אצלי הכל עובד כרגיל לא משהו חריג אבל אין לי תשובות לתת לך. אני ממליצה בל אופן לא להתייחס לזה בצורה מפחידה אלה כאל חוויה חד פעמית. בהצלחה וספרי חויות..... כמובן שאם את רוצה עזרה על החלקים ה"טכנים" אל תהססי לפנות.